Otevřená povídka (open source), doplňte děj.

Napadla mě věc otevřené (nejlépe humorné) povídky. Každý může přidat příspěvek navazující více či méně na předešlí. Poprosím jen o jednu věc, pokud budete chtít někomu něco zdělit, vložte to prosím na konci textu do závorky. Tak já tedy začnu...
Autor diskuse: michec - Profil , 24.8.2011 všeobecné - ostatní

Co dál z naší povídkou? Nechat kováře zemřít.....?

A) uzamknout ´´otázku´´.0%

B) Nikterak nezasahovat a nechat ji jak je.67%

C) Udělat čáru a začít odznova.22%

D) zregulovat lépe pravidla.11%

Od 7.9.2011 hlasovalo 9 čtenářů.

60 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nmichec - Profil | St 7.9.2011 19:29:40

(Děkuji. nečekal jsem že z toho vydám knížku. Ale přece jen ze začátku jsem se dost bavil. I já jsem chtěl přidávát a tím nenechat zemřít tuto ´´otázku´´ Jenže jak navázat na poslední zápis -tím nemyslím GRUPA- ale tak všeobecně mě vůbec nenapadlo jak. Ano, vím 100 lidí 100 názorů. Tak proto se vás, protože hlavně vás se to týká zeptám v anketě jak pokračovat.)

NWildes - Profil | St 7.9.2011 17:46:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

( Milí kolegové a přátelé ...
... necelý týden jsem byl fishovat a nyní po návratu a přečtení si našeho ničeho si lámu hlavu s tím, proč tenhle příběh pravidelně směřuje k tomu, že náš kovář-rybář-Lukáš trpí nekonečnými inzultacemi rektu a taky tím, že se všichni jemu snaží neustále ubližovat ... to nemáme nikdo dost kuráže či rozumu pro smysluplný příběh ?? .... Michec to myslel dobře a má ode mě palec za nápad - jenže škoda snahy několika když několik krát deset si z toho dělá ventilaci svých sexuálních či mentálních choutek ... není to myšleno konkrétně - aby se třeba poslední respondent Grupa nenaxral ... nic proti nikomu a nic není myšleno konkrétně :) ale spíš celkově ... ) .... ať vás síla provází :DD

NGRUPA - Profil | St 31.8.2011 18:20:01

....jenže sekyra záhadně opustila topůrko a zatla se za kovářovo ucho. Zlostí a bezmocí se zmýtající kovář upadá k zemi a úpí. Za vše můžou Jehovovi uhrančité a prokleté boilie hypno oči, které zaklely sekyru.
Vše pozurujíc dírou v plotě soused Match-Pičkin, také neunikl Jehovovu mocnému zraku a další jeho kletbě v podobě frankfurtské klobásy, která se vší silou zaryla Match-Pičkinovi do jeho okoralého konečníku. S výkřikem sevřel mocně svůj v ruce dřímající jemný prut a upadl do mdlob......

NWildes - Profil | St 31.8.2011 17:19:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na dvorku se mezitím sbíral kovář se země. Prasátko Martin mu něžně olízalo tvář od prachu a spokojeně ulehlo k jeho nohám. Když kovář spatřil Jehovu s pětatřicítkami koulemi green lipped mussel koulemi nadipovanými v black pepper místo očí, jal se jej nepředstavitelný vztek. Byly to poslední dvě velké koule které měl. Trumfy, které si hlídal celou sezonu. Večer je měl v plánu nastražit na dalšího prasečkina. Takhle mu nezbyde než se spolehnout na srkačku. S myslí plnou výčitek a zlosti hodil po Jehovi sekyrou, která ležela na zemi. Jenže sekyra ....

(Kok - máš recht - radost si kazit nenecháme :)))) )

NWildes - Profil | St 31.8.2011 17:06:46

Fishky >> (homobuzokláda Lukáš zemřel pouze vnitřně ... copyright by Netipa ... :)))) nečteš - nevíš :)) a pokud čteš tak to tu zas tak marné nebude :D )

NKok - Profil | St 31.8.2011 12:43:05

Fishky >> ( skazil jsi nám radost:)

NFishky - Profil | St 31.8.2011 12:39:18

(Co tu stále ještě vypisujete? Baladu na teplýho kováře? boha jeho husté kafe na to, že ve třetím příspěvku ho Pepa-č zabil :-)

NKok - Profil | St 31.8.2011 12:31:26

Wildes >> proletáři všech zemííí, ...vyližte mně prdel!!!! ....pak si škytnul a do důlků bez očí si zastrčil bojlí které našel na kovářovic dvorku...

NWildes - Profil | St 31.8.2011 11:17:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

.... kdo kdy jedl lidské kůže ví, že syrové kůže nadýmají. A to strašně. Kovář často kupoval v místním Killbertu Žuralíkovi nakládané lidské kůže. Ty už tak moc nenadýmají. Jsou však strašně drahé, protože podléhají nově zavedené dani z prdu.

Jehova pořád žil. Nebyl si jistý tím, co mu přesně kovář udělal, protože mu vrtule úplně a dočista vytloukla oči. Uši už taky neměl, ale matně slyšel pravidelné vrnění elektromotoru. Napadlo jej, že ho musí nějak zastavit. Ale jak když má srdce napojeno na stejnou cívku?
Lukáš si dal zatím voraz. Stáhl motor na jedničku a odběhl si do kuchyně pro své oblíbené velbloudy. Jehova sebou zkoušel trhat a vyprostit se z kozelce, ale marně. Pomalé otáčky motoru způsobovaly pomalejší tep srdce a Jehova proto neměl dost sil. Navíc se při jeho pohybech Žuralík strašně rozeštěkal. Hned na to bylo slyšet dupot kovářových martensek.
Vracel se.
Zastavil se na posledním schodu a škrtl zapalovačem. To byla ovšem chyba. Komínový efekt ve spolupráci s panem metanem z psíkovy řitky udělali své. Kováře to vykoplo z dílny jako prodavač v obchodě CaR zákazníka poptávajícího sadu filetovacích nožů.
Výbuch však způsobil zkrat v elektřině a následné zastavení motoru. A samozřejmě taky srdce Jehovy. Jehova však neumřel. Sám se tomu podivil. Najednou si uvědomil, že je vlastně svatý. Tudíž všemocný.
Postavil se na nohy, vyškubnul si motor i se srdcem z hrudi a s důlky po očích plnými nenávisti zakřičel ..... :

