Privlacovy navijak v cene okolo 100 €

Zdavim. Prosim o radu, aky navijak v cene cca 100 € na strednu privlac? Zatial mam vyhliadnute Shimano Spheros, Technium, Abu Garcia Soron. Poradte ...
Autor diskuse: rugby - Profil , 19.12.2009 dravci - náčiní, doplňky

AIRBRUSH-M - Profil | So 19.12.2009 6:24:23

Naviják SPRO Blue Arc 80400
Modelová řada Blue Arc dostala zlatou medaili renomovaného časopisu Blinker nejen díky atraktivnímu vzhledu, ale také díky dokonalé funkčnosti. Naviják je osazen 6-ti kuličkovými ložisky a jedním jehličkovým superložiskem pod rotorem s okamžitou uzávěrkou zpětného chodu v každé pozici. Díky tomu převodové ústrojí netrpí zpětnými nárazy a umožňuje vedení stále napnutého vlasce, tudíž neustálý kontakt se zdolávanou rybou. Má hlavní i náhradní cívku z duralaluminia s titanovou odhozovou hranou pro dlouhé a přesné hody. Převodové ústrojí je precizně usazeno a Blue Arc má perfektně hladký chod. Patentované aluminiové TuFF tělo navijáku má velmi nízkou hmotnost při zachování stability a pevnosti. Titanová rolna je osazena ložiskem a umožňuje používání jakýchkoliv šňůr bez rizika proříznutí rolny. Speciální zapouzdření rolny nedovoluje, aby se jemné nečistoty a vlhkost dostaly do ložiska a nedocházelo k jeho oxidaci. Kovová CNC klička má ergonomické madlo na ložisku. Blue Arc má zesílené perko překlapěče proti překlopení, zesílený oblouk překlapěče, který dokresluje jeho sílu. Naviják je určen zejména k přívlači, ale je jej možné využít i k rybolovným technikám plavaná a feeder.

Osobne ho vlastním, maximálna spokojnosť,víťaz testu časopisu Blinker.Na jednej cievke mám 0,20 silon Awa Shima Red Bravo a na druhej cievke šnúru Berkley fireline crystal 0,10.Spoľahlivý aj v mrazoch. Na rúčku navijáka dodávajú gumený poťah.