Pozor na custom-reels.de

Objednavka za skoro 300€ spravena pred pol rokom, doteraz nic neprislo a ignoruje komunikaciu. Na jeho stranku boli staznosti z celeho sveta, ale uz sa to neda dohladat, je to vymazane.
Tu je niaka diskusia zo Slovenska na facebooku, kde sa ludia stazuju
https://www.facebook.com/groups/rybarskypokec/permalink/4077780135579595/
Neodporucam tuto firmu v ziadnom pripade, ak nechcete prist o peniaze.
Autor diskuse: Peter94 - Profil , 4.3.2021 kaprařina - náčiní, doplňky

Stribro - Profil | Čt 22.7.2021 21:01:31

Tak pokračování příběhu Custom reels de....Na jejich facebookových stránkách jsem se dokázal domluvit a dostal jsem omluvu,že toho mají hodně.Asi za 5 dnů jsem dostal sledovací číslo do mého paypalu,že zboží již bylo odesláno.Ale nic se samozřejmě nedělo...U Dpd mi řekli,že Custom reels pouze podal informace o zásilce (dal ji do systému),ale fyzicky nic neposlali.
..Tak že jsem jim psal na mesenger,kde jsem se dotazoval,kdy to tedy pošlou.Ale už my nikdo neodpověděl...Tak dnes jsem požádla paypal o vrácení peněz a před chvíli my peníze byli vráceny.

Peter94 - Profil | Ne 20.6.2021 18:00:31

Vdaka paypalu som neprisiel o peniaze.
Za pol roka ,ked nevedia poslat par veci,ktore boli pisane skladom a ziadna komunikacia...
Nevravim,ze by to za 2-5 rokov neposlali ,ale som zvyknuty ,ked nieco objednam to mat co najskor doma a pol roka sa mi zda dost dlho cakat,bez komunikacie.A ja naivny som si vravel,ze do dvoch tyzdnov to urcite pride :)
Je tam zaujimavy tovar,ale co z toho,ked ho nebudem mat nikdy doma.To si aj ja mozem spravit stranku,ponukat veci,ktore sa uz nedaju nikde kupit a na ucet mi budu chodit peniaze :)
Dokonca ma aj na FB dal prec z jeho stranky :D

aligator - Profil | So 19.6.2021 18:21:52

Stribro >> Jj,Pay Pal je super, doporučuji.... Jakýkoliv nákup bez stresu.....

Pindˇa - Profil | So 19.6.2021 15:58:15

Stribro >> Tak to je dobrá zpráva i pro nás ostatní

Stribro - Profil | So 19.6.2021 15:52:18

Pindˇa >> Hele Piňdo,máš pravdu...Ale znáš to,pokušení je veliké...Mají zboží co zrovna potřebuji ,tak jsem to riskl.Ale jsem v klidu,protože jsem chráněn platbou přes Pay Pal....Jinak jsem se dokázal spojit přes Facebook a vypádá to nadějně;).Tam mi odpověděli okamžitě...Tak uvidím.

Pindˇa - Profil | So 19.6.2021 14:12:53

Stribro >> Proto se tato diskuze jmenuje, tak jak se jmenuje

Stribro - Profil | Čt 17.6.2021 14:41:14

Taky něco přidám:Před měsícem jsem kupoval na (Custom reels de )plastový kroužky pod cívku.Zatím nic nepřišlo...Ale o to zatím nejde... nejvýce mě štve ,že vůbec nekomunikují...Psal jsem už tři zprávy a zatím nic...Jsem zvyklí na úplně jiné jednání co se týče obchodu...a to jsem toho po světě něco nakoupil..Je to neprofesionální přístup,který si zahrává s těžkým amaterismem...

Radek Fox - Profil | Čt 4.3.2021 18:15:14

Mr.Doctor >> Čau Marťas, otestuji ho, až budou v nabídce, dvě vezmu a uvidíme ;-)

Radek Fox - Profil | Čt 4.3.2021 18:14:16

Peter94 >> Já PP nemám, ale dá se nakupovat jeho prostřednictvím, a to bankovní kartou. Takovým způsobem jsem to tam několikrát bral já. Nyní má Detlef ty oscilace mimo možnost nákupu - nejsou skladem. Možná ty dvě risknu koupit, nejsou to nějak velké prachy a moc bych je chtěl. Mají jiné stoupání než u WD, měl bych tak na Basiích i Basiairech stejné, ale hlavní důvod je zkusit i porovnat jejich hlučnost po namontování do motadel. PS: Počkám tedy na dostupnost a zaplatím je. Budu nás zde o průběhu nákupu informovat ;-)

Peter94 - Profil | Čt 4.3.2021 18:02:10

Ahoj Radek
Mna napadlo,ze som to platil cez pay pal ,tak som po pol roku poziadal paypal(pred cca dvomi tyzdnami) o pomoc, na vratenie penazi.
Zhoda nahod,dnes ked som zalozil tuto temu,tak za par hodin mi vratil peniaze,samozrejme vdaka paypalu,inak by som nemal ani peniaze,ani tovar.
Kazdopadne na to ,aka to je firma,dava veci na FB,tak toto by som nikdy nepovedal a nie je to len o mne ,ale o tisicoch oklamanych ludi.
Ja som mal stastie,ze som to zaplatil cez paypal,ktory to vsetko vyriesil.
Zalozil som tuto temu,aby si ludia dali pozor a neprisli zbytocne o nervy,cas a peniaze.

Mr.Doctor - Profil | Čt 4.3.2021 17:47:46

Radek Ráliš >> Radek Fox - 4.3.2021 17:32:13 >> Ahoj Ráďo...tak to je celkem smůlka, vážně jsem přemýšlel, že těm svým třem mazlíkům také dopřeji pomalejší oscilaci a jak se tady teď dozvídám, asi to již nestihnu.... :-((((

Radek Fox - Profil | Čt 4.3.2021 17:32:13

Peter94 - >> Ahoj Peťko, já tam kupoval vícekrát a bez problémů. Bral jsem podložky, samolepky a naposledy vloni, tuším v červnu, oscilace do Daiwa Basiair, jelikož je žádná jiná firma nevyrábí. Cca před měsícem jsem koukal, že nejdou vůbec žádné oscilace koupit, chtěl jsem vzít ještě dvě na Daiwa Basia. Ty mám od Westonu, ale jsou hlučnější, tak mne napsadlo, že je zkusím vyměnit. Bohužel jsem tedy zaváhal, mělo mne to napadnout dříve a díky Tvé zprávě i hrozné zkušenosti, tam nic brát nebudu. Děkuji za upozornění a pokud Tě mohu požádat, hoď ho také do mojí otázky o Legendách. Tam jsem tuto firmu doporučoval, tak ať někdo nepřijde ke zbytečné úhoně na financích i nervech. Radek ;-)