Střípky ze Živitelky: mezinárodní agrosalon otevřel své brány

Kategorie: Všeobecné

Ve čtvrtek 24. srpna byla oficiálně zahájena mezinárodní výstava Země Živitelka v Českých Budějovicích, brány Výstaviště se zavřou v úterý 29. srpna. Ani na tomto 44. ročníku nemohla chybět expozice Českého rybářského svazu.

O Zemi Živitelce:

Země Živitelka patří mezi největší evropské agrosalony současnosti. Každoročně se jí účastní více než 500 vystavovatelů z více než dvaceti zemí světa a navštíví ji přes 100.000 návštěvníků. Je pořádána v areálu Výstaviště v Českých Budějovicích, který v roce 2012 prošel rozsáhlou revitalizací a modernizací. Kromě prezentace zemědělské techniky, technologických novinek a odvětví navazujících na zemědělskou produkci návštěvníkům probíhá na tomto agrosalónu velmi intenzivní kontraktační networking a těší se i velké oblibě politiků. Expozici Českého rybářského svazu můžete najít v pavilonu R3.

Co jsme pro návštěvníky připravili?

Pro návštěvníky prezentačních prostor ČRS máme připravenu celou řadu zajímavostí. Sladkovodní akvária, ve kterých si můžete vyzkoušet, jestli poznáte všechny rybí druhy, virtuální simulátor záběru a zdolávání trofejních ryb, 3D střelnici kormoránů a nesmí chybět ani velká řada rybářských předmětů – od knih, plakátů až po velmi oblíbené samolepky na auto. V okolních stáncích také můžete ochutnat celou řadu rybích specialit – halászle, mořské i sladkovodní uzené ryby a mnoho dalšího.

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/?page=aktuality%2Faktuality&page_menu=&lang=cz&fromIDS=&test=&menu_id=&aktuality_tabulka=aktuality&aktuality_id=524&aktuality_zac=0&aktuality=rozbalit

MAXXSKATER, 28.8.2017

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.