Čím obvykle nejvíce vytočíte svou drahou polovičku ???

Samozřejmě mám na mysli věci spojené s rybařením.

Nástrahy a návnady v ledničce či aktivně se pohybující po nemovitosti, víkendy a dovolené chřadnoucí bez její láskyplné podpory a hlavně přítomnosti či jiné samozřejmosti jako je neustálé návštěvy rybářských obchodů chatů atd.

Případné návody na "obranu" nebo doporučovaná taktika by byla velmi cenným příspěvkem.
Autor diskuse: davaprd - Profil , 19.3.2009 všeobecné - ostatní

co nejvíce vašemu protějšku vadí na vašem rybaření?

A) živá v ledničce45%

B) živá už mimo ledničku8%

C) živá už mimo ledničku už nějaký den zakuklená, případně vylíhlá, případně mrtvá1%

D) rybinou lízlé deodoranty mimo vzduchotěsné obaly např. krásně zapařený vezírek v šatní skříni atd.7%

E) nejsem skoro doma respektive jsem furt na rybách17%

F) za mrzký peníz, který mi chybí na vysněný kolovrátek jsem ochoten zastavit nemovitost, zastavit placení hypotéky, zastavit se ve vykřičeném domě a prodat se nebo nezastavit hlídce "chránit a pomáhat"3%

G) nečekaný návrat z rybářské výpravy domů a zjištění, že můj "závodní úsek" navštěvují "pytláci" a mají slušně zakrmeno2%

H) nevadí ji nic, naopak nadšeně vítá každou další aktivitu a rozvíjí ji společně se mnou, prostě rybářská famílie každým coulem (hlasuje pouze Ivča, nikomu jinému to nevěřím ;-))18%

Od 19.3.2009 hlasovalo 116 čtenářů.

splavek - Profil | So 23.5.2009 18:40:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hele kolegové,všimli jste si,že ženy umí vytáhnou na světlo boží,staré a dávno zapomenuté křivdy,údajně na nich vámi spáchané a dokažou to tak takticky a pro ně vhodně použít,že si připadáte jak největší ničema,padouch a bůh ví co ještě.Ti méně zkušení,se pak plazí u nohou a škemrají o odpuštění a mi co už něco víme,pohrdavě mávnem rukou a jdeme na ryby.

Jitkagold - Profil | Út 31.3.2009 8:50:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

No, kdyz si to zde procitam,tak je me z toho docela smutno !! Proc chlap doma musi lhat ohledne cen,ja to nejak nechapu,mozna ,ze je to tim,ze chytam uz skoro 40 let.
Kazdopadne si myslim,ze je lepsi podpoovat rybarinu,nez aby chlap byl 4x v tydnu v hospode !!!
Muj manzel hospodu v zadnem pripade nevyhledava a na ryby se oba vzdy moc tesime a co se tyka nakupu rybariny,tak vetsinou jsem v obchode castejsi zakaznik jak on:-))
Neni nic hezciho,jak nekomu udelat radost,nez vycitat a komandovat !!!

Iwik - Profil | Út 24.3.2009 10:23:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jestli se mohu přidat :o) Co se týče živých nástrah v ledničce, jsou to v tu chvíli naši spolubydlící :o) měla jsem jednou žížaly v lednici a pak jdu do chlebníku a dodnes nevím, jak se tam dostala :o)) jediné co bylo, tak jsme se všichni zasmáli :o)) Vědu z toho nedělám, některé "dámy" jsou hol cimprdlíci :o)))

pajagogo - Profil | Pá 20.3.2009 19:34:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

