Nemilka - zkáza či dobrá věc

zajimají mě vaše nazory na pronajem svazove vody na severni moravě se ktere se stane soukromy revir a taky vyjadřeni tomaše elnera (CARP- STEIN) ktery za vše muže tak že snad se vyjadří a přizná se jak to opravdu je

orgojchorchoj - Profil | Ne 12.1.2014 12:48:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

LukeSSS >> prodávat se to nebude Krása to bude mít od roku 2015 pronajaty na 50 let smlouva už prý je podepsaná

TOPR - Profil | Ne 12.1.2014 12:16:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nemilka-moje srdcovka.Posledních osm let jsem "kaprařil" už jen na této vodě.Docházek (dojížděk na né malou vzdálenost) jsem měl víc jak leckterej domorodec a zažil jsem si tam svá osobní velká vítězství i prohry.Příroda nesrovnatelná,divoká zvěř všeho druhu až do bivaku -) a do toho nesnesitelná rybářská stráž ve dne v noci.Nějakej ten flek se volnej vždycky našel a klid u vody z důvodu náročného pobřežního terénu zaručen.Tak to vypadá že jedna pohádka života zase končí -(I kdybych nadále chtěl na Nemilku jezdit a případně akceptovat nehoráznou sumu za soukromku tak stejně nevěřím že to bude ta voda co bývala.Klubová voda LK Baits v čele s prezidentem takové společmosti bude mít tolik přihazovačů a vlezdoprdelníků že si tam ani nesednu.Nehledě na to že ani nemám chuť se dívat kolem sebe na borečky ve stejnokrojích s logem již zmíněným a pokoušet se dokonce pro klid se s nimi přátelit.Tuto vodu jsem poznal a bral jako panu neposkrvněnou a nepodléhající všem kaprařským firmám a jejich lobbingu na chudáky rybáře a takto si ji asi aj uchovám do budoucna.

FILKO - Profil | Ne 12.1.2014 10:47:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rychle tu Nemilku vydrancujte než bude pozdě! A dřív než tam najede Krása s Elnerem a vybudují tam ZOO Nemilka non-stop. Díky za pochopení. Přeji hodně vyuzených kaprů :)