Nechranice - stanovani a chytani

Zdravim, chci se vas zeptat jestli se muze na UN Nechranicich stanovat.Kam na kapry a na co chytate.
A vase uspechy a rady k nechranicim.
Dekuji za kazdnou odpoved.
Autor diskuse: Jurecek - Profil , 29.6.2009 všeobecné - revíry, cestování

Dejdar71 - Profil | Pá 19.3.2010 15:23:42

Ahoj,chtěl jsem se zeptat jak je to s celoročním stáním karavanu na Nechranicích,na koho se obrátit,koho oslovit? Děkuju za pomoc.

ex007 - Profil | Po 6.7.2009 20:13:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

na kapry spíš pod Poláky ,nebo dále na přítok ,jinak na dravce všude kde je hlubší voda ,momentálně je podél břehů mraky biwaků a stanů ( mimo kempy )

fofo - Profil | Po 29.6.2009 19:52:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

musim jen potvrdil předešlá slova-je to voda náladová-největší úspěchy byly,když bylo počasí pod psa.Za teplých letních nocích to bylo vždy fiasko.Teď už tam jezdím jen napodzim a začátkem zimy na dravce-těch je tu dost,ale i na ně musíš trefit dobu (náladu).
Se stanováním máš oficielně smůlu-kromě kempů je to všude zakázaný.Jezdil jsem tam ale asi 15let několikrát do roka a vždy pod stan.Až na vyjímky mi nikdy nikdo nic neřekl.Počítej,že v kempech bude dost narváno-a to nejen rybářema.
S kaprama to tam je bída-na kulky jsem tam nikdy nechytal,ale podle ostatních rybářů je to prý zbytečný zkoušet.Spíš bych ti doporučil dravce (z hloubky).
Snad se ti něco povede...

Morlor - Profil | Po 29.6.2009 15:16:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj, na Nechranice jsem před lety jezdíval celkem často, stanovat se dá v campu ve Vikleticích, kde má zdejší rybářskej svaz základnu a dá se tam koupit rybářskej lístek.
Přímo v campu se dá taky chytat, já ale jezdil pod Poláky a později pod Vísku a pod Rokli stanovat se tam tehdy dalo, (naposled před cca 6let) ale tak napůl načerno, ale žádnej problém jsme tam nikdy neměli. Co vím tak pod Polákama už to v současnosti se stanem neprojde, jinak v campech je to v pohodě. Co se týče ryb, tak ta voda je dost náladová, velký cejny jsme tam nachytali skoro vždycky, někdy víc, někdy míň, ale do kaprů jsme se trefili málo kdy a brali většinou ráno mezi šestou a osmou, potom celej den ani ťuk. Pod Polákama je kosa kde se dělí mělčina na hloubku, nalevo je to tam dobrý na candáty a vpravo na kapry, je to dost zajímavý místo, ale chce to tam znát. Já to měl nejradši pod Roklí (směr na Kadaň) byl tam klídek. Celkem často na Nechranice nasazovali malý kapry to si pak člověk zachytal, ale většinou všechno do čtyřiceti cenťáků. Já tam nikdy moc velký ůspěchy neměl, největší kapři něco přez padesát, někdy jsme tam úplně vyhořeli, jinak co se týče nástrahy, tak klasika, krmítko se šrotem a na háčku všechno možný. Na Boilies jsem tam nikdy nechytal, takže v tom ti bohužel neporadím. Přeju hodně úspěchů u vody.