chce to jít na ty potvůrky takticky, já tý mojí když je v dobrým rozpoložení a děti už utahaný pustím nějaký dívko o rybách a to se nestačím divit jak to hltá, pak mi odpouští i drobný prohřešky jako červy po lednici, a když mám náhodou nějaký narozky nebo vánoce tak se předem domluvím u známýho v rybářských potřebách co bych chtěl a pak ji to nenápadně navrhnu(podvrhnu) že by se mi něco takovýho líbilo a ona to pak de koupit a já už vím co to bude, no a pak mám radost že sem dostal to co chci a ona má radost že mi dobře vybrala. Jinak v létě jezdí i se mnou ale většinou to skončí dekou opalovačkou a spánkem, takže mě moc neruší. A když ji nechám vytáhnout cejnka nebo ouklejku a nebo nedejbože kapříka tak je v sedmým nebi jak je dobrá. Jinak jsem ji už naučil i vzít do ruky i červa a nebo žížalu, jednou sem ji dokonce vzal i lovit v noci rousnice za barák a byla z toho docela prča protože chytat suprrychlý rousnice centimetrovejma kancelářskýma nechtama je docela akční scéna nakonec sme se doma tlemili ještě hodinu. Takže docela dobrý

Iza - Profil | Pá 20.3.2009 18:48:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ale jinak si nemůžu vůbec stěžovat:-)

Ivo - Profil | Pá 20.3.2009 18:41:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mám kliku. Moje drahá se příjmením jmenuje Parmová, odtud asi pramení ta tolerance...:-)

Carlos - Profil | Pá 20.3.2009 13:18:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Červi v lednici nevadí jen do té doby, než je najde. Pokaždé je dávám do jiného kelímku, který se nápadně podobá těm, které tam už jsou. Problém nastane, když si jde vzít poslední jogurt zezadu!
Návštěvy v rybářských kšeftech jsou v pořádku, sám jsem prodejce a pravidelně s ní jezdím do Tesca na týdenní nákupy.
Situace G u nás nastat nemůže, protože poslední roky jezdí k vodě se mnou a náramě se jí to líbí (snad ?!?) Každý den teď slyším, jak si musela jednou chytit rybu k večeři sama, když já nechytnul nic.
Snad nejvíce jí vytočí, když má večer přijít návštěva a já od rána koulím v kuchyni olyheň nebo frankfurtskou klobásu. Taky belachanová kostka zapomenutá týden v tašce mezi rybářským oblečením v ložnici udělala svoje ale to bych nerad dál rozvíjel...

clarias - Profil | Pá 20.3.2009 12:47:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ano, souhlasím, můj přítel se už nemůže dočkat na zahájenou a jeho přípravy jsou maximálně
promyšlené a do nich pomalu, ale jistě zasvěcuje i naši dcerušku:-)
Co se týče živých návnad v ledničce, tak to šílím.Ale jinak je to moje zlatíčko a když se dá u toho rybolovu i opalovat, a není zrovna teplota pod bodem mrazu a nechce po mně, abych spala ve stanu s prvními přízemními mrazíky, ráda si zajdu s ním.
A pro představu...jak učit děti očekávat záběr od sumce

JKL - Profil | Pá 20.3.2009 10:54:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Červy a žížaly už nekomentuje. Kolínka a strouhanku na lince taky skoro ne. Při elektrolovu žížal ji někdy lehce rozhodí kocour s kolmým startem anebo jekot psa močícího na elektrodu. Dip jakoda ubryndnutý v autě taky nevyvolává přílišné vášně. Cejn zapomenutýv létě v autě v kufru - to už bylo horší, stejně tak podběrák týden nepoužívaný a horku vystavený tamtéž. Kousky silonu všude při výrobě forpasů - to je celkem v klidu. Pytlíčky s háčky a karabinkami - to je jen mírně komentováno. Návštěvy kšeftů se dají snadno odčinit doprovodem do Kauflandu. Takže když to shrnu - dobrý. Asi si ji nechám. :-)))

