Kevin Nash - prut H-Gun 12´ 3lb

Nazdar kolegové rybáři, má prosím někdo s těmito proutky nějaké zkušenosti?? Opravdu jsou jejich kvality takové jako uvádí prodejci?
"Kevin Nash si dal za cíl vyrobit kvalitní kaprový prut, který bude dostupný opravdu každému a po dvou letech vývoje a testování přichází na trh s novým prutem Kevin Nash H-Gun.
Tento prut nazývaný též Hooligun II je postaven na super výkonném blanku, který je ještě tenčí než byl jeho předchůdce. Prut je osazen šesti kvalitními očky (včetně špičkového) jejichž velikost je dostačující i pro daleké náhozy.
Ještě před uvedním na trh byl tento prut testován zkušenými kapraři, kteří aniž by znali jeho skutečnou cenu, tak ho řadili mezi pruty v cenové relaci přes 100 liber.
Pokud půjde vývoj u Nashe i nadále tímto směrem pak řada Hooligun III bude již zřejmě zadarmo :-)"
Díky za odpovědi.
Autor diskuse: bryndis - Profil , 17.5.2010 kaprařina - náčiní, doplňky

Kubánec - Profil | Út 24.1.2012 7:14:20

mesani >> No já mám ty starý klacky a u těch na očka nadával kde kdo. Můžu to nafotit. Na horních 4 očkách jsou takový nepatrný zážezy. Ono to zatim nijak nevadí, ale bojim, že by se o to moh přetrhnout vlasec. I když já používám 0,35, tak se nebojim... :-)

Každopádně když by je někdo chtěl, tak je na repas nebo dodělání střeli. 500,- kus

Martass01 - Profil | Po 23.1.2012 22:15:17

Kubánec >> já vlastním od něj Venomy a naprostá spokojenost ...nemůžu si stěžovat ..jak vzhledově tak svou funkčností splňují vše co jsem od nich očekával,ale je možné,že jsi trefil špatný kus to je ze vším tak ...letos mi přes zimu donesli už 4 sady prutů na výměnu oček a to jen známí z okoli,které jsem pak předal svému kamarádovi na opravu a mužu ti říct že tam byly stopro drážší ventky než je Nash

mesani - Profil | Po 23.1.2012 21:17:13

Byl jsem za minulý rok 46x na jeden den a 2x po týdnu chytat s Nash H-Gun a očka jsou OK stejně jako pruty, Bylo vytaženo několik i větších ryb 15-16kg

jarda77 - Profil | Po 23.1.2012 19:37:14

ahoj,
rád bych se zeptal jak jste s těmi pruty spokojeni po nějaké době užívání??? Rád bych si ho zakoupil a moc se o něm nikde nemůžu dočíst děkuji za odpovědˇ jen někdo popisuje že očka nejsou nějak v pořádku a nerad bych koupil " zajíce v pytli"

HonzaR. - Profil | Po 17.5.2010 22:11:18

bryndis - >> Nebudeš mít cestu do UL?Bych ti je ukázal, ty H-gun. Jinak osobně mám Venomy a s těma jsem spokojenej na 1000%:) ty H-gun jsou opravdu hodně podobné vzhledově. Těžký radit u prutu, člověk to musí mít v ruce a zkusit si to.

Kubánec - Profil | Po 17.5.2010 19:51:04

bryndis - >> Já vlastním ty starší verze Hooligunů. Okamžitě jsem musel vyměnit koncový očka. Letos na jaře při udržbě jsem ovšem zjistil, že lehký zářezy jsou ve všech očkách! No ty měnit nebudu, nechám si je na dolámání. Při poslední rybařině, když jsem pruty rozkládal, tak mi trn zůstal v horním dílu! Doma jsem ho musel kleště ma vyndat a zalepit do spodního. No prostě hrůza.

Osobně už od Kevina Nashe nechci vůbec nic!!! Pár věcí jsem měl a všechno je dělaný tak nějak horkou jehlou.

anakonda - Profil | Po 17.5.2010 18:07:58

bryndis - >> Pokud si dobře pamatuji tak Holligun byl prut podobný Venomu,ale byla tam podstatně horší očka,která údajně nevydržela nápor vlasce a prořezávala se.Ten blank je opravdu dobrý,ale pakliže je pravda to s těmi očky tak raději Venomy nebo něco jiného