NKok - Profil | St 31.8.2011 6:50:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

, vrtulí však tak aby se listy motoru dotýkali jehovovi tváře, ....nic netušící jehova je v klidu a nebrání se, neví co ho čeká. Na nějakou dobu se kovář vytratí do dílny odkud se vrací s letlampou a porodními kleštěmi. Dábělsky se usmívá a usedá na svázaného jehovu. Chvíli si bezmocného svatého prohlíží poté pouští motor, ....jehova křičí bolestí a z jeho obličeje létají vzduchem krvavé cáry masa, to jak točící se vrtule vytrhává z jeho obličeje tkáň. Křik je to neskutečný a srdce rvoucí, jehova už má obličej na sračky a pod krví je vidět obnažená lebka. Pes žuralíkm běhá okolo a pojídá cárky masa a u toho hrozně prdí protože...

NDiegoGSX-R - Profil | Pá 26.8.2011 19:15:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

... a jehova se točením vysílil. čím pomaleji točil tím více cítil únavu a potřebu si někam lehnut, prase martin to zpozorovalo a rychle utíkalo pro homokováře jenž měl od kování a masturbování namakané ruce takže točení něčí klikou mu nedělalo žádné problémy. druhou rukou mezitím upravil svůj lodní motor Minkota Traxxis 50 a připevnil ho jehovovi na hruď. ...

Nvoz - Profil | Pá 26.8.2011 17:27:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tato slova ovšem vyvedla Jehovu tak strašně z míry, že sebou praštil a byl sám bez sebe. Kovář rychle přinesl Ferdu kapra a zkoušel s ním provádět padlému umělé dýchání. Ale nic se nedělo. V tom přiběhl prasák marti s výlovovým agregátem. Ani jeho snažení nepřineslo kýžený oživovací účinek. Vzal tedy kovář omdlelého do své dílny a brumlajíce si pod fousy na hladce oholené tváři něco o kardiově stimulátoru vrhl se do díla. Za několik chvil vybíhá Jehova z dílny a křičí Zázrak. V ruce třímá kliku která mu trčí z hrudi a rychle sní točí. není bez povšimnutí, že na klice je nápis SHITMANO. Nic ale netrvá věčně a

NWildes - Profil | Pá 26.8.2011 10:23:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ano, byl to zase Jehova. Kováře přistihl ve zvláštní situaci. Kopal na zahradě obrovskou díru do země. Jehova byl upřímně překvapen a snad i dojat rozhodnutím kováře vykopat si vlastní hrob. Jenže jaké bylo Jehovovo překvapení když najednou Lukáš s jiskrou v oku vyskočil z díry a jal se rozmotávat zahradní hadici a zapojovat čerpadlo. Neustále si přitom něco brumlal pod nos. Pod nohama se mu otravně motal věrný pes Žuralík s hlavou ovázanou obvazy. Sem tam o něj zakopl a pokaždé si pak pomyslel co se to vlastně děje. Že posledních několik dní jeho života nemá hlavu ani patu.
Lukáš ponořil čerpadlo do potoka za zahradou a pomalu se šoural zpět k vypínači. Bylo mu smutno. Jeho milenec se dozvěděl o slabosti ke zvířátkům - kamarádům a poslal mu jen strohou SMS :
"Sbohem úchyle!"
Od té chvíle se kovář naprosto a definitivně upnul právě ke svým němým kamarádům. Prasátko nastěhoval do koupelny a pro lysce Ferdu se rozhodnul udělat rybníček. Trápilo jej totiž, že musí Ferdu vždycky po mazlení dlouho oživovat. A hlavně, že se oba s Ferdou nevejdou do vany.
Čerpadlo začalo tlumeně vrnět a na druhé straně zahrady u jámy ožil zelený had. Kovář totiž zapoměl připevnit hadici kamenem u výkopu, takže všechno v okolí deseti metrů bylo najednou pod přívalem vody.
Včetně spasitele Jehova.
Kovář se rozeběhnul k jámě aby zkrotil zeleného hada když v tu chvíli mu vkročil do cesty Jehova. S pozadím stříkající hadice a dvěma kily bláta na každé noze to byla scéna jako s nějaké hloupé reklamy na Mentos.
Jehova kováře samozřejmě nepřekvapil, po posledním zocelovacím zážitku by jej nepřekvapil ani Satan. Jediné, co Lukáše v tuhle chvíli napadlo, byla slova plná ironie:

"Tímto tě Jehovo křtím na krutého masaře ... ať krev rybí pravidelně šlechtí tvé ruce a maso rybí nechť je potravou v celém království nebeském"

NDiegoGSX-R - Profil | Čt 25.8.2011 21:00:47

... byl 2m vysoký, ruce jak dvě lopaty a vlasů měl nejmíň na tři paruky...

NKok - Profil | Čt 25.8.2011 13:46:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hned jak prasečkiny nalezl, všechny rozsekal na ohrabky a podhodil do koryta svému bývalému prasečímu milenci Martinovi ....jen lysce ( ferdu )s prověšeným pupkem nechal na večerní mazlení, ....už to nebyl ten bojácný ušláplý a homosexuální kovář, který byl utiskován svojí chotí ....byl to nový člověk, ....tuplovanej kruťas s ocelovým prutem zdobeným rybí krví v žárů bitev. Měl rád krev, křik a pláč. Svůj plastový skajpod vyměnil za ostré nerezové vidličky a za doprovodu a dusotu kopyt jeho věrného čtyřnohého přítele páchali po celém světě hrůzné činy, ...lovit!!, značkovat, zabíjet a poté fotit, ....ale na každou sviňi se vaří kotel a jednoho dne se oběvil spasitel který...