Mr.Obratlik - Profil | Čt 19.3.2009 18:17:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

pritelkyne je super, nejak ju to nebere, ale na ryby chodi, k vanocum nebo narozkam mi koupi nac si ukazu (vse na ryby), i kdyz doda dyt uz to mas nebo co je na tom tak drahy. Dokonce se mnou chodi i na veletrhy, kde si ji uplatim kokosovym kmenem. A za to vsechno ma neskutecny plusovy body.
No a jak na to? Asi sem toho dosahl sokovou terapii, asi po dvoumesicnim vztahu si u nas v lednici vzala balicek salamu, v kterym nasla hnojnaka. Sice prvne rikala, ze si musime koupit novou lednicku, ale me vysvetleni, ze pohoda, ze se to nekdy stane ju uklidnilo. Jen od te doby rika, ze az budem bydlet spolu, tak mi koupi malou lednicku:)

Petr Z. Vedro - Profil | Čt 19.3.2009 17:23:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Červi jsem přestěhoval do lednice v garáži, kde spokojeně vegetují spolu s pívem a ostatním voňavými rybářskými proprietami. Nádobíčko mám v pracovně a když o něj nezakopne tak ji nevadí ( občas narážka , jestli toho náhodou už nemám moc a kolik jse za to dal ). Na Mrk chodím tajně :o))) a v noci. Podběrák nechávám uschnout venku ( doma jsem to udělal jen jednou ). Jinak je potřeba potíže překonávat a naučit se snimi žít. Horší je když se mě zeptá, kam letos na dovolenou a předem ví co odpovím ( prostě nepojedu někam kde je jen písek , teplo , černoši a žádní kapři. ) Jinak jí vadí asi vše od bodu A do F .Howg.

Zip1 - Profil | Čt 19.3.2009 15:34:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vase zprava

Zip1 - Profil | Čt 19.3.2009 15:27:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vase zprava

iva - Profil | Čt 19.3.2009 14:49:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

davaprd >> šak sem to pochopila, ale pochop zase ty, že když doma nic jinýho než červouše, termíny, děličky a krmení a počasí neřešíme, tak na to fakt netřeba žádný strategie, prostě když se potkaj dva stejně praštěný, je to v klidu.
Je fakt, že vy to máte horší, chlap si ženskou, nadšenou do ryb hledá těžko, poptávka převyšuje nabídku, to my rybářky máme lepší situaci:-)))). A neumím si představit, že bych byla s někým, kdo by se mnou nesdílel ryy a všechno kolem nich. Docela vás některý lituju. A mám i známých dost, co musej doma nejdřív máknout - a to skutečně i obrazně - a pak možná dostanou vycházky. No děs. Vydírání...grrrrr

iva - Profil | Čt 19.3.2009 14:35:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

davaprd, vtipné:-)))). Nevím, jestli to někomu bodne, ale v prodejně zcela běžně píšeme "jalové" paragony. Normální záručák, normální cena, pro vás. A pro drahé polovičky, co nemají pochopení, druhý paragon - s částkou, která odpovídá jejich představě. Takže třeba vláčák za 339,- a naviják k tomu za 299,-. Někdy se částky liší desetinásobně, ale bacha, at si to tu vaše nepřečtou a já nemám prů..švih.

Zip1 - Profil | Čt 19.3.2009 13:58:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

včera jsem ji nasral že jsem vařil boilies doma v kuchyni,pak že jsem pořád na rybách,pak že to pouštím,pak co jsi si to zase objednal, pak potřebuješ to vubec, zase jedeš s Jardou?To zase budete schlastaný,Jinak je hodná -když spí

Wamp - Profil | Čt 19.3.2009 13:56:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Když přijedu z ryb a ona vidí, že teprve teď jsem byl opravdu ŠŤASTNÝ!

(červy v ledničce už vzdala)

Jealoussy - Profil | Čt 19.3.2009 13:38:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Uz je v oblibenych,tady bude jeste sranda :)).
Jinak,jak si jiz uvedl "Nástrahy a návnady v ledničce či aktivně se pohybující po nemovitosti",tim statecne a neohrozene seru mati i segru ;).