MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Ryba na čínsky spôsob

Pečení ryb

Na 1/2 až 3/4 kg mäsa (napríklad pstruh, losos, alebo zubáč, ostriež):
4 vajcia sa rozšľahajú s 3 PL (polievkové lyžice) solamilu a 3 PL oleja, 2 KL (kávové lyžičky) sójovej omáčky alebo worčestra, 1 KL vegety, 1 KL červenej papriky, trochu mletého korenia, 2 PL kečupu, 3 menšie cibulky pokrájané na drobno, 1 KL soli.
Ingrediencie rozšľahať v mixéri a naliať na naporcovanú rybu do hlbšej misky tak, aby boli zaliate. Zakryjeme a necháme v páce 24 hodín. Potom vyprážame na oleji.

 

Pablo-fish - ®, 23.6.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniJedinečná nabídka pro všechny kapraře!

Kapraři pozor! Potřebujete doplnit Vaši výbavu a ještě navíc hodně ušetřit? Pak neváhejte, protože až do vyprodání zásob pro Vás máme více než 200 výrobků mnoha značek a napříč sortimentem s obrovskými slevami až 58% !


akce, rybareniSHIMANO Recovery sling (SLEVA 30 %)

Za 789 Kč s DPH.
Přechovávací nafukovací sak. Skládací provedení (včetně prostorově úsporných plováků). Součástí balení je nosná taška.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby JESETER Rybářské potřeby JESETER

Karlovy Vary - Dvory, Kpt. Jaroše 198/17