NKozič origin - Profil | Čt 25.8.2011 13:11:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Všichni aktéři otevřené povídky nasedli do autobusu a vyrazili na sumce do Španělska, protože na sumce do španělska chce každý.
Nevyrazil jen kovář, jelikož měl hodně práce s čištěním kaprů, protože MO Mordor nedávno plnil zarybňovací plán.
Měl štěstí chlapík, jelikož se autocar v pyrenejských serpentinách zvrhl a všeci, opravdu všeci zahynuli strašlivou smrtí.
Když se to kovář po týdnu dozvěděl, tak se velice dopálil. Zrovna očistil stopětasedumdesátého kapra, se kterým se nezapomněl vyfotit, když si uvědomil, že veškerá práce s rybami přijde vniveč.
Na druhou stranu byl rád, že všeci umřeli a že buder mít konečně klid.
Tak dopoledne s přebytečnými stotřiasedumdesáti kapry pohnojil svou biozahrádku a šel vyvolat fotky. Potom se s nimi kochal, ukájel a byl vděčný MO Mordor, jak skvěle hospodaří.
Protentokrát kovář mohl konečně usínat blaze. Všeci byli mrtví i všeci kapři byli mrtví.
Jeho harmonickému rozpoložení byl ale za dva týdny konec, jelikož Mordor opět nasadil kapry. Tentokrát to ale nebyli jen tak nějací kapři. Byli to pořádní prasečkyni, v kterých byli zakleti kvůli své pýše a hamižnosti pracovitý Ferda mravenec a brouk PVA Pytlík, kteří se dali do holportu s hovniválem a založili firmu kaki bajts.
Senzitivní kovář hned věděl, o co jde. Prokletí zlomit nemohl, tak se vydal za nasazenými zakletými aspoň s tím, že ukončí jejich trápení.

Nšum svistu - Profil | Čt 25.8.2011 12:50:42

na nic nečekaje peláší na patentový úřad,po cestě rozdávajíc jehovistické letáky,patentovat rybářský piersing.Leč jaké bylo jeho zklamaní,městská policie mu v činu zabrání prý za nevhodné chování a tak

NKok - Profil | Čt 25.8.2011 9:30:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

osvětil a dal znamení že budu žít!, říká si kovář. A opravdu se tak stalo. Z nedalekého křoví vybíhají kovářovi věrní přátelé, pes žuralík a hibridní prasátko martin. Martin se se vší razancí rozbíhá proti zlověstné to ženě s obnaženým nožem chystajíce se spáchat hrůzný čin a sraží ji z téměř udušeného kováře který...

Nvoz - Profil | Čt 25.8.2011 9:25:51

Azabodnutý trojhák Ownwr ve špičce kovářova údu. Rybářský Bůh mne zřejmě

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Čt 25.8.2011 9:18:28

něžně mu vloží letáček do dlaně. Pohladí kováře po tváři, usměje se na něj, načež sepne ruce a záblesk ostrého světla odnese Jehovu do jiného světla. Jen ty letáčky po něm zůstaly. Letáčky a....

NKok - Profil | Čt 25.8.2011 9:16:19

....je spoře oděný a v upocených rukou svírá nemalý svazek letáčků, dívá se na kovářovo utrpení a

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Čt 25.8.2011 8:16:12

Jehova

NKok - Profil | Čt 25.8.2011 7:34:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ještě chvíli jej mučila svým vražedným úšklebem a pod rouškou násilí svému choti vytáhla jeho bezvládný klacek. Kovář nemluví, už ani nepláče jen bezmocně chroptí a v duchu si říká, snad už naposledy. I přez velké snažení její rukou a bezzubou dásní se jeho ohon chová jako Century fat bo boy slim ve dvou líbrách. Zrůdné ženě dochází trpělivost a ve vzteku z neukojeného chtíče šílí, kováře dusí svými měchy a vytahuje z ušmudlané zástěry filetovací nožík rapala. Choť rezignuje, jeho oči jsou zalité slzami a jen bezvládně leží, když v tu chvíli se najednou objeví....

NWildes - Profil | Čt 25.8.2011 0:37:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rozporuplnými emocemi zmítaný kovář zaváhal. Pes zavrčel a vycenil zuby. V matné polotmě rána, které pořád ještě váhá jestli má vzbudit ptáky, se kováři zazdálo, že mezi Žuralíkovými zuby dokonce zahlídnul tesáky ve tvaru háčků long shang. Nejvíce však kováře vyděsilo to, že všechny jeho zuby měly protihroty. V další vteřině měl muž jasno. Natočil se stranou ke kbelíku se svými trumfy. Pes na okamžik polevil v pozornosti a zvrátil zrak stranou na čmoudy s čmoudícími zadnicemi. Tohoto nepatrného pohybu si povšimnul i krásný kovář Lukyn a nezaváhal. S otočkou lehkou tak, jak ji umí jen homosexuální fanoušci Jean Claude Van Damma, kopnul psíka přesně do hlavy. Nebyl to kop do tvrdého, který tak důvěrně znal díky ventilacím potlačované sexuality. Byl to zvláštní úder. Takový s křupnutím. Prostě - jiný pocit. Neodolatelný.
Psík zpadnul bezvládně do vody a jeho tělo kleslo ke dnu. Než se kovář stihnul několikrát nadechnout, aby strávil nový zážitek, bylo všude okolo naprosté ticho. Čmoudi vyděšení tím, co viděli a unavení bolestí upadly do mdlob. Selátko Martin zabořilo rypák do saku s boilím a ani si nevšimlo, že se okolo něco událo.
Kovář se k Martinovi pomalu přiblížil a napadlo jej, jestli by i jeho hlava podobně křupla kdyby potkala jeho chodidlo v letu. Na otočku ovšem nebyl prostor, tak Lukáše napadlo čuníka bacit svojí novou tří kilovou CaR paličkou na kapry. Opatrně pro ni šáhnul do tažky a obouručně pořádně vzpažil. Najednou jako by se mu podlomily kolena. V hlavě mu mihlo marné hledání místa, manželčina nevěra, sňatek z rozumu, přechod s bobkařiny na WaM kaprařinu, zpackané závěrečné zkoužky, zneužívání od starších chlapců na učňáku, noční pomočování, zkur .............

Najednou nic. Nic. Prostě nic. Tma a ticho. Mluvil sám na sebe ale neodpovídal si. Pomalu se mu začínal rozlévat palčivý tlak v zátylku. Zároveň začal cítit jak mu otéká krk a špatně se mu dýchá. Kovář zajásal. Cítím tlak a dýchám. Žiju !! Ale nemůžu se pohnout.
Najednou přišla rána do žeber. Tu cítil už docela jasně a dokonce i cítil jak mu něco v hrudním koši prasklo. Přísahal by, že takhle přesně mířený úder už několikrát obdržel. Z uvažování, které bylo s přibývající bolestí težší a těžší, jej vytrhl důvěrně známy hlas vichřice podoba.

"Jaktože jsi zase donesl jenom 6 kilo ryb?" hřímala choť a v ruce držela sloupek od plotu u nedalekého soukromého revíru.
"Kde máš ten zbytek?" Následoval další kopanec tentokrát do druhého boku.
"A co to prase? To jsem ti přeci zakázala, když jsem tě přistihla jak se s ním mazlíš."

Lukáš koutkem oka zalitého krví zahlédl proti obloze onen sloupek a začal ze sebe pomalu soukat:
"Tak mě zab !! Stejně se tě jinak nezbavím. Než tohle snášet dále a žít bez muže, kterého zkutečně miluju tak raději nebudu žít vůbec"

Poslední kovářovy slova se však ztrácely v počínajícím hysterickém pláči, kterému dal v zápětí neomezený prostor. Ženě jej bylo nejdříve líto. Lítost však vzápětí přešla ve výsměch provázený nenapodobitelným úšklebkem na rtech. Úšklebkem, který umí jen ti, kteří drží ve vlastních rukou něčí život.

Nbaitruner2 - Profil | St 24.8.2011 22:30:26

aby hlavně bůstroval........
EDIT:Ty čmoudy.

Nmichec - Profil | St 24.8.2011 22:03:25

V tom přišel jeho nejvěrnější kamarád pan Nykl který mu poradil aby...

Nvoz - Profil | St 24.8.2011 20:32:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Užil si jaksepatří. A opálenci se již cítili neohrožení. V tom však kovář zaznamenal, že výheň je již v plném žáru. Tu se stále svázaní zloději čehokoliv zalekli. Kovář odešel ke svému vozu do bivaku a vytáhl z něj lešeňovou trubku. Byl na ní nápis 13ft - 2,75Lb Carp and gipsy black fakingkiller. Nařezal z ní 1ft kousky a dal do výhně. Pečlivě nahříval jen z jednoho konce pěkně do červena a tím studeným šup čmoudům mezi půlky. " to aby ste si to nemohli vyndat" houkl na ně a

Nmichec - Profil | St 24.8.2011 16:15:46

(kakr, voz, šum svistu NEkopírovat prosím, jen navazovat)

NDiegoGSX-R - Profil | St 24.8.2011 16:14:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

a proto homokovář vyplatil římany svojí velkou teplou klobásou...

Nkakr - Profil | St 24.8.2011 16:12:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ovšem selátko bylo také hybridní, ostatně jako spousty věcí co kovář vlastnil. Mělo na sobě vytetováno ´´stále na rybách´´ a bylo porostlé šupinami. Kovář mu říkal Martin.
Selátko bylo nejen hybridní, ale byl to kámoš a ne žrádlo, jak se domnívali svázaní hnědočeši.

Nmichec - Profil | St 24.8.2011 16:08:31

Ovšem selátko bylo také hybridní, ostatně jako spousty věcí co kovář vlastnil. Mělo na sobě vytetováno ´´stále na rybách´´ a bylo porostlé šupinami. Kovář mu říkal Martin.

Nšum svistu - Profil | St 24.8.2011 16:01:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nenechte se zmýlit,svázal je pouze proto aby mu nemohli pomáhát s grilováním selátka kterým je chce obdarovat za to,že mu neodnesli tripod do sběrných surovin.

Nvoz - Profil | St 24.8.2011 15:43:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic "protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena" opakoval si pořád do kola, aby rozptýlil své myšlenky a odhodil strach při nepovoleném způsobu rybolovu. Najednou ho z letargie vyruší skutečnost, že mu prut sjel do vody.
poslal pro něj svého věrného psa jménem Žuralík, aby ho aportoval. to byla chyba téměř osudová. Žuralík byl totiž nejen pes, ale i polovodník, něco jako vlkodlak. na suchu pes, ve vodě vodník. strašná příšera, která topí lidi by i koně.A tahle příšera dokázala schroupnou i človíčka který přišel navštívit nepoctivého ženo rybáře z plackou na hrudním koši. Žuralík v tu ránu stáhl suchozemskou potvoru pod vodní hladinu a rybář žena nežena opět vyváznul ze svého počínání desperáta jen o vlásek. Žuralík se prostě nažral a ryba nezůstala celá.
Po celodenním lovu se upachtěný homosexuální kovář vrací se svým věrným zvířecím přítelem domů. Jako obvykle rozrazí dveře a chce zvolat: ženo, jsem doma. Avšak tentokráte stojí s otevřenou hubou a je mu do pláče. Jeho ošklivá žena leží na lince mezi špinavým nádobím, nohy v prak a mezi jejími vetchými a chlupatými stehny se pohybuje cizí chlap: "Honzo? Jsi to ty Honzo?" zeptal se homosexuální kovář tančícího muže mezi stehny jeho manželky. Honza se otočil a zastyděl se: "Jsem to já kováři. Promiň. V každé pohádce jsem až lascivně hodnej a přímej chlap, tak jsem měl nutkání udělat něco špatného" Homosexuální kovář byl na Jana Čenského velmi rozloben, avšak záhy si uvědomil, že je homosexuál, tedy mu to nevadí. Nechal Honzu domakat na příšerce a vrátil se zpět se svým hybridním čoklíkem k vodě. U vody se kovaříček ještě potahá za svůj klacek v doprovodu chlípných myšlenek na manželčina amanta. Potřísněné a upatlané ruce utírá do svého trička tribal velikosti XXL a nedočkaje sahá po futrálku se svým novým stojanem Sky Pod Euro Carp version Plastic evulution. Dává si na čas a hraje si s polohovatelnými nožkami skypodu aby hezky lícovaly a byly přesně v horizontální poloze. Ještě sleduje vodováhu ve středu stojanu a po zdlouhavém štelování se radostně usmívá a ukájí se pohledem.
Před samotný započetím rybolovu před zrcadlem zkouší záklon hlavy, dokud neuslyší křupnutí a nyní je již připraven k lovu. Ještě jednou si pro sychr okem změří prut a obtěžká koule a mocným hrábnutím za mohutného výskotu zkontroluje prostor mezi půlkami. Vše vypadá v pořádku, tedy usedá do člunu a odjíždí na vodu měřit hloubku.
Už je na vodě a zapíná echolot Bobin carp. Dlouhodobá vedra vzala za své a tak na chovném rybníku spadla hladina o několik metrů. Kovářovic holomek je však důsledný a přeztože pádly ryje ve dně rybníka s obdivem a velkým zaujetím pozoruje blikající obrazovku. Po hodině mapování a popojíždění zjišťuje že koryto s údajnou sedmi metrovou hloubkou echolotem ukazujíce je omyl. Kovář měl puštěnou demo verzi a tak zklamaný umísťuje své bojé tyčové do hloubky pičové, tedy 0,75m u hráze rybníka, ....dalších pár Há bojí umísťuje do okolních mělčin s hloubkou 0,5m a podhazuje dvě kila pstružích granulí za pomoci korda lopatky
Bohužel si nevšimnul,že po hrázi vandruje banda hnědočechů a obhlíží stojan,který tak pracně vyrovnával. Po chvíli se tlupa osmělí a nejmladší bubák strhává ze stojanu vodováhu a přivěšuje si ji na klíče od auta které omylem našel v opodál stojícím bivaku. To však ale s nelibostí pozoruje homokovář. Přiráží ke břehu, svazuje tmavé přízraky a roztápí svou mobilní kovářskou výheň.

