krmení

Jaké používáte krmení při lovu povrchových ryb-perlín,ouklej,malá plotice.Chci něco aby to dělalo mrak.Budu přidavat patentky.Lov s děličkou,nebo bič 4mt.
Autor diskuse: Vratislav - Profil , 21.3.2004 plavaná - nástrahy, návnady

siro | Út 23.3.2004 6:49:28

Já krmení na oukleje a perlíny radši utopím jako miki.Jemně odsátou strouhanku,sunar a mleté vločky.Nejde s tim házet daleko,zas..eš si s tim cajk jako blázen,ale dělá podle mne lepší mrak než na sucho.

Michal Pavelka | Út 23.3.2004 6:41:11

Použij normální šrot,ale namoč jej jen tak trochu aby koule nedrželi tolik při sobě.Přidej do toho nějakou řepku(nech ji 12h před lovem namočenou ve vodě).
A uvidíš že to půjde ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! !

miki | Ne 21.3.2004 17:58:38

Já osobně používám krmení co nejjemněji přesáté, pře síto s oky 2x2mm-kuchyňský cedník. Všechny komponenty by měly být ostatně co nejjemněji namleté a lehké-piškoty,ovesné vločky, sušené mléko, nebo mléčné výtažky, které jsou jakousi levnější náhražkou za suš. mléko. Do těchto komponentů přidávám upražené, jemně namleté konopné semínko, které se,kromě vůně, drží na hladině. Na víc se někdy přidává i trošku korkového prášku-ovšem ne na řekách, nebo bílý sklářský písek, který se za sluníčka třpytí a tím láká drobné rybky-především oukleje. Kromě domácích produktů můžeš použít i zahraniční krmení,doporučuji Sensas 3000 Surface. Ať se už rozhodneš procokoliv, krmení "převlhči" a udělej z něj hustou polévku, kterou nabereš na konečky prstů a vhazuješ před špičku prutu. Pro lov na větší dálku z krmení utvoř "rozmočené kuličky ve velikosti vlašského ořechu, které se musí rozpadnout-rozmočit, při dopadu na hladinu.