Vaše nejoblíbenější ryba na pánev

Jakou rybu máte nejraději na rozpálenou pánev,nebo pekáč ? Rybáři - kuchaři prozraďte ,možno i foto ať i slina ukápne.
Autor diskuse: jambo - Profil , 11.4.2012 všeobecné - ostatní

PYTLAKS - Profil | So 5.5.2012 12:09:19

Modrý šílenec >> kotletka a panenka je lepší

strecek - Profil | So 5.5.2012 10:45:26

Zdravím. Nejvíce si pochutnám na dravých rybách (štika, candát, úhoř), nepohrdnu však ani bílou rybou a kaprem.

Lauri - Profil | So 5.5.2012 10:17:40

Rád si dávám kapra. Má dobré chutné maso, které se dá upravit na mnoho způsobů. Ale nepohrdnu ani ostatními rybami jako je např. treska,candát,mník, lín, okoun,losos,psrtuh, makrela či sleď.No vlastně jím všechny ryby a nemůžu říct, že bych měl nějakou nejoblíbenější.
Je je to potřeba často střídat

P!F - Profil | Čt 12.4.2012 14:14:44

LuboO >> Ten recept pouzivam aj ja, akurat ich pred grilovanim nechavam aspon dve hodiny nasolene a nacesnakove odlezat.

giero - Profil | Čt 12.4.2012 12:13:19

Jsou to ryby lítací. V poslední době se jím říká kuřata. :D

ondiktt - Profil | St 11.4.2012 23:20:55

Mne chutili skoro všetky druhy rýb, až na úhora a nosáľa. Úhora preto že bol mastný a nosálie mäso mi smrdí. Raz som jedol pleskáča na mletej červenej paprike a vôbec to nebolo zlé. Alebo taký údený. Avšak najlepšia ryba je zubáč, ostriež, sumec, pstruh, lieň. Ryby robievam na panvici na masle, citron , rybacie korenie, muka atd...

Ian - Profil | St 11.4.2012 21:43:00

der clokan, se šípkovou

Jarda 7 - Profil | St 11.4.2012 21:41:17

Starc55 >> Nebudeš litovat.

Starc55 - Profil | St 11.4.2012 21:35:28

Jarda 7 >> Vypadá to nádherně, i z toho obrázku cítím tu skvělou vůni. Určitě to vyzkouším.

Hermis_s - Profil | St 11.4.2012 21:34:47

Prase

Modrý šílenec - Profil | St 11.4.2012 21:33:32

jambo >> No je pravda že o spárkaté zvěři moc nevím ;-)))

jambo - Profil | St 11.4.2012 21:28:01

Modrý šílenec >> když už tak srnčí kýta, ale ty nejsi myslivec tak jen tak bleptáš, dej to na pekáči a né v trávě !

NICKLOTERS - Profil | St 11.4.2012 21:26:11

jambo - >> Pokud bych si mohl vybrat tak pro mne v kuchyni je jednoznačně králem CANDÁT.......jinak mám rád ryby všechny jak sladkovodní tak i mořský...Miluju zavináče a uzenou makrelu.....Receptur je dnes mezi náma mraky ..Ale rád experimtuju i když jsem naprostej amarter....Candáta mám ale rád přece jen přírodně jen sůl a kmín bez obalení mouky s parprikou.Pěkně přírodně na grilu nebo v troubě a jen s citronem...nesmí plavat v oleji.....a s kůrčičkou do zlatova....K tomu bílé polosuché..1l ...

karty - Profil | St 11.4.2012 21:24:01

Tohle je řemeslo :-)

Modrý šílenec - Profil | St 11.4.2012 21:22:32

jambo >> No právě, já mám z celé ryby nejraději srnčí stehno, neboť má jen jednu kost :-))))

jambo - Profil | St 11.4.2012 21:20:43

Modrý šílenec >> Hele nemontuj sem zvěřinu, to je jinná prketa.

Modrý šílenec - Profil | St 11.4.2012 21:17:14

Velmi přehledné kosti ...

Jarda 7 - Profil | St 11.4.2012 21:16:55

LuboO >> Já osobně papriku nedávám protože potom už se mísí více chutí a přebíjí chuť ryby,ale každý má jinou chuť.Zastávám pravidlo,že v jednoduchosti je krása,ale nemám nic proti tomu.Zkoušel jsem i pálivou papriku,kayenský pepř,provensálské koření, a spoustu jiných ingrediencí ale vrátil jsem se k základu.Záleží na tom,aby si každý našel to co mu vyhovuje protože vařit podle receptu by byla nuda.:-)

Dave≻ - Profil | St 11.4.2012 21:14:36

jambo >> JJ, když mam hlad, tak neni čas se drbat s kostma....:D

jambo - Profil | St 11.4.2012 21:12:25

Dave≻ >> takové flákoty ,no aspoň je to bez kostí :-))

Dave≻ - Profil | St 11.4.2012 21:09:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jsem rybař, jsem kuchař, ale nejoblibenější rybu na panvi nemam.Mam v oblibě biftek a gilovany maso...........:)))

LuboO - Profil | St 11.4.2012 21:05:52

Jarda 7 >> a co tu muku zmiesat este s cervenou sladkou paprikou? To tiez doda dobru chut...

kudrlinka - Profil | St 11.4.2012 21:05:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

já mám nejradši sumečka na udici i na pánvici a nejlíp chutná po týdnu u vody :-)

Jarda 7 - Profil | St 11.4.2012 21:03:23

jambo >> Pokud to budeš chtít zkusit,dej na čtyři porce kapra jednu a půl čaj.lžičku utřeného česneku,a jednu čaj.lžičku strouhaného zázvoru.Porce osušit,potřít směsí a obalit v mouce.Na domácím sádle to nemá konkurenci.Výborný je i pstruh po mlynářsku plněný petrželkovým máslem.Lžíce másla,lžíce jemně posekané petrželové nati (ne kadeřavé) promíchat,vymazat břišní dutinu,obalit v mouce,a usmažit na sádle.Také vynikající záležitost.

LuboO - Profil | St 11.4.2012 20:56:16

Čík >> mozem potvrdit, mnamka neskutocna, volali sme to cipsy, nie v takych mnozstvach, ale pochutili sme si...

jambo - Profil | St 11.4.2012 20:55:25

LuboO >> voní to až sem :-))

jambo - Profil | St 11.4.2012 20:53:56

Čík >> jasně chápu, však pro tu velikost jsem je nazval sardinkama.

Čík - Profil | St 11.4.2012 20:53:00

Šlapeto >> Neboj,nejsou ze svazovek,Jsou z výlovu ze státního.

Čík - Profil | St 11.4.2012 20:52:04

draveček >> Obalím je v mouce se solí a pepřem a upražím je na sádle.

LuboO - Profil | St 11.4.2012 20:51:51

Aj toto bolo fajn...