MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Ryba na čínsky spôsob

Pečení ryb

Na 1/2 až 3/4 kg mäsa (napríklad pstruh, losos, alebo zubáč, ostriež):
4 vajcia sa rozšľahajú s 3 PL (polievkové lyžice) solamilu a 3 PL oleja, 2 KL (kávové lyžičky) sójovej omáčky alebo worčestra, 1 KL vegety, 1 KL červenej papriky, trochu mletého korenia, 2 PL kečupu, 3 menšie cibulky pokrájané na drobno, 1 KL soli.
Ingrediencie rozšľahať v mixéri a naliať na naporcovanú rybu do hlbšej misky tak, aby boli zaliate. Zakryjeme a necháme v páce 24 hodín. Potom vyprážame na oleji.

 

Pablo-fish - ®, 23.6.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniprologic bulldozer mimicry 3d water g

Za 239
Šokový vlasec, který je díky použitému speciálnímu materiálu extrémně odolný a prakticky téměř nezničitelný.


akce, rybareniNash Bivvy Box Table Carry Bag

Za 655
Praktická, skvěle polstrovaná taška na Nash Tackle box, nebo jakýkoli rybářský cajk, navijáky, rakety, bižuterii atd. s obrovskou slevou !! Pohodlný, ramenní pás a silné, kvalitní a odolné Nash zipy


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen