Tekutá játra domácí výroba

Vyrábíte tekutá játra,,jakým postupem ?Používáte tekutá játra k výrobě pelet a jak se vám osvědčila?
Autor diskuse: touša - Profil , 15.1.2012 kaprařina - nástrahy, návnady
6 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nhanyking - Profil | Pá 27.3.2015 18:56:43

U nich jsem našel na netu tuhle větu

"Tímto způsobem připravené návnady a nástrahy vykazují jedinečnou atraktivitu, ale zároveň je patrná výborná selektivita. "

Tohle jim asi vymyslela chytrá Horákyně :-D já bych to nekoupil

Nhanyking - Profil | Čt 26.3.2015 22:57:38

Firmy to sice vyrábí ale taky mě zajímá jak ta játra enzymaticky štěpit. Úplnej masakr by bylo nechat to fermentovat ale z toho smradu by se poblily i škeble kilometr od zakrmeného místa.

NHermis_s - Profil | Ne 15.1.2012 13:53:48

Rozmixovat,zalit tim koule,nebo pelety,zaprasit boilie mixem,den nechaz zaschnout adruhy den krmit:) a chytat.

NCloud - Profil | Pá 27.3.2015 15:36:07

Hombros >> Udělat tekutá játra,není problém!
Záleží jaký chceš,nejlepší jsou hovězí,skopoví,vepřoví a na konec drůbeží.

Játra je potřeba odblanit,pořádně omýt,rozkrájet,a pomlýt a řádně rozmixovat!

Vzniklou hmotu,je možné naředit převařenou vodou do požadované konzistence.

Nejlepší stabilizaci získáš zavařením,třeba do sklenic,při 70 stupních,max plus,mínus jeden stupeň né více!

Játra si jen takhle zachovají nejvíce aminokyselin a minerálú,v nejlepší kvalitě!

Nkatův šleh - Profil | Pá 27.3.2015 13:55:48

Maxi Sob >> Většinou jí mívají v drogerii hned vedle rovnáku na ohybák a bublinek do vodováhy

Nteoretik - Profil | Pá 27.3.2015 13:41:24

Jde to udělat v domácích podmínkách, jen se na to musí použít detilovaná voda v prášku.