Přidávání kopřiv a kopřivových aromat

Máte někdo skušenosti s výrobou boilies, ale i návnadových směsí s aromatem či přidáním kopřiv.

Tomajo - Profil | Pá 7.6.2013 15:30:17

pridavaji se ruzne aromata do boilie tak i kopriva by klidne mohla slapat

Smrtak - Profil | Pá 7.6.2013 14:26:01

nevidim dovod, preco by to amur neokostoval, z rekacii si nic nerob.

ctvrtmile - Profil | Čt 6.6.2013 18:58:34

Zajda >> teď to všechno smícháme a bude z toho huhu koktejl....

flekos - Profil | Čt 6.6.2013 18:50:40

pro carp >> vuně Maggi je okoukaná ažaž ......:-)))))))))

Zajda - Profil | Čt 6.6.2013 18:45:16

ctvrtmile >> :-))))))))))))

pro carp - Profil | Čt 6.6.2013 18:40:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

blue bear - >>Já bych místo kopřiv tam dal libeček,to je jedna z nejaromatičtějších bylin.Zkus v tom někdy louhovat a uvařit kukuřici,chytne takovou zvláštní neokoukanou vúňi.

Siral - Profil | Čt 6.6.2013 11:23:34

brach >> a fajčiť či na ryby ? ? ?

brach - Profil | Čt 6.6.2013 11:21:24

Kopřiva nic moc.
Ale usušené a namleté květy orchideí - to je bomba!!!

erytro - Profil | Čt 6.6.2013 10:56:17

Len ešte upozorním. Treba to spražiť na MASLE. Nie na oleji, masti, RAME a pod. pitchovinách.

erytro - Profil | Čt 6.6.2013 10:53:50

Kto z vás pozná praženicu z pokrivy ? Jem to od malička. Na jar, keď sú mladučké, natrhať, umyť, nasekať, spražiť na masle, pridať soľ. Neskutočne to vonia. Keď sa pokriva spraží, pridáme vajcia. Podávame na chlebe.
Pár ľudí sa mi smialo, že to je jedlo akurát pre prasatá, ale keď som im dal ochutnať, nechápali a pýtali recept.
Som mimo témy, viem :)

Honza. - Profil | Čt 6.6.2013 10:46:45

myslím, že by to s kopřivou kapříkům mohlo šmakovat:-)

Šámik - Profil | Čt 6.6.2013 1:06:43

To,ale znamená,že celý vývoj se vrací na začáátek:-)a hledání pokračuje:-)Já budu lovit velký kapry,na bramboru:-)))Jen tu tvrdou kuličku obalím v měkké šlupce bramborové.

Radek Fox - Profil | Čt 6.6.2013 0:54:22

blue bear - >> Na vlastní oči jsem viděl, že to s "trávou" funguje, tak proč by měly být kopřivy vyjímkou ;-) Až si ryby na kopřivy zvyknou a prokouknou lest, může přijít třeba čas hluchavek :-))

MAXXSKATER - Profil | Čt 6.6.2013 0:48:13

Příchutí už je tolik, že už ani samotní výrobci kolikrát neví, s čím na nás mají vyrukovat, abychom pustili další peníze z kapsy. :-) Je jen otázkou času, kdy s tímto někdo přijde a bude například prezentovat, že tato příchuť výborně funguje například na amury ...

arnošt - Profil | Čt 6.6.2013 0:46:03

Toho se jistě nějaký výrobce brzy chytne.A kdo nebude chytat na Noční kopřivu,která jako jediná donutí ryby výt na měsíc,tak jako by ani nebyl rybářem...
Jinak,do koulís se dá dát kdeco,tak proč ne kopřivy...

rover - Profil | St 5.6.2013 20:58:24

Proč ne ! Nedávno jsem omylem s trávou posekal i trs kopřiv, hodil králíkům, a ušáci si na nich pochutnávali jak nikdy. U ryb to bude podobné, né li to samé, ...rozhodně se tím nic nezkazí.

WhatWouldGeezesCatch - Profil | St 5.6.2013 20:57:28

ctvrtmile >> to by asi boli ;-)

WhatWouldGeezesCatch - Profil | St 5.6.2013 20:57:16

DejF >> ja jelibo SB :)

ctvrtmile - Profil | St 5.6.2013 20:54:46

WhatWouldGeezesCatch >> aby z toho nebyli ti kapři na srač....

DejF - Profil | St 5.6.2013 20:53:52

WhatWouldGeezesCatch >> Já si dám radši muškát :-)

WhatWouldGeezesCatch - Profil | St 5.6.2013 20:51:29

DejF >> alebo Sauvignon blanc, ten tiez vonia po zihlave :P

ctvrtmile - Profil | St 5.6.2013 20:49:46

DejF >> jj..)))

DejF - Profil | St 5.6.2013 20:49:19

ctvrtmile >> Ten pán se vyzná :-))

ctvrtmile - Profil | St 5.6.2013 20:48:03

DejF >> a když nemáte...to už jsem někde slyšel...

DejF - Profil | St 5.6.2013 20:28:55

A když nemáme kopřivy, dáme tam šťovík ...

ernestoceka - Profil | St 5.6.2013 20:27:27

ctvrtmile >> Obyčejné, ale základ uspěchu byl ten vysokootáčkový šroťák, jinak se to matlá po krajích a stojí to za prd.

Insurance - Profil | St 5.6.2013 18:02:11

Machino >> Nesmíš to plácat! Pouze jemně promnout.