Spicky k SANGER Spirit - Super Hegene

Koupil jsem vlacak SANGER Spirit - Super Hegene, 2.10m, 0-7g. Prut ma vymenne spicky a mely by k nemu existovat i feedrove, prut se pak da pouzit jak picker. K prutu byla ale jenom tvrdsi vlaceci spicka. Nevite nekdo nahodou kde by se dali sehnat ?
Predem dik.
Autor diskuse: steve - Profil , 26.5.2004 feeder - náčiní, doplňky

Zoidberg - Profil | Po 9.7.2007 22:40:58

čolkař: Mám http://rh.archa.cz/sanger a spokojenost je veliká. Byl to můj poslední vláčák před nákupem muškařskýho cajku. Okoun 30cm je na něm zážitek. Na pstruhy paráda, ale kvůli délce je spíš na větší vody.
--edit--
Na špičky jsem se ptal, ale nejsou k sehnání. Na feedrování je stejně moc jemnej, umím si ji představit jen kvůli detekci záběru.

čolkař - Profil | Po 9.7.2007 11:24:05

steve-zajímá mě jak jsi s tím sangerem spokojenej,ten proutek mi padl do ruky,ale nakonec to vyhrál jinej klacek,sice jsem spokojenej,ale možná bych ho vzal kvůli té možnosti výměny špiček.Náhradní špičky s jinými koncovými průměry se dají koupit.

steve - Profil | St 26.5.2004 15:57:45

Dik za tipy, zatim jsem ho pouzival jako vlacku na pstruhy (rotacky nebo 7g sbirulino se steamerem) a nemuzu si stezovat - jsem s nim naprosto spokojenen. Puvodne jsem sice chtel koupit na pickerovani Shimano Nexave Winkelpicker, 2.7 metru (s tim ze bych ho pouzival i jako sbirulinovej prut), cekal jsem na nej pul roku a kdyz mi pred nedavnem pad do ruky tehle Sanger, nevahal jsem ani chvili - je to sice neco jinyho, ale neodolal jsem.
Prut je sice trochu tvrdsi, ale pod zatezi pracuje pekne.
Spicky na zbrouseni uz pripraveny mam (0.75 a 0.5 oz), ale ty mi pasujou do feedru a je mi jich lito (Sanger ma o dost mensi prumer), takze jsem se ptal jestli nekdo nevidel original spicky).
Pilkrovani s nim urcite vyzkousim na Nechranicich, hned po zahajeni :)

Sergo Aš | St 26.5.2004 14:16:04

To je speciál vláčák na marény.Nebo spíš jemný pilker na marénové mušky .Chytá se na podobnou sestavu jako při klasickém pilkrování na moři.Akorát,že na paternosterech máš lehounké marénové nástrahy.Bude asi taky pomalejší než klasický picker.Změř si průměr špičky na tom konci,kde ho zasunuješ do spodního dílu a pak si kup odpovídající feedrovou.

JFK - Profil | St 26.5.2004 0:39:21

2.10m 0-7 g ? jako picker? to zní zajímavě. Koukal jsem teď na netu ale tenhle prut jsem nikde nenašel, ani na stránce Sangeru. Zkus to tam kde jsi ho kupoval nebo v Praze u Kajmana. Když nebudou vědět tak nevěš hlavu, stačí koupit normalni špice a upravit je. Spíš to ale bude myšlený jako přívlačovej prut s chvějivou špicí - viz třeba Jaxony, než picker. Ale zkus to a dej pak vědět jak se s tim pickeruje;-)