lovne meista a mnozstvo navnady

ked chytate na rozne prichute boiles ( rybacina, sladke ) zakladate viacej lovnych miest, alebo to hodite na jedno. Pouzivate na vnadenie pelety , alebo rovno vnadite boiles, akym mnozstvo prikrmujete za den ?
Autor diskuse: durino - , 15.7.2005 kaprařina - nástrahy, návnady

mauek - Profil | St 7.10.2009 18:54:24

Ja na zakrmovanie pouzijem boilies s prichutou takou ako chytam teda ked ovocna tak ovocna...nekombinujem to.Peletami zakrmim iba v tedy ked je chladnejsie pocasie a pokial sa rybam nejak velmi nechce pouzijem aj tekute posilnovace

willIam - Profil | Ne 17.7.2005 12:46:41

rozkrmim dve mista, pelety pouzivam jen ve vymečnych pripadech a nepouzivam ani partikl davam jen boilie pulky a nebo cele vetsinoutak kolem 0,5 kg plus po kazdem zaberu nastrilim par kulicek na lovne misto.

Cucák - Profil | Pá 15.7.2005 15:53:52

Dřív jsem krmil jedno místo různými druhy ale teď už to nějakou dobu odděluju, dokonce i když chytám na jednom revíru na více krmných místech, snažím se používat pouze jeden druh boilie. Moje pokusy dokázali, že tento způsob vnadění je efektivnější, nachytám víc ryb. Pelety na krmné místo už taky nepoužívám, přitahují menší kapry a o to nám asi nikomu nejde. Dávám je jen do punčochy při krátkodobým lovu. Pokud od začátku vnadím jen boiliem a vynechávám partikl, tak mám vyzkoušeno, že je sice míň záběrů ale ryby jsou v průměru větší.
Za den přikrmuju 0 - 3 kg boilie, to samozřejmě záleží na velikosti vody, stavu rybí obsádky a počtu záběrů.