Veletrh For Fishing táhne - navštivte expozici ČRS

Kategorie: Všeobecné

Již tradiční výstava For Fishing je v plném proudu a jak se zdá, celková výstavní plocha se ve srovnání s předchozími ročníky opět rozrostla. Přípravný tým veletrhu a vystavovatelé si dali záležet a pro návštěvníky vytvořili na ploše čtyřech velkých hal příjemnou rybářskou atmosféru, kterou si první výstavní den nenechalo ujít přes 6500 příznivců Petrova cechu. Máte-li v plánu návštěvu výstavy, můžete se zastavit také u stánku ČRS. Poskytneme Vám informace, kontakty, zodpovíme odborné dotazy, vysvětlíme jednotlivá ustanovení Rybářského řádu ČRS – těšíme se na Vaší návštěvu na výstavišti v Letňanech v hale č. 3.

Krom velmi oblíbeného simulátoru zdolávání ryb a laserové střelnice kormoránů jsme pro Vás připravili řadu propagačních předmětů a drobností k zakoupení. Z novinek nabídneme kvalitní, UV lakem opatřené poloplastické samolepky na auto ve tvaru kapra, štiky, pstruha a lipana. Dále si můžete zakoupit rybářské mapy revírů, nástěnné a stolní rybářské kalendáře pro rok 2017, puzzle s různými druhy ryb, malé a velké samolepky ryb, magnetky s jednotlivými druhy ryb i celé sady, rybářská trička pro děti v různých barvách a velikostech, velkoformátové plakáty ryb, vodních rostlin nebo vodních živočichů. Dále u nás obdržíte odborné publikace Lov ryb elektrickým agregátem, Příručka pro rybářské hospodáře nebo "příručka rybářské stráže", výukové karty „Ryby“ a „Rostliny a živočichové u vody“, nebo časopis Rybářství zdarma. Během výstavy je rovněž k dispozici náš malíř a karikaturista, který Vám na přání bleskově namaluje originální portrét s rybářskou tématikou.

Neváhejte a udělejte si během dnešního dne nebo víkendu výlet do Letňan – sami, s kamarády, nebo i s celou rodinou. Sezóna se rychle blíží a tady máte možnost pod jednou střechou dokoupit vše potřebné – pruty, navijáky, nebo jen drobnosti pro radost. Prohlédnete si novinky a katalogy, poslechnete zajímavé přednášky, navážete nová přátelství a potkáte kamarády od vody, se kterými můžete spřádat plány na výpravy za trofejními rybami.

Rada Českého rybářského svazu

Zdroj: http://www.rybsvaz.cz/

MAXXSKATER, 17.2.2017

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.