grand prix včelín

co říkáte na závody ( zarybnění,přístup atd.)a jak se vám líbily
Autor diskuse: grufa - Profil , 18.6.2007 kaprařina - ostatní

Fishky - Profil | St 20.6.2007 11:44:58

Petr Koch: zatím nevím, dobrých závodů je jako šafránu, ale určitě bych ještě nějaké letos rád zkusil - gulášovky vyhrát není tak těžký, lepší gulášovky - to už chce krapet štígra a kaprařský "maratony" jsou často svou finanční náročností mimo mé možnosti. Tak asi zas jen ty "gulášovky" :)))
Ricci: čím horší počasí, tím líp - ryba se nestahuje kolem "top" fleků a je roztahaná "rovnoměrněni" všude, navíc mnoho "bobkařů" jde v dešti do outu a tak vzniká větší prostor pro ty aktivní. Jinak co se vašeho prvního fleku týče - z toho místa je prakticky nemožné hodit do top fleku kde je kapr brčko, krmitko či olovo tam ale dopravit jde. Otočit tak následně kapra je často i s kaprařkým náčiním otázkou spíše náhody, protože i odpal na 30kg je často nedostatečný...

Petr Koch - Profil | St 20.6.2007 11:22:25

Fishky - ® : pojedeš taky někam jinam tento rok? :o)) Nebo chceš popíchat prvně všechny kapry na Včelíně? Jinak gratulace.

MrKos - Profil | St 20.6.2007 11:19:31

Ricci: nesváděj to na počasí... :-)
prostě kolega Fishky zalapal na bednu a Ty jsi čudlařil jako normálně :-)))

Fishky - Profil | St 20.6.2007 11:11:23

Organizačně nejlepší závody, jaké znám. Počínaje dostatečným množstvím rozhodčích, přes jasně dané pravidla, která se během lovu nemění, až po slušně rozmístněné místa, přístup k vodě a velice bohaté zarybnění (ryb je až moc), až po rychlé vyhodnocení výsledků prostě idylka, o které si na mnoha jiných závodů můžou závodníci nechat bohužel jen zdát... na lokalitě jsou vyhlášená místa, kde je možné vyhrát závod za jediný poločas, ale na druhou stranu ostatní místa jsou "průměrná" přičemž závod jde vyhrát na jakémkoliv místě. Ryba je všedu a "hluché" místo na této vodě neznám. Vše v mnohém záleží na lovci a posouzení či zhodnocení situace a následný výběr "strategie".

Ricci - Profil | Út 19.6.2007 18:32:10

Také si myslím, že to byl velmi dobře organizačně zvládnutý závod. Dokonce se mi zdálo, že rozhodčí byli přísnější než v předchozích ročnících.. Na tyto závody jezdím prakticky každý rok. Letos se ovšem velmi projevilo ono zmiňované počasí..

grufa - Profil | Út 19.6.2007 16:28:33

byl jsem taky a jsem mile překvapen.tak vynikající závody jsem ještě nezažil.fakt velmi good.chytaly se krásní kapři a blahopřeji vítězi.taky chci poděkovat MRS Břeclav za tak perfektní přístup a závody
hraji:v tem místě máš pravdu,ikdyž si myslím, že sehrálo hlavní roli i proměnlivé počasí,které bylo den před závodama

hraji - Profil | Út 19.6.2007 11:46:24

Myslím, že organizačně velice dobře zvládnutý závod. Co se týče ryb, v rybníku byly, šlo o to je ulovit. To, že vylosování má klíčový podíl na případném úspěchu či neúspěchu, je jasné každému, kdo tam jede alespoň podruhé. Já tam byl poprvé a ač nejsem lovec kaprů, nejsem zklamán. Dělal jsem chyby, řadu věcí jsem podcenil (ztraceno minimálně 9 kaprů ve fázi zdolávání), ale nic z toho nelze svést na pořadatele. Prostě klasický závod. Fishkymu dodatečně blahopřeji.

carpson - Profil | Po 18.6.2007 22:30:16

tulo:tak jeste aby nadaval,ze? :)))))

tulo - Profil | Po 18.6.2007 21:48:56

grufa-fishky řikal že prej dobry)))