MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh alá Punkva

Pečení ryb

1 nebo 2 pstruzi,obyčejné, ničím nedomíchávané gril.koření, sůl, máslo, olej, cibule.


Na olejem vymazaný plech nakrájíme cca 1-2 centimetrovou vrstvu cibule na hrubá kolečka.Připravíme si pstruhy na polovinu(podélně rozřízneme kolem páteře), nasolíme, pokud je gril.koření se solí,tak nesolíme, posypeme z obou stran gril.kořením a položíme na cibuli kůží dolů.Pečeme cca.10 min.Otočíme kůží nahoru a ještě dalších asi 10 min.pečeme.Naservírovaného pstruha přelijeme rozehřátým máslem.Podáváme s bramborovou kaší.

Přeji dobrou chuť a Děkuji za tento recept paní z pstružích sádek v Mor. krasu na Punkvě!!!

 

Emroy - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniVezírek 352 032

Za 173
uzlová PAD síťovina, barva zelená, velikost ok 18x18 mm, délka 75 cm, průměr 30cm.


akce, rybareniPrologic Boty Cross Grip-Trek (SLEVA 60%)

Za 1389
Obuv má vysoce kvalitní semišový svršek v kombinaci s velmi odolným a pevným polyesterem 900D. Tvarovaná EVA podšívka pro odolnou, ale lehkou konstrukci. Důležitým prvkem je membrána Hydroguard pro 100% voděodolnost.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
LOS - CORMORAN LOS - CORMORAN

Písek, 39701 , Heydukova 100