Znáte někdo revír Štít (Chlumec n.C.)

Zatím jsem viděl a slyšel jen o Ačku a Béčku, ale také by mě zajímalo, co je možno ulovit na třetí části tohoto revíru. Máte někdo nějaké zkušenosti? Jaká je to voda. Už jsem tam byl, ale na Céčko jsem se nějak nedostal. Mockrát děkuji za příspěvky.
Autor diskuse: Lada - Profil , 24.7.2003 kaprařina - revíry, cestování

ivo | Pá 25.7.2003 20:52:31

Klasický "kaprodrom". Pro někoho "těžká voda",pro mne je to spíš klasická komerčka, navíc hodně zarostlá travinami. Kapři pak do těchto porostu zajíždějí a tudíž i motají vlasce či šňůry.Někteří se úspěšně vyříznou, což dokazuje žalostný pohled na jejich potrhané tlamky. Kdo tam lovil mi dá jistě za pravdu.Byl jsem tam jednou a už mne tam nikdo neuvidí.Těch kaprů je mi opravdu líto.

Radek S. - Profil | Čt 24.7.2003 20:40:59

Tak se jedná o část písníku, kde bylo zatopeno velké množství stromů, což velice znesnadňuje samotný lov. Jsou tam asi 3 místečka, kam se dá nahodit, aniž by člověk nechytal "veverky pod vodou" :). Co se týče ryb, tak jsou tam 100% větší kapři než na "B",i přes 23 kg, které je velice těžké v takovémto lesíku zdolat. Určitě to není voda pro začátečníku, což dokládá to, že zde chytá minimum odvážlivců.

Koťón - Profil | Čt 24.7.2003 7:53:22

Céčko je z části zavezlo a ryby se tam nenasazují. Menších kaprů je tam ještě relativně dost a pár větších kousků tam snad taky ještě bude. Nesmí se tam bivakovat (maximálně deštník).