Kvalitní nerez zavrtávací vidličky

Shanim nerezove zavrtavacky srovnatelne s kvalitou Solaru ale v přiznivejsi cenove relaci. Vite o nejakych? Prosim o tip!
Autor diskuse: Romann - Profil , 7.8.2011 kaprařina - náčiní, doplňky

Romero - Profil | Po 8.8.2011 11:23:34

Zdravim, take jsem neco podobneho v zime resil. Nakonec jsem po dlouhem hledani a porovnavani sahnul po hrazdach a vidlickach od Chubu.
http://www.chubfishing.com/en-gb/products/stainless​/buzz-bars/precision-adjustable-buzz-bars/
http://www.chubfishing.com/en-gb/products/stainless​/bank-sticks/precision-stainless-steel-bank-stick/
...... nejsou sice zavrtavaci, ale pokud by clovek narazil na hodne tvrdy povrch, kam by nebyl schopny zapichnout primo ty vidlicky, tak se k tomu da dokoupit tato prevrtavaci sada:
http://www.chubfishing.com/en-gb/products/stainless​/accessories/precision-bank-stick-auger/

Kvalita vyborna a jedine jejich minus (nebo mozna plus:-))) je, ze jsem je jeste nevidel v nabidce na ceskem trhu. Ja objednaval z UK.

dejff - Profil | Po 8.8.2011 9:19:06

já mám tyhle hrazdy http://www.ravenbrno.cz/cz/products/kaprarina/2680_​hrazdy/x2/hrazda_quick_release_multilock/ a vidle tyto http://www.ravenbrno.cz/cz/products/kaprarina/2778_​vidlicky/fox/fox_vidlicky/ celkově to vyšlo na nějakých 1700kč nevím teda kolik stojí od solaru.. vidličky vytažený drží perfektně hrazdy taky dost stavilní....určitě bych neměnil

Anýzový dědek - Profil | Po 8.8.2011 9:04:37

Romann - >> Vzledem k ceně materiálu- nerezu, asi nic podobného v obchodě seriově vyráběné asi neseženeš. Jedině si je nechat u někoho vyrobit, ale záleží na tom, kolik si za to dotyčný řekne.

Ondrez - Profil | Po 8.8.2011 8:42:26

Zdravím, taky sháním něco v nerezu, ale zavrtávací nerezky jsem ještě neviděl. Chtěl bych si pořídit takovu tu T sestavu, 2x vidlička + 2x hrazda...