Signalizátor Milfa G-Tronic + swinger Fox Illuminator

Chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost se swingerem Fox Illuminator připojeným na hlásič Milfa? Prý nelze kombinovat některé hlásiče se swingery, může dojít k odpálení hlásiče.
Autor diskuse: LUKE666 - Profil , 30.1.2010 všeobecné - náčiní, doplňky

LUKE666 - Profil | Út 9.2.2010 23:18:06

Ověřeno v praxi.. zapojeno a vše funguje jak má.

škudy - Profil | Po 1.2.2010 23:13:12

co by signalizátoru mohlo ublížit je pouze porucha na swingeru,konkrétně zkrat. Jinak drtivá většina hlásičů je s těmi swingery kompatibilní,snad jen mimo delkimů,které mají opačnou polaritu. V tomto případě swinger pouze nesvítí,hlásiči to nijak neublíží.

LUKE666 - Profil | Po 1.2.2010 22:57:11

Díky za ujištění, koncem týdne to prubnu, tak dám vědět jak jsem dopadl.

M!ld@ - Profil | So 30.1.2010 22:35:52

Hrochoroh >> taky bych to viděl jako Hrochoroh. Jestli dotyční nemysleli to, že některé hlásiče mají zdířku určenou k příposlechu (signalizátor dá pouze kratký impulz.........takže by swinger svítil poze při záběru) a některé mají třeba dvě zdířky a jedna z nich je určená ke svítícím swingerů (signalizátor dává impulz po celou dobu svítění paměťové diody.............takže swinger svítí po celou dobu svítění paměťové diody.)
Samozřejmě to může být i jiná možnost např. že by signalizátor dával buď málo, nebo moc el. proudu do swingeru a ten by buď nesvítil nebo by se mohla zničila jeho dioda, ale možná že el. proud, který vychází ze signalizátoru je standardizován. Každopádně si myslím, že by se signalizátoru nic stát nemělo.

Hrochoroh - Profil | So 30.1.2010 22:19:22

Nejsem teda odborník, ale odpálení hlásiče bych se nebál. protože podle mne je Fox illuminator swinger pouze pasivní zařízení, který se buď rozsvítí (pokud do něj jde ze signalizátoru správná šťáva) nebo ne.
Teoreticky bys spíš mohl odpálit swinger (resp. tu svítící diodu) pokud by do ní šlo ze signalizátoru nějaký vyšší napětí, ale spíš bych věřil že nehrozí ani to.