Mistrovství ČR LRU Feeder je za námi

Kategorie: Všeobecné

Poslední červnový víkend proběhlo Mistrovství ČR v lovu ryb udicí (feeder). Závodníci se museli poprat nejen s náladovými rybami, ale také s vysokými teplotami, atakujícími čtyřicetistupňovou hranici.

Vrcholný závod se odehrával na krásném úseku Labe v okolí Staré Boleslavi. O titul se bojovalo nejen v kategorii dospělých, ale i dětí (kadetů), mládeže (juniorů) a žen. Celkem se zúčastnilo 140 závodníků. Předpověď počasí už dopředu naznačovala, že jedním z důležitých faktorů úspěchu bude schopnost udržet koncentraci navzdory velmi vysokým teplotám, které snahu závodníků o dosažení titulu prověřily více než dokonale...

Nejčastějším úlovkem byli cejni a plotice, některým závodníkům se ale povedly i další zajímavé úlovky.

Pro vítěze byla kromě pohárů připravena i řada hodnotných cen. Nechyběly pruty, navijáky, podběrákové hlavy, tašky na vybavení a řada další rybářské bižuterie.

Po závěrečném vážení bylo jasno. Mistrem ČR v kategorii dospělých LRU Feeder se pro rok 2019 stává Jan Zavřel s 45465 CIPS body, stříbro vybojoval jeho týmový kolega Martin Maťák s 41820 body, bronz získal Pavel Velebný s 38230 body.

V kategorii žen si pro titul došla Lenka Grofová s 22650 body, stříbro vybojovala Andrea Pechalová, třetí pozici obsadila Jana Repšlová.

V kategorii kadetů (do 15 let) se na první příčce usadil Lukáš Kapusta, na druhém místě Michal Zumr, na třetím Víťa Král ml. Kategorii juniorů (do 18 let) kraloval Jan Němec, v závěsu za ním se umístila Aneta Špitálská a Roman Kryštofy.

V týmech získal zlatou pozici Preston Feeder team MRK.cz, stříbro vybojoval Tubertini feeder team ČRS SÚS MO Mladá Boleslav a bronzovou příčku River feeder team Maver MO Vysočany.

Všem závodníkům gratulujeme a děkujeme organizačnímu týmu i rozhodčím za skvěle připravené mistrovství.

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/beta/index.php/aktuality/sport/514-mistrovstvi-cr-lru-feeder-je-za-nami

MAXXSKATER, 4.7.2019

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.