Chceme tolerovat největší vydry revíru?

Největší Vydra v revíru.. konkrétně rybář, který si ponechá co uloví. Desítky kaprů a jiných ryb za rok. Je jasné, že si čas od času někdo ponechá nějakou rybu. Proč ale tolerovat lovce, který denně sedí u vody a nese plný vezírek domů? Neměl by zaplatit 5-ti, nebo i více násobek ceny povolenky v dalším roce? Změníme podmínky k lovu? (Omezení počtu ponechaných ryb za rok) Jste spokojeni, že máte mezi sebou takové lovce?
Autor diskuse: knik-licht - Profil , 27.10.2014 všeobecné - RŘ, MO, svazy

Nagig - Profil | St 29.10.2014 21:18:39

FRANK71 >> Ahoj nemusím extrémy za každou cenu to netvrdím za špatný stav našich sportovních vod můžou hlavně rybářské spolky jejich hospodaření je neprůhledné a jak se říká při zarybnování papír snese vše a nikdo nemá páku to nějak překontrolovat všichni co jsou zainteresováni drží jednu basu tak že neprůstřelé ;-) a když češi jako národ se chovaj tak jak se chovaj je to konečná která nikam nevede sečteno podtrženo málo zarybněno spoustu hladových rybářů je to katastrofa která nemá východiska ale nemůžu nikoho nutit když si koupí povolenku aby si šel koupit rybu do rybárny je to na volbě každého soudruha já mám radši když ryba plave v rybníce nežli v břiše ;-)

Nagig - Profil | St 29.10.2014 18:38:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

knik-licht - >> Se.......rou mě všichni co tahaj ryby domů ale to je asi tak vše co zmůžu a i ostatní zmůžou taky prt dokud zákonodárci nezasáhnou tak se nikdy nic nezmění a to že se nic nezmění za to ručím ;-)