Shimano?

Z vašich názorů je zřejmé, že navijáky zn. Shimano patří skutečné k nejlepším. Moje zkušenost se Shimanem Aero GT BTR 8010 je však jiná. Za jeden rok používání při lovu kaprů /cca.5-10kg. při použití 80 gr. zátěže/ se téměř zozsypaly, resp. jejich vůle je takové, že se s nimi již téměř nedá chytat. Mám pouze smůlu, nebo je to u tohoto typu normální ?
Autor diskuse: Přemek - , 23.12.2001 kaprařina - náčiní, doplňky

Martin M. - Profil | St 2.1.2002 14:30:23

Milan> chces rict, ze nastavujes brzdu tak jemne, ze pri dosponovavani prubesu se ti protaci civka? Jinak tomu nerozumim... Docela s Petrem souhlasim, i kdyz 2 baitrunnery (kvalitni a doposud bez problemu) mam a pouzivam je.

Milan | Út 25.12.2001 23:22:39

Petre, pises "kdyz se nekdo nauci s predni brzdou tak ma zcela vyhrano". Nemohu s Tebou souhlasit, protoze baitrunner ma nezastupitelnou roli pri tzv. padacich, kdy zalezi na vterinach a s klasickou predni brzdou je neusetris, ba naopak! Na nekolika vypravach jsme s kolegu meli jen padaky a ja s mymi Tournamenty zmaril mnohem vice zaberu nez on(pouziva Shimano BIG BAIT).

Petr | Út 25.12.2001 20:06:03

Přemek: Bohužel to co já vím jest , že mím kolegům se téže neosvědčily, tentýž problém. Teď jsem si pořídil Shimano Ultrega a věřím tomu, že ty něco vydrží. Co se týče buitrunerů tak si myslým , že tato záležitost se dá zcela vypustit. Pokud se člověk naučí s přední drzdou má zcela vyhráno!
S přáním pěkných svátků Petr