MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

pikantní smaženka

Smažení ryb

Potřebujete jakoukoliv méně tučnou rybu (nejlepší je štika nebo plotice),sůl, bílý pepř, škrobovou moučku,1 lžíci sojové omáčky, olej na smažení, 1zelenou papriku nakrájenou na drobné kostičky,1 feferonku čestvou nebo sterilovanou.
Porce ryby osušíme, osolíme a opepříme bílým pepřem. Potom obalíme v škrobové moučce a osmažíme na oleji do zlatova. Porce poté vyjmeme a na oleji osmahneme papriku až je měkká. Pak přidáme na drobno nakrájenou feferonku a sojovou omáčku. Prohřejeme a vrátíme porce ryby a znovu prohřejeme. Podáváme nejlépe s chlebem a s vychlazeným 12°pivem.

 

Icefish - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNávazcový vlasec Maver Exel 57

Za 129 Kč s DPH.
Nejpoužívanější návazcový vlasec od firmy Maver


akce, rybareniCeločerné Fox svítící MK2 swingery

Za 1 195 Kč s DPH.
AKCE - Black Illuminated indikátory samostatně po jednom, nebo sety na tři i čtyři pruty, černé black na skladě za tyto bezkonkurenčně nejlepší, výrazně snížené ceny po registraci


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby - Rybáře Rybářské potřeby - Rybáře

Karlovy Vary, Sokolovská 81