Nšum svistu - Profil | St 24.8.2011 15:40:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic "protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena" opakoval si pořád do kola, aby rozptýlil své myšlenky a odhodil strach při nepovoleném způsobu rybolovu. Najednou ho z letargie vyruší skutečnost, že mu prut sjel do vody.
poslal pro něj svého věrného psa jménem Žuralík, aby ho aportoval. to byla chyba téměř osudová. Žuralík byl totiž nejen pes, ale i polovodník, něco jako vlkodlak. na suchu pes, ve vodě vodník. strašná příšera, která topí lidi by i koně.A tahle příšera dokázala schroupnou i človíčka který přišel navštívit nepoctivého ženo rybáře z plackou na hrudním koši. Žuralík v tu ránu stáhl suchozemskou potvoru pod vodní hladinu a rybář žena nežena opět vyváznul ze svého počínání desperáta jen o vlásek. Žuralík se prostě nažral a ryba nezůstala celá.
Po celodenním lovu se upachtěný homosexuální kovář vrací se svým věrným zvířecím přítelem domů. Jako obvykle rozrazí dveře a chce zvolat: ženo, jsem doma. Avšak tentokráte stojí s otevřenou hubou a je mu do pláče. Jeho ošklivá žena leží na lince mezi špinavým nádobím, nohy v prak a mezi jejími vetchými a chlupatými stehny se pohybuje cizí chlap: "Honzo? Jsi to ty Honzo?" zeptal se homosexuální kovář tančícího muže mezi stehny jeho manželky. Honza se otočil a zastyděl se: "Jsem to já kováři. Promiň. V každé pohádce jsem až lascivně hodnej a přímej chlap, tak jsem měl nutkání udělat něco špatného" Homosexuální kovář byl na Jana Čenského velmi rozloben, avšak záhy si uvědomil, že je homosexuál, tedy mu to nevadí. Nechal Honzu domakat na příšerce a vrátil se zpět se svým hybridním čoklíkem k vodě. U vody se kovaříček ještě potahá za svůj klacek v doprovodu chlípných myšlenek na manželčina amanta. Potřísněné a upatlané ruce utírá do svého trička tribal velikosti XXL a nedočkaje sahá po futrálku se svým novým stojanem Sky Pod Euro Carp version Plastic evulution. Dává si na čas a hraje si s polohovatelnými nožkami skypodu aby hezky lícovaly a byly přesně v horizontální poloze. Ještě sleduje vodováhu ve středu stojanu a po zdlouhavém štelování se radostně usmívá a ukájí se pohledem.
Před samotný započetím rybolovu před zrcadlem zkouší záklon hlavy, dokud neuslyší křupnutí a nyní je již připraven k lovu. Ještě jednou si pro sychr okem změří prut a obtěžká koule a mocným hrábnutím za mohutného výskotu zkontroluje prostor mezi půlkami. Vše vypadá v pořádku, tedy usedá do člunu a odjíždí na vodu měřit hloubku.
Už je na vodě a zapíná echolot Bobin carp. Dlouhodobá vedra vzala za své a tak na chovném rybníku spadla hladina o několik metrů. Kovářovic holomek je však důsledný a přeztože pádly ryje ve dně rybníka s obdivem a velkým zaujetím pozoruje blikající obrazovku. Po hodině mapování a popojíždění zjišťuje že koryto s údajnou sedmi metrovou hloubkou echolotem ukazujíce je omyl. Kovář měl puštěnou demo verzi a tak zklamaný umísťuje své bojé tyčové do hloubky pičové, tedy 0,75m u hráze rybníka, ....dalších pár Há bojí umísťuje do okolních mělčin s hloubkou 0,5m a podhazuje dvě kila pstružích granulí za pomoci korda lopatky
Bohužel si nevšimnul,že po hrázi vandruje banda hnědočechů a obhlíží stojan,který tak pracně vyrovnával. Po chvíli se tlupa osmělí a nejmladší bubák strhává ze stojanu vodováhu a přivěšuje si ji na klíče od auta které omylem našel v opodál stojícím bivaku

Nmichec - Profil | St 24.8.2011 15:23:48

(Tak vám zatím všem děkuji. Je poprosím NEKOPÍRUJTE text ostatních, stačí pouze na něj navázat. Díky a směle pokračujte dále :))

