Politika z pohledu rybářů

Vyjimecne o politice, at se nezaplavuji ostatni diskuse timto zakazanym tematem.
Autor diskuse: Azbest - Profil , 7.5.2010 všeobecné - ostatní

Jste spokojeni s výsledky voleb?

A) Ano-velmi6%

B) Ano36%

C) Spíš ano7%

D) Jem bez pocitu a názoru3%

E) Spíš ne2%

F) Ne5%

G) Vůbec ne41%

Od 1.6.2010 hlasovalo 140 čtenářů.

bjwir - Profil | Út 14.9.2021 11:32:48

mannice >> Sorry už jen to že někdo kandiduje za SPD je vlastně diagnoza která nejde dohromady s tím co píšeš :D Co by si jako u vody chtěl ? K vodě můžeš , tam kde jsou zákazy tak je to díky prasatům(rybářům) ve svazu..a co chceš tedy politicky vyjednat ? Svaz nemůže mít nad sebou žádný dohled..uvědom si že SVAZ není státní instituce ale soukromý subjekt..už jen tohle vyplodit je na lepanec..

bjwir - Profil | St 15.9.2021 10:32:52

mannice >> Omlouvám se za chybu . Nicméně přesně toto je důkazem toho co píšu,Místo odpovědi vytáhneš chybu druhého diskutujícího v čemž je SPD úplně úžasná :). Otázka prostá a jednoduchá..CO a JAK chceš změnit..Plamenné řeči jsou krásné ale popsat jednoduchý proces ti nejde.A na to nepotřebuji znát kandidáta do PS ..
Spolek je spolek,stále se jedná o soukromý subjekt nikoliv státní (z.s.) co a jak je dáno v zákoníku (občanském)..Rybářská stráž naproti tomu je zřizovaná státem.Zákon o rybářství je daný -> Co v něm chceš měnit?

Stranu hodnotím dle jejich zástupců ,ne podle vzhledu ale podle toho co a jak říkají. Měl jsi tady možnost změnit pohled člověka na stranu SPD.Nicméně se chováš úplně stejně jako spolu-straníci Okamura,Foldyna, bývalý člen Volný , Rozner , Ševčík. A to je pouze špička ledovce , lidí kteří chtějí něco měnit ale netuší co(viz.diskuze zdravotnictví a HDP),jak a proč..
Nejde o to se dohadovat..Napsal jsi zde cituji : "Rybařina potřebuje větší podporu, ale také kontrolu." Proto otázka co a jak chceš měnit..Jednoduché , prosté...Nedokážeš odpovědět ? Nedokážeš dát dohromady alespoň 5 bodů ke každé části? Jak chceš aby tě někdo volil ..

bjwir - Profil | St 15.9.2021 8:19:46

mannice >> Tak to zkusíme úplně jinak , oni zástupci SPD mají koukám velmi pomílené vidění světa...Svaz je má pronajaté to je pravda -> čili zde funguje systém "smluvních stran" na dobu XY měsíců,let,století -> časově si to urči jak uznáš za vhodné..Zákon o rybářství 99/2004 je jasně daný...
Očekával bych tedy odpoved na tu hlavní otázkou ...CO CHCEŠ ZMĚNIT? CO CHCEŠ POLITICKY VYJEDNAT?
Takže neokecávej blbosti jsi jen další co se chce dostat k lizu a bere si před sebe jako záštitu rybáře..
V opačném případě jediný kdo si dělá ostudu a ze sebe blba jsi ty(což už pouze kandidaturou za SPD jsi prokázal)

retrívr - Profil | Ne 12.9.2021 14:27:31

mannice >> Ahoj, až se začnou politici zajímat o ryby budeš Ty ohromně starej a já prdět do hlíny a to je ta lepší varianta. V rybařině si můžeme poradit bez politiky, tam jde jako všude jen o koryta a peníze.
Je mi líto kamarádů opravdových zarytců rybářů, kteří tomu dávaj všechno a podpora žádná. Je to biznis v džungli, kde mnoho místních rejžuje díky podmínkám, které někdy někdo zdědil a je jen pár , kteří se starali, tam klobouk dolů.

mannice - Profil | Pá 10.9.2021 22:06:46

Jan Knap za Přísahu v Královehradeckém kraji
a Daniel Valko - SPD v Ústeckém kraji

To jsou eventuality, pokud chcete podpořit rybářský hlas v politice‼️

Nedávno jsem byl napomenut členem, že sem tahám politiku. Chtěl bych upozornit, že zastoupení lidí, kteří se o vodní ekosystém zajímají je přímo úměrný snaze prosahovat zlepšení v rybařině samotné. A o to nám jde.

Všichni vídíme jaká je snaha zametat problémy pod stůl. My bychom je naopak rádi řešili. Rybařina potřebuje větší podporu, ale také kontrolu.

Pokusme se to ovlivnit z jiných pater.

Petrův zdar

malamut - Profil | Po 26.12.2011 14:37:18

Mikšík- jen jednou >> zabedněnej jsi tu jen ty, ovčane, sleduj nadále "vhodné" zdroje buď tady s tou žumpou spokojen až navěky, ty do ní patříš.