JRC - 90 Litre Framed Rucksack

Máte někdo prosím tento batoh?Prosím případné majitele o klady a zápory tohoto výrobku.Děkuji.
Autor diskuse: oskus - Profil , 6.5.2010 kaprařina - náčiní, doplňky

Hurvajz - Profil | Út 11.5.2010 21:16:57

Ahoj, mám ho už delší dobu a je naprosto super, bez nějakých vad, dobrá volba.

Fish easy - Profil | Čt 6.5.2010 14:26:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mám ho dva ročky,pořídil jsem si ho ,protože se mi už nechtěli vláčet tašky přes rameno!Velmi prostorný,jen bohužel při naplněný těžší,ale to se k 90l dá pochopit!!A hlavně se nese nazádech,takže pokud máš trošku sílu,tak nebude problém!Já jsem s ním chodil i 1km daleko ověšený dalšími věcmi.Co se týče kvality,zatím jsem nespozoroval nějaký problém krom spodních výstelek na záda!

Dida - Profil | Čt 6.5.2010 14:20:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Taky ho mám, na nošení na zádech to opravdu není. Používám ho na výpravy, vejde se tam toho skutečně hafo a je celkem pěkně propracovanej. Z auta ho pak mrsknu rovnou do lodi a nesu ho na místo max pár metrů. V bivaku slouží jako stolek mezi lehátkama. Na větší tůry bych zvolil určitě jinej batoh.

mirtakco - Profil | Čt 6.5.2010 12:16:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Původně jsem chtěl koupit jen tu tašku s nožičkama a stolečkem (tuším circuit carryal nebo tak nějak), ale nakonec jsem zakoupil tenhle masakr. Jsem si tak říkal, že když budu muset na flek kus jít, budu to mít na zádech, pouzdro s prutama a vidlama v ruce a v druhý ruce lahváč nebo cigáro. Nakonec lahváč oželím a musím nést kýbl se žrádlem pro ryby, jelikož dát do batohu ještě nějaký kila, je skoro nenositelnej. Kdybych měl jen tašky v rukách, byl bych ověšenej jak vánoční strom. Ještě jsem s tím nikde nebyl, ale teď jsem to nabalil věcma na výpravu, těžký je to řádně, takže na delší vycházky asi ne. Půl kiláku z chaty snad vydržím. Zpracování se mi zdá dobrý a narve se tam věcí dost. Mám tam i malou stoličku, takže když neberu křeslo, nesu jen batoh, pruty a kýbl. I ty poruhy jsou luxusně polstrovaný, akorát s tím dnem, co tlačí do zad, budou mít borci zřejmě pravdu. Asi při druhým vytažení bočního pouzdra jsem špatně zmáčkl tu pojistku, uletěl z toho nějakej mini plastovej jazýček a teď to nezacvakává, Naštěstí to nemá tendenci vypadávat a určitě se to bude dát zajistit i jinak. Jinak další klady i zápory zjistím časem, nejsem nějakej kaprař (tak 2x do roka), tak doufám, že mi vydrží dýl. Verzi takovou víc "taškoidní", která se dá taky nosit na zádech dělá tandembaits a hodně jsem o ní uvažoval. http://www.parys.cz/taska-s-ramem-invader.php?_Sho​pSearch%5BSearchType%5D=0 Možná bude i skladnější a stačila by mi, ale tomi-korda.cz mi nabídl za těch 2800 ten batoh vč. pošty, taxem se nechal zlákat. Teď už nic nenadělám a spokojím se s tím, že mám frajerskej značkovej batoh za 3 a půl litru:-)

Carpííík - Profil | Čt 6.5.2010 8:33:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tento batoh ti rozhodně nedoporučuji. Je neskladný, dost těžký a má neuvěřitelně kreténsky vymyšlenou spodní část rámu, kde tě deska tlačí do zad. Za cenu co se u nás nabízí bych ho znovu nebral ani náhodou. Navíc kvalita zpracování je hodně otřesná (loupající se barva, trhají se plastové části zipu).

foxxx - Profil | Čt 6.5.2010 8:24:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

oskus - >> Ahoj,tento ruksak od JRC jsem používal dva roky.Podle mně výhody jsou přehlednost,vše je pěkně uspořádáno,ten stoleček se taky hodí,ruksak je velký-do ruksaku se vejde dost věcí,pevná konstrukce,nožičky s patkama do bláta,takže nedochází tolik k znečištění látky (nejdou ale výškově nastavovat).Nevýhodu bych viděl špatnou skladnost při převozu,že se při častějším používání povolují šrouby,které drží konstrukci a jdou pak špatně dotáhnout,ruksak se pak trochu vaklá a když ruksak komplet naplníš věcmi,je pak opravdu dost těžký....Jinak ale pěkný,propracovaný,funkční výrobek!

Přemet:-) - Profil | Čt 6.5.2010 8:21:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

oskus - >> Ahoj, mám ho cca tři roky.
Výhody: Je fakt velkej, dášš do něj úplně všechno, má dostatek kapes a součástí jsou dvě pouzdra, jedno na bižu a druhé na dipy nebo pop-up, funguje jako stoleček
Nevýhody: Je neuvěřitelně těžkej, a to i když je prázdnej. Dokážeš si představit, jaký to je když ho narveš po okraj věcma. Má nožičky, avšak nejsou stavitelné!! Ten rám není úplně dobře vyřešen, polstrování na bedra sjíždí nahoru, takže když ho neseš, tak tě ten rám strašně tlačí do zad. A delší procházky k vodě jsou opravdovým utrpením kvůli té jeho váze. Pokud ho budeš akorát vyndavat z auta a poneseš ho 20 metrů, tak je to ideální, pokud s ním musíš jít třeba půl kilomtru a víc, tak se připrav na muka. Jinak zpracování je na vysoké úrovni, ostatně jako většina věcí od JRC. Ještě něco by tě zajímalo??