Red carp Černíč 2014, aneb příjemný závodně - společenský víkend v lovu cejna

V jednom nejmenovaném baru v ranních hodinách vznikla myšlenka uspořádat závody v lovu cejna na rybníku Černíč. Přesný důvod, proč se loví cejn vám přidám později, požádám o přesnou formulaci. Zatím jen tak, že je to kvůli jeho přemnožení a bude přesunut na jiný revír, kde je bílé ryby pro změnu nedostatek.
Termín závodů je stanoven na 5 a 6. dubna 2014.
Přesné propozice závodů zatím nejsou jasné. Právě kvůli tomu zakládám tuto diskuzi, aby jsme vytvořili pokud možno co nejzajímavější podmínky, tak aby pro všechny byl závod a především víkend zajímavý a zábavný.
Na rybníku se běžně nesmí vůbec krmit. Na tento závod dostaneme výjimku, což představuje obrovskou možnost si opravdu skvěle zarybařit. Předběžně je domluvena louka na společné táboření. Bude domluvena místní hospoda na společenský večírek a přísun jídla. Rádi bychom nabídli možnost stravy po celý víkend, aby to byl opravdu podařený víkend.
Chytalo by se v sobotu od rána do sobotního večera v prvním kole. Večer proběhne jistě úžasný večírek plný plodných diskuzí. Druhé kolo by bylo v neděli od rána do odpoledne. Následuje vyhlášení výsledků, předání pohárů a cen. Poslední fázi prosím nepodcenit a pomalu a po kraji odjet bezpečně domů.
Prosím tedy o vyjádření všech, které to zaujalo o připomínky a podněty k pravidlům a všeobecnému průběhu. Předem děkuji. Michal
Autor diskuse: Red carp - Profil , 7.3.2014 všeobecné - závodní sektor

Petr P - Profil | St 25.3.2015 20:15:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dnešní foto, na rybníce tři rybáři, všichni s pípákama

Petr P - Profil | St 19.3.2014 20:17:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Cejni se v tom větru chytat nedali, tak jsem chtěl potrápit násaďáky...

Petr P - Profil | St 19.3.2014 20:14:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Přidávám foto ,,louky,, na přespání, bufetu a noclehárny :-)