NKok - Profil | St 24.8.2011 13:29:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic "protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena" opakoval si pořád do kola, aby rozptýlil své myšlenky a odhodil strach při nepovoleném způsobu rybolovu. Najednou ho z letargie vyruší skutečnost, že mu prut sjel do vody.
poslal pro něj svého věrného psa jménem Žuralík, aby ho aportoval. to byla chyba téměř osudová. Žuralík byl totiž nejen pes, ale i polovodník, něco jako vlkodlak. na suchu pes, ve vodě vodník. strašná příšera, která topí lidi by i koně.A tahle příšera dokázala schroupnou i človíčka který přišel navštívit nepoctivého ženo rybáře z plackou na hrudním koši. Žuralík v tu ránu stáhl suchozemskou potvoru pod vodní hladinu a rybář žena nežena opět vyváznul ze svého počínání desperáta jen o vlásek. Žuralík se prostě nažral a ryba nezůstala celá.
Po celodenním lovu se upachtěný homosexuální kovář vrací se svým věrným zvířecím přítelem domů. Jako obvykle rozrazí dveře a chce zvolat: ženo, jsem doma. Avšak tentokráte stojí s otevřenou hubou a je mu do pláče. Jeho ošklivá žena leží na lince mezi špinavým nádobím, nohy v prak a mezi jejími vetchými a chlupatými stehny se pohybuje cizí chlap: "Honzo? Jsi to ty Honzo?" zeptal se homosexuální kovář tančícího muže mezi stehny jeho manželky. Honza se otočil a zastyděl se: "Jsem to já kováři. Promiň. V každé pohádce jsem až lascivně hodnej a přímej chlap, tak jsem měl nutkání udělat něco špatného" Homosexuální kovář byl na Jana Čenského velmi rozloben, avšak záhy si uvědomil, že je homosexuál, tedy mu to nevadí. Nechal Honzu domakat na příšerce a vrátil se zpět se svým hybridním čoklíkem k vodě. U vody se kovaříček ještě potahá za svůj klacek v doprovodu chlípných myšlenek na manželčina amanta. Potřísněné a upatlané ruce utírá do svého trička tribal velikosti XXL a nedočkaje sahá po futrálku se svým novým stojanem Sky Pod Euro Carp version Plastic evulution. Dává si na čas a hraje si s polohovatelnými nožkami skypodu aby hezky lícovaly a byly přesně v horizontální poloze. Ještě sleduje vodováhu ve středu stojanu a po zdlouhavém štelování se radostně usmívá a ukájí se pohledem.
Před samotný započetím rybolovu před zrcadlem zkouší záklon hlavy, dokud neuslyší křupnutí a nyní je již připraven k lovu. Ještě jednou si pro sychr okem změří prut a obtěžká koule a mocným hrábnutím za mohutného výskotu zkontroluje prostor mezi půlkami. Vše vypadá v pořádku, tedy usedá do člunu a odjíždí na vodu měřit hloubku.
Už je na vodě a zapíná echolot Bobin carp. Dlouhodobá vedra vzala za své a tak na chovném rybníku spadla hladina o několik metrů. Kovářovic holomek je však důsledný a přeztože pádly ryje ve dně rybníka s obdivem a velkým zaujetím pozoruje blikající obrazovku. Po hodině mapování a popojíždění zjišťuje že koryto s údajnou sedmi metrovou hloubkou echolotem ukazujíce je omyl. Kovář měl puštěnou demo verzi a tak zklamaný umísťuje své bojé tyčové do hloubky pičové, tedy 0,75m u hráze rybníka, ....dalších pár Há bojí umísťuje do okolních mělčin s hloubkou 0,5m a podhazuje dvě kila pstružích granulí za pomoci korda lopatky
Bohužel si nevšimnul,že po hrázi vandruje banda hnědočechů a obhlíží stojan,který tak pracně vyrovnával. Po chvíli se tlupa osmělí a nejmladší bubák strhává ze stojanu vodováhu a přivěšuje si ji na klíče

Nx.v.a.s.a - Profil | St 24.8.2011 13:17:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic "protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena" opakoval si pořád do kola, aby rozptýlil své myšlenky a odhodil strach při nepovoleném způsobu rybolovu. Najednou ho z letargie vyruší skutečnost, že mu prut sjel do vody.
poslal pro něj svého věrného psa jménem Žuralík, aby ho aportoval. to byla chyba téměř osudová. Žuralík byl totiž nejen pes, ale i polovodník, něco jako vlkodlak. na suchu pes, ve vodě vodník. strašná příšera, která topí lidi by i koně.A tahle příšera dokázala schroupnou i človíčka který přišel navštívit nepoctivého ženo rybáře z plackou na hrudním koši. Žuralík v tu ránu stáhl suchozemskou potvoru pod vodní hladinu a rybář žena nežena opět vyváznul ze svého počínání desperáta jen o vlásek. Žuralík se prostě nažral a ryba nezůstala celá.
Po celodenním lovu se upachtěný homosexuální kovář vrací se svým věrným zvířecím přítelem domů. Jako obvykle rozrazí dveře a chce zvolat: ženo, jsem doma. Avšak tentokráte stojí s otevřenou hubou a je mu do pláče. Jeho ošklivá žena leží na lince mezi špinavým nádobím, nohy v prak a mezi jejími vetchými a chlupatými stehny se pohybuje cizí chlap: "Honzo? Jsi to ty Honzo?" zeptal se homosexuální kovář tančícího muže mezi stehny jeho manželky. Honza se otočil a zastyděl se: "Jsem to já kováři. Promiň. V každé pohádce jsem až lascivně hodnej a přímej chlap, tak jsem měl nutkání udělat něco špatného" Homosexuální kovář byl na Jana Čenského velmi rozloben, avšak záhy si uvědomil, že je homosexuál, tedy mu to nevadí. Nechal Honzu domakat na příšerce a vrátil se zpět se svým hybridním čoklíkem k vodě. U vody se kovaříček ještě potahá za svůj klacek v doprovodu chlípných myšlenek na manželčina amanta. Potřísněné a upatlané ruce utírá do svého trička tribal velikosti XXL a nedočkaje sahá po futrálku se svým novým stojanem Sky Pod Euro Carp version Plastic evulution. Dává si na čas a hraje si s polohovatelnými nožkami skypodu aby hezky lícovaly a byly přesně v horizontální poloze. Ještě sleduje vodováhu ve středu stojanu a po zdlouhavém štelování se radostně usmívá a ukájí se pohledem.
Před samotný započetím rybolovu před zrcadlem zkouší záklon hlavy, dokud neuslyší křupnutí a nyní je již připraven k lovu. Ještě jednou si pro sychr okem změří prut a obtěžká koule a mocným hrábnutím za mohutného výskotu zkontroluje prostor mezi půlkami. Vše vypadá v pořádku, tedy usedá do člunu a odjíždí na vodu měřit hloubku.
Už je na vodě a zapíná echolot Bobin carp. Dlouhodobá vedra vzala za své a tak na chovném rybníku spadla hladina o několik metrů. Kovářovic holomek je však důsledný a přeztože pádly ryje ve dně rybníka s obdivem a velkým zaujetím pozoruje blikající obrazovku. Po hodině mapování a popojíždění zjišťuje že koryto s údajnou sedmi metrovou hloubkou echolotem ukazujíce je omyl. Kovář měl puštěnou demo verzi a tak zklamaný umísťuje své bojé tyčové do hloubky pičové, tedy 0,75m u hráze rybníka, ....dalších pár Há bojí umísťuje do okolních mělčin s hloubkou 0,5m a podhazuje dvě kila pstružích granulí za pomoci korda lopatky
Bohužel si nevšimnul,že po hrázi vandruje banda hnědočechů a obhlíží stojan,který tak pracně vyrovnával.

