Velcí kapři na Kyjském rybníku?

Pro ty, kteří znají Kyjský rybník v Praze. Je možné, že tam jsou nějací velcí kapři? Nikdy jsem tam neviděl nic většího než nějakou šedesátku. Máte na Kyjáku zkušenosti s lovem na boilís?
Díky za info!

Jakubator001 | Čt 20.7.2006 22:09:06

Jo mate pravdu zrovna dneska jsem tam vytahl 60 cm kapra trvalo mi to asi 15 min. nez jsem ho vytahl to byl ale macek ale nechitil jsem ho na boilis ale na zparenou housku

ulcek - Profil | Po 29.5.2006 12:13:52

Na pařezáku v Hostavicích se začátkem 90.let chytil kapr kol.17 kg.Ač je to tam menší,má větší ryba větší šanci zajet do vázky a osvobodit se.Někdy v této době jsem tam viděl i štiku přes metr.

Petrson - Profil | So 27.5.2006 13:18:02

Asi tak 5 let zpátky jsem činil hokusy s koulema i zde. Dostavily se výsledky, jako bych chytal na cokoliv jiného - pár kaprů násadových velikostí a 1 karas 39, na nějaké no-namy z obchodu. Dřív jsem myslel, že velcí kapři zde jsou, jen je neumím chytat. V poslední době tuto teorii ale opouštím, vzhledem k tomu, že veškeří K, kteří mi zde zabrali, byly ryby do těch 60. A to jsem zde za poslední 3 roky nic neutrhl, pár ryb sice spadlo, ale podle boje a tahu o žádné obry nešlo. Semtam se od agentury JPP doslechnu, že kdosi chytil K 70 - 80. Jenže, ač tu chytám již mnoho let, nikdy jsem nic takového neviděl. Na boilie, pokud vím, se zde moc neloví, takže to klidně vyzkoušej. Možná ti větší budou projíždět středem nádrže, kde jsou dost daleko od veškerých ruchů, tak v kombinaci s nějakým stěžněm na daleké náhozy by to mohlo přinést úspěch (+ asi pár dní krmit).