Nákup a prodej věcí z bazaru

Můžete mi napsat,jaké máte zkušenosti z nákupem věcí,nebo prodejem v bazaru na Mrku?Jde mi o to,že jsem si poslední dobu všimla určitých věcí a myslím,že se v bazaru objevuje i kradené zboží.Prosím o slušnost,jinak lípnu kartu.
Autor diskuse: yvana - Profil , 3.6.2010 všeobecné - náčiní, doplňky

Bernard - Profil | Pá 20.4.2012 21:39:52

grizzly72 >> Tak inzerát sic podezřelý, ale navijáky mi dorazily v pořádku a jsem spokojený. Komunikace s prodejcem taky v pořádku, co slíbil to dodržel. Uživatele danyfysh si můžete vyškrtnout z podezřelých :-)

Jinak v bazaru jsem prodal i nakoupil snad půlku výbavy a doteď jsem se nespálil. Musím zaťukat...
:-)

Virtuoz - Profil | So 14.4.2012 13:33:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahojky Ivčo taky přidám jeden přízpěvek před nedávnem jsem si dal na bazar inzerát že sháním gumovej člun od Intexu -do 2-3 hodin jsem měl odpověď fotky přiložené i tel.číslo tak jsem napsal že ho beru ještě mi poslal další fotky na mail a ještě byl tak seriozní že zjistil že se to dá poslat i poštou mysleli jsme kvůli váze že to nepůjde tak PPL šlo to klasicky na dobírku a ještě mi ho poslal mimo transportní tašky ve velkém kufru na kolečkách s vysouvacím madlem --- poslal jsem mu sms a poděkoval takovejch lidí je už málo --Ještě jednou moc děkuju člun byl doopravdy novej nikdy na vodě a v pořádku :-)

Sintrix - Profil | So 31.3.2012 21:53:25

Lauri >> Bohužel chování některých vykuků se ovlivnit nedá. Naštěstí je tu spousta jiných faj lidí, kteří člověku zlepší náladu.

yvana - Profil | Čt 21.7.2011 21:17:55

vahaj >> Vašku blbě na to vidím ale některé věci v bazaru nemají chybu.Druhu trochu poškrábaný ale jako nový to nadskakuju:-(

Tomáš Kříž - Profil | Čt 3.6.2010 9:05:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Sám jsem na MRK bazaru jen prodával. S kupujícími jsem měl zatím dobré zkušenosti. Dobré by bylo, kdyby existoval nějaký systém feedbacků - zpětného hodnocení prodávajících i kupujících. Ale to asi nebude technicky možné zrealizovat.