NKok - Profil | St 24.8.2011 13:05:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic "protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena" opakoval si pořád do kola, aby rozptýlil své myšlenky a odhodil strach při nepovoleném způsobu rybolovu. Najednou ho z letargie vyruší skutečnost, že mu prut sjel do vody.
poslal pro něj svého věrného psa jménem Žuralík, aby ho aportoval. to byla chyba téměř osudová. Žuralík byl totiž nejen pes, ale i polovodník, něco jako vlkodlak. na suchu pes, ve vodě vodník. strašná příšera, která topí lidi by i koně.A tahle příšera dokázala schroupnou i človíčka který přišel navštívit nepoctivého ženo rybáře z plackou na hrudním koši. Žuralík v tu ránu stáhl suchozemskou potvoru pod vodní hladinu a rybář žena nežena opět vyváznul ze svého počínání desperáta jen o vlásek. Žuralík se prostě nažral a ryba nezůstala celá.
Po celodenním lovu se upachtěný homosexuální kovář vrací se svým věrným zvířecím přítelem domů. Jako obvykle rozrazí dveře a chce zvolat: ženo, jsem doma. Avšak tentokráte stojí s otevřenou hubou a je mu do pláče. Jeho ošklivá žena leží na lince mezi špinavým nádobím, nohy v prak a mezi jejími vetchými a chlupatými stehny se pohybuje cizí chlap: "Honzo? Jsi to ty Honzo?" zeptal se homosexuální kovář tančícího muže mezi stehny jeho manželky. Honza se otočil a zastyděl se: "Jsem to já kováři. Promiň. V každé pohádce jsem až lascivně hodnej a přímej chlap, tak jsem měl nutkání udělat něco špatného" Homosexuální kovář byl na Jana Čenského velmi rozloben, avšak záhy si uvědomil, že je homosexuál, tedy mu to nevadí. Nechal Honzu domakat na příšerce a vrátil se zpět se svým hybridním čoklíkem k vodě. U vody se kovaříček ještě potahá za svůj klacek v doprovodu chlípných myšlenek na manželčina amanta. Potřísněné a upatlané ruce utírá do svého trička tribal velikosti XXL a nedočkaje sahá po futrálku se svým novým stojanem Sky Pod Euro Carp version Plastic evulution. Dává si na čas a hraje si s polohovatelnými nožkami skypodu aby hezky lícovaly a byly přesně v horizontální poloze. Ještě sleduje vodováhu ve středu stojanu a po zdlouhavém štelování se radostně usmívá a ukájí se pohledem.
Před samotný započetím rybolovu před zrcadlem zkouší záklon hlavy, dokud neuslyší křupnutí a nyní je již připraven k lovu. Ještě jednou si pro sychr okem změří prut a obtěžká koule a mocným hrábnutím za mohutného výskotu zkontroluje prostor mezi půlkami. Vše vypadá v pořádku, tedy usedá do člunu a odjíždí na vodu měřit hloubku.
Už je na vodě a zapíná echolot Bobin carp. Dlouhodobá vedra vzala za své a tak na chovném rybníku spadla hladina o několik metrů. Kovářovic holomek je však důsledný a přeztože pádly ryje ve dně rybníka s obdivem a velkým zaujetím pozoruje blikající obrazovku. Po hodině mapování a popojíždění zjišťuje že koryto s údajnou sedmi metrovou hloubkou echolotem ukazujíce je omyl. Kovář měl puštěnou demo verzi a tak zklamaný umísťuje své bojé tyčové do hloubky pičové, tedy 0,75m u hráze rybníka, ....dalších pár Há bojí umísťuje do okolních mělčin s hloubkou 0,5m a podhazuje dvě kila pstružích granulí za pomoci korda lopatky

