Registrace na MRK.cz

- Redakce

Proč se vlastně na MRK.cz registrovat?

Registrovaní uživatele mohou zde na mrku sledovat videa hned po uveřejnění. Dále mohou přispívat do diskusí, vkládat fotografie, používat soukromé zprávy (interní poštu MRKu) a vkládat inzeráty do největšího rybářského bazaru v ČR.


Odkaz "Zaregistrovat se na MRK.cz"

Pro registraci nového uživatele zde na MRKu stačí kliknout na "Zaregistrovat se na MRK.cz ", tento odkaz se nachází nahoře uprostřed stránky. Po kliknutí na "Zaregistrovat se na MRK.cz" se rozbalí fomulář, kde vyplníte údaje o sobě. Povinné údaje jsou jméno, přijmení, předívka, email, MO/bydliště a heslo (jsou zvýrazněny silnějším písmem). V dalších kolonkách o sobě a svém rybaření můžete prozradit, co uznáte za vhodné, ale je dobré si dát záležet - je to vaše vizitka pro ostatní členy MRKu.

Přezdívka - protože je na MRK.cz registrováno už mnoho rybářů, mohou být některé přezdívky používány už jiným uživatelem.

Heslo – používejte takové, které si dobře zapamatujete, ale aby jej neuhodl někdo další.


Formulář

Po úspěšné registraci je nutné se na MRKu přihlásit. Formulář k přihlášení se nachází nahoře uprostřed stránky. Přihlášení provedete vyplněním emailu, svého hesla a potvrzením pomocí tlačítka "OK". Přihlásit se musíte při každé další navštěvě MRKu, ale při vyplňování registrace můžete využít funkci "automatické vyplnění emailu a hesla v přihlašovacím okénku". Tuto funkci však používejte jen na počítači, který nevyužívají další osoby (škola, kavárna, atd...).


Pro přihlášení je nutné vyplnit email, heslo a potvrdit tlačítkem OK


Jste přihlášeni

Autor: Redakce