Hends vs. Hanak

Ahoj, chtěl bych si pořídit proutek na francouze (ve trojce) a zároveň na sucho. Váhám mezi těmito dvěma pruty, který je podle vás vhodnější ? Máte s nimi nějaké zkušenosti ? Chytám na různých řekách od zarostlých potůčků po řeky typu Bečva ve Valmezu.

Hanak - http://www.czechnymph.com/cz/e-shop/hcn-4i1-hc-czech-nymph-rod-4-v-1-2-75-3-20m-aftma-3-4-2-dilu- hanak-czech-nymph-champion-4-in-1-rod

Hends - http://www.hendsproducts.cz/eshop/1452-hends-xp-9003-1023-ty-pti-dilny-pruts-tubusem.html

Děkuji za odpovědi.
2 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NPike - Profil | Út 20.9.2011 8:34:29

XAXAP >> Jen technická, aby se to vyjasnilo.

1) Koupils prut u Hanáka?

2) Měls k prutu všechny potřebné doklady?

3) Nazývals Hanákovi kamarády a Hanáka sám deviantem?

4) Vedls ne úplně košer debaty s jeho dobrými kamarády, kdy jsi používal hodně ostrých a neslušných slov vůči svým protivníkům?

Dovolím si odpovědět za tebe

1) Ne

2) Ne

3) Ano

4) Ano

Myslím si, že kritika je třeba, může každého někam posunout, kor když je oprávněná.

Ale když chci po někom, aby se choval nastandarně, bylo by fér, kdybych se tak choval sám.

Nevím, jak to máš hozené ty, ale já kdybych někoho nazýval deviantem, posílal ho do prdele a spolu s ním i jeho kamarády, tak by mne tak nějak nenapadlo za ním v klídku přijít a ať mi vyreklamuje prut, který jsem navíc u něj nekoupil.

Takže ty tvoje následné reakce na netu mi připadají jako pláč malého kluka, kterému někdo rozšlapal bábovičku. Je to takové hrozně ubrečené.

NRoyale with Cheese 31,95 - Profil | Po 26.9.2011 10:13:21

XAXAP >> ach so !!! Ty prostě myslíš a potřebuješ tohle http://www.e-pletivo.cz/.
Retrofutro od starýho Róžičky, nacpi si do pletivový ruličky !

NScout - Profil | Út 20.9.2011 18:11:16

machy_fly - >> Kolego, tvůj jinak zajímavý a exaktní dotaz, který zajímal i mě, vleklou exhibiční vádou jaksi vyprchal, vytratil se. Škoda! Pravidlo distance mezi dvěma muškaři na dvacet metrů, nedohodnouli se na větší, by mělo platit i na rozhádaných rybářských webech. Inu, šlechta... :-(

Ndrozďák 30,42 - Profil | Út 20.9.2011 11:18:27

XAXAP >> problém v tom není.

Odpovědi od tebe ve skutečnosti nepotřebuji, jelikož je znám. Jsou dohledatelné i na tomto webu.
Chápu, že tě jako obchodník Hanák zklamal, nicméně postupoval zcela v souladu s obchodními podmínkami. Reklamoval si prut a nebyl schopen doložit, že si jeho prvním majitelem. Což po tobě obchodník může a nemusí chtít. U tebe to doložit chtěl a u mě nikoliv. Což je sice nerovný způsob přístupu k zákazníkům, ale v tomto bodě na něj má prodejce plné právo. A můžeme jen spekulovat, proč zrovna u tebe udělal vyjímku. Za sebe dodám, že kdybych byl Hanákem já, ukázal bych ti dveře ještě dříve, než bys stačil otevřít hubu.
Už jsem ti to napsal jednou a napíšu to znovu. Pakliže by mi na několika veřejných fórech kálel na hlavu někdo takovým způsobem, jakým kálíš na veřejně známé osobnosti jihočeské muškařiny ty, vyjebu s ním při první možné příležitosti.
Lidé by měli být za své chování po zásluze odměňováni, což je ostatně model, který propaguješ dlouhodobě ty sám a já s tím naprosto souhlasím. Nicméně si tento model neaplikoval sám na sobě, choval si se dlouhodobě jako prase a ještě máš tu drzost divit se, že si dostal pouze standard, na který máš nárok a nic víc.
Už jen to, že si člověk jde pošlapat boty na dvorek, kde předtím soustavně kálel je projev neúcty k sobě samotnému. Hanba by mě fackovala jen při tom pomyšlení a neunesla by takovou situaci ani moje hrdost.
Pro mě je tvoje story důkazem tvého vidláctví, vychcanosti a nulového formátu.

Ndrozďák 30,42 - Profil | Po 19.9.2011 19:47:02

XAXAP >> výrazně nespokojený si pouze ty, zatím si nepamatuji, že by se přihlásil někdo další. Mezery ve vzdělání jistě nějaké mám, jejich případné doplnění nech laskavě na mě.
Já ti také nedávám školení na obchodnické a vyjednávací taktiky, přestože se můžu domnívat, že v nich selháváš a opřít to o tvou negativní zkušenost. Nikdo jiný než ty ji zatím neprezentoval, nech to tedy na dalších zákaznících a nemluv o nespokojencích v množném čísle.

NMichal - Profil | Po 19.9.2011 16:11:38

medvěd >> po půl roce ji budou znát ve všech nočních barech, propadne nočnímu životu a večírkům, začne flákat školu ...

:-)