Match Husar,naviják Robinson G-Force RD

Nemá někdo zkušenost s prutem Match Husar????Akce 6-20 g,délka-390 nebo 420.Nebo s navijákem Robinson G-Force RD??????????
Autor diskuse: kubík - , 7.2.2006 plavaná - ostatní

Petr - Profil | Út 7.2.2006 15:24:34

Pri koupi cehokoliv je treba se vyvarovat onoho znameho "je to levne a me to staci..."! Pokud kdokoliv nabizi navijaky pod 1000, - KC, budte si jisti, ze to jsou zcela vyhozene penize. Na beznou chytacku je lepe se porozhlednout po navijacich od cca. 2.000.- KC. Pokud chcete vyjizdet na ryby na delsi dobu, pocitejte s cenami nekde mezi 5.-6. tisici KC. Co se tyce Okumy, velmi bych vahal ... Daleko vetsi kvalitu spatruji v Mitchel. Navijaky Robinson (Polsko) at Vas ani nenapadne kupovat! Totez si dovoluji rici i o prutech od teto firmy. Obchodnici Vam je pochopitelne vychvali a ti drzejsi budou tvrdit, ze nevidi rozdil mezi temito a treba i Shimanem ... a navic ty polske jsou za desetinovou cenu .... Takove tvrzeni je sproste darebactvi - je treba se informovat u "napalenych rybaru".

kubík | Út 7.2.2006 14:42:32

Marin-díky

Marin - Profil | Út 7.2.2006 7:58:05

Kubíku, koukal jsem na to. Chtěl bych se vyjádřit hlavně k těm navijákům. Ten prut za ty peníze vypadá dobře a je pravděpodobné, že může bez problémů dobře sloužit.
Co se týče navijáků, všeobecně doporučuju přední brzdu, protože přední brzda je prostě lepší konstrukční řešení.
Osobně jsem si na začátku své ryb. kariéry jako naprosto neznalý věci v r.2001, koupil 2ks navijáku Robinson Ranger 40 za 1.335,- Kč. Opticky vypadaly
solidně, ceny tenkrát byly vyšší než dnes. Šel jsem do nich, ale naprosto mě zklamaly. Nenavíjí vlasec rovnoměrně po celé cívce, zkrucují šíleně vlasce a vlasec si vyřezal v plastovém držáku rolničky drážku, protože se žřejmě zaseklo ložisko rolničky.
I když ty navijáky co píšeš vypadají opticky dobře a cena 720,- není vysoká, já bych do nich NEŠEL !!!
Za stejné peníze zkus nějaký model např. OKUMA.