co tady tento recept?

250g sojovky,100g klíčků,100g ptáčákk,2 lžičky jat. prášku, 100g kuk mouka100g drůbežíi mouka 100 g drcene pstruží pelety 100g tuňáková mouka 100g olihňová mouka, sojovka, aroma, fr klobasa, 1 krabička sardinek
Tento recept jsem dostal od kamoša...co tomu říkáte?
Autor diskuse: emiliano - Profil , 1.6.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

Pvl - Profil | Po 1.6.2009 19:44:51

exori >> ahoj , všimnul jsem si ,že je to od něho 2 r. Asi máš pravdu

exori - Profil | Po 1.6.2009 19:41:39

Pvl >> zdarec kdyby to šlapalo tak to tady neukáže

Petr.J - Profil | Po 1.6.2009 19:36:42

Udělej to tak jak to je a uvidíš že to bude chytat, můžeš trochu ubrat té sojovky a o to víc přidat těch pstruhovek, jsou hodně mastné, takže olej máš vyřešen.

jarda 2004 - Profil | Po 1.6.2009 17:08:43

Tohle je velmi starej recept trochu pozměněn ale jeho základ je hodně podobný a ty sardinky prohoť za čerstvé umleté ryby ideální jsou sledi a už tam nemusíš rvát tuňákovou mouku ani sardinky.

SAHIB - Profil | Po 1.6.2009 17:07:51

nějaké ten olejíček,ten by se určitě hodil.a ten RR(souhlas),bych tam taky frknul..

Pvl - Profil | Po 1.6.2009 17:06:58

Kámošovi to šlapalo ?

Sampus - Profil | Po 1.6.2009 17:05:46

urcite este aspon betain a namiesto pstruzich peliet by som dal robin red

Maličký - Profil | Po 1.6.2009 17:05:15

Tož to je asi na parmu, hoď to profesorovi.

SAHIB - Profil | Po 1.6.2009 17:02:24

aby to dobře lepilo,a kde só vajca nějaké..-)