Hovězí játra

Ahoj rybáři, co preferujete: dávat do koulí sušená hovězí játra, nebo rozmixovaná čerstvá? Zatím jsem vždycky sušil, ale manželka mně už vyhrožuje - smrad po několik dnů... Nemáte někdo s tímto zkušenost, co na to ryby? Játra mám už v mrazáku, takže sušit, nebo...? Díky.
Autor diskuse: kal - Profil , 30.4.2007 kaprařina - nástrahy, návnady
1 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NDave> - Profil | Út 24.5.2011 13:45:40

CARP DEVIL KK >> carp devil kk - 24.5.2011 9:02:26 >> ...

NMalda512 - Profil | Čt 24.2.2011 11:39:54

Rostid >> Já to dělám takto. Snažím se těch jater využít na 100% Já je rozmixuji v mixeru. Potom je přes hrubejj cedník ale fakt hrubej přecedím aby mně v tom cedníku zbyly jen ty vlásečnice a žlučovot vyřezávám ještě před mixováním. To co přecedím zaliji olivovím olejem. Dám do ledničky a nechám to tam třeba měsíc. Potom to přes velice jemný cedník přecedím. Ale letos to budu dělat tak že to nechám extrahovat přímo do Liqid oil. Je to základ na všechny dipi. Zbytek co mně zbyde dám při výrobě boili do vajíček a zamýchám do směsi.Ta neutrální báze na výrobu dipu je pár odkazů níže. Viy. foto