MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Belička ako údená sardinka

Uzení ryb

Očistené a umyté beličky nasolíme aj vnútorne anecháme v chlade odpočívať asi 48 hodín.
Každú beličku zavesíme na tenký drôtený háčik a do brušnej dutiny vložíme kúsok drievka alebo pol zápalky.Vešiame ich do udiarne tak aby sa vzájomne nedotýkali a prvú hodinu údime horúcim dymom,neskôr chladnejším ešte asi hodinu doudíme.
Beličky sú tak pripravené na konzumáciu alebo ich možno povkladať do skleného pohára zaliať stolovým olejom aj s pár guľôčkami nového a čierneho korenia jeden bobkový list a zaviečkovať.
Pohár možno pasterizovať pri teplote asi 85 stupňov a tak vám vydržia hoci aj rok.
Je to dellikatesa!

 

gogo, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniJRC Radar DSi Color 4+1

Za 9999
Sada obsahuje čtyři signalizátory JRC Radar DSi s barvou LED diod (modrá, červená, zelená, žlutá) + příposlech JRC Radar DSr Receiver.


akce, rybareniAKCE JRC Radar DSi 2+1+kufřík

Za 5990
Akce 2x signalizátor + příposlech + original kufřík


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
SUMCI.COM SUMCI.COM

Pojeďte s námi na Ebro na sumce!