MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Mníci pečení se šalvějí

Pečení ryb

Mník se trhne,vykuchá a nasolí: dá se na kuthan tlustě čerstvým máslem vymazaný, a nechá se zvolna péci. Do vnitř ryby dají se napřed dva lístky šalvěje a na povrch se zcela malounko posypou jemně sekanou šalvějí. Upečené ryby se posypou usmaženou jemně ustrouhanou žemličkou a polijí máslem, ve kterém se pekly.

Zdroj: VZORNÁ KUCHAŘKA , Marie Součková-Vosátková , nakladatel Boh.Melichar,knihkupec, 1915

(přepsáno doslovně, kuthan - něco jako pekáč)

 

mirmen - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 2,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPrologic Hrazdy New Green (SLEVA 63%)

Za 989
Kvalitní hrazdy od firmy Prologic na 3 pruty. Šířka hrazd 46,5cm Délka vidliček 60cm – 90cm. Nyní za neuvěřitelnou cenu.


akce, rybareniAKCE vlasce Berkley

Vlasce Berkley Connect+ CM50, CM70, CM90 a NanoFil


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby  NA SOUTOKU - Kralupy n.V. Rybářské potřeby NA SOUTOKU - Kralupy n.V.

Kralupy nad Vltavou, Žižkova 913