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 24.8.2011 12:40:06

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic "protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena" opakoval si pořád do kola, aby rozptýlil své myšlenky a odhodil strach při nepovoleném způsobu rybolovu. Najednou ho z letargie vyruší skutečnost, že mu prut sjel do vody.
poslal pro něj svého věrného psa jménem Žuralík, aby ho aportoval. to byla chyba téměř osudová. Žuralík byl totiž nejen pes, ale i polovodník, něco jako vlkodlak. na suchu pes, ve vodě vodník. strašná příšera, která topí lidi by i koně.A tahle příšera dokázala schroupnou i človíčka který přišel navštívit nepoctivého ženo rybáře z plackou na hrudním koši. Žuralík v tu ránu stáhl suchozemskou potvoru pod vodní hladinu a rybář žena nežena opět vyváznul ze svého počínání desperáta jen o vlásek. Žuralík se prostě nažral a ryba nezůstala celá.
Po celodenním lovu se upachtěný homosexuální kovář vrací se svým věrným zvířecím přítelem domů. Jako obvykle rozrazí dveře a chce zvolat: ženo, jsem doma. Avšak tentokráte stojí s otevřenou hubou a je mu do pláče. Jeho ošklivá žena leží na lince mezi špinavým nádobím, nohy v prak a mezi jejími vetchými a chlupatými stehny se pohybuje cizí chlap: "Honzo? Jsi to ty Honzo?" zeptal se homosexuální kovář tančícího muže mezi stehny jeho manželky. Honza se otočil a zastyděl se: "Jsem to já kováři. Promiň. V každé pohádce jsem až lascivně hodnej a přímej chlap, tak jsem měl nutkání udělat něco špatného" Homosexuální kovář byl na Jana Čenského velmi rozloben, avšak záhy si uvědomil, že je homosexuál, tedy mu to nevadí. Nechal Honzu domakat na příšerce a vrátil se zpět se svým hybridním čoklíkem k vodě. U vody se kovaříček ještě potahá za svůj klacek v doprovodu chlípných myšlenek na manželčina amanta. Potřísněné a upatlané ruce utírá do svého trička tribal velikosti XXL a nedočkaje sahá po futrálku se svým novým stojanem Sky Pod Euro Carp version Plastic evulution. Dává si na čas a hraje si s polohovatelnými nožkami skypodu aby hezky lícovaly a byly přesně v horizontální poloze. Ještě sleduje vodováhu ve středu stojanu a po zdlouhavém štelování se radostně usmívá a ukájí se pohledem.
Před samotný započetím rybolovu před zrcadlem zkouší záklon hlavy, dokud neuslyší křupnutí a nyní je již připraven k lovu. Ještě jednou si pro sychr okem změří prut a obtěžká koule a mocným hrábnutím za mohutného výskotu zkontroluje prostor mezi půlkami. Vše vypadá v pořádku, tedy usedá do člunu a odjíždí na vodu měřit hloubku

NKok - Profil | St 24.8.2011 12:33:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic "protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena" opakoval si pořád do kola, aby rozptýlil své myšlenky a odhodil strach při nepovoleném způsobu rybolovu. Najednou ho z letargie vyruší skutečnost, že mu prut sjel do vody.
poslal pro něj svého věrného psa jménem Žuralík, aby ho aportoval. to byla chyba téměř osudová. Žuralík byl totiž nejen pes, ale i polovodník, něco jako vlkodlak. na suchu pes, ve vodě vodník. strašná příšera, která topí lidi by i koně.A tahle příšera dokázala schroupnou i človíčka který přišel navštívit nepoctivého ženo rybáře z plackou na hrudním koši. Žuralík v tu ránu stáhl suchozemskou potvoru pod vodní hladinu a rybář žena nežena opět vyváznul ze svého počínání desperáta jen o vlásek. Žuralík se prostě nažral a ryba nezůstala celá.
Po celodenním lovu se upachtěný homosexuální kovář vrací se svým věrným zvířecím přítelem domů. Jako obvykle rozrazí dveře a chce zvolat: ženo, jsem doma. Avšak tentokráte stojí s otevřenou hubou a je mu do pláče. Jeho ošklivá žena leží na lince mezi špinavým nádobím, nohy v prak a mezi jejími vetchými a chlupatými stehny se pohybuje cizí chlap: "Honzo? Jsi to ty Honzo?" zeptal se homosexuální kovář tančícího muže mezi stehny jeho manželky. Honza se otočil a zastyděl se: "Jsem to já kováři. Promiň. V každé pohádce jsem až lascivně hodnej a přímej chlap, tak jsem měl nutkání udělat něco špatného" Homosexuální kovář byl na Jana Čenského velmi rozloben, avšak záhy si uvědomil, že je homosexuál, tedy mu to nevadí. Nechal Honzu domakat na příšerce a vrátil se zpět se svým hybridním čoklíkem k vodě. U vody se kovaříček ještě potahá za svůj klacek v doprovodu chlípných myšlenek na manželčina amanta. Potřísněné a upatlané ruce utírá do svého trička tribal velikosti XXL a nedočkaje sahá po futrálku se svým novým stojanem Sky Pod Euro Carp version Plastic evulution. Dává si na čas a hraje si s polohovatelnými nožkami skypodu aby hezky lícovaly a byly přesně v horizontální poloze. Ještě sleduje vodováhu ve středu stojanu a po zdlouhavém štelování se radostně usmívá a ukájí se pohledem

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 24.8.2011 12:12:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic "protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena" opakoval si pořád do kola, aby rozptýlil své myšlenky a odhodil strach při nepovoleném způsobu rybolovu. Najednou ho z letargie vyruší skutečnost, že mu prut sjel do vody.
poslal pro něj svého věrného psa jménem Žuralík, aby ho aportoval. to byla chyba téměř osudová. Žuralík byl totiž nejen pes, ale i polovodník, něco jako vlkodlak. na suchu pes, ve vodě vodník. strašná příšera, která topí lidi by i koně.A tahle příšera dokázala schroupnou i človíčka který přišel navštívit nepoctivého ženo rybáře z plackou na hrudním koši. Žuralík v tu ránu stáhl suchozemskou potvoru pod vodní hladinu a rybář žena nežena opět vyváznul ze svého počínání desperáta jen o vlásek. Žuralík se prostě nažral a ryba nezůstala celá.
Po celodenním lovu se upachtěný homosexuální kovář vrací se svým věrným zvířecím přítelem domů. Jako obvykle rozrazí dveře a chce zvolat: ženo, jsem doma. Avšak tentokráte stojí s otevřenou hubou a je mu do pláče. Jeho ošklivá žena leží na lince mezi špinavým nádobím, nohy v prak a mezi jejími vetchými a chlupatými stehny se pohybuje cizí chlap: "Honzo? Jsi to ty Honzo?" zeptal se homosexuální kovář tančícího muže mezi stehny jeho manželky. Honza se otočil a zastyděl se: "Jsem to já kováři. Promiň. V každé pohádce jsem až lascivně hodnej a přímej chlap, tak jsem měl nutkání udělat něco špatného" Homosexuální kovář byl na Jana Čenského velmi rozloben, avšak záhy si uvědomil, že je homosexuál, tedy mu to nevadí. Nechal Honzu domakat na příšerce a vrátil se zpět se svým hybridním čoklíkem k vodě.

NKok - Profil | St 24.8.2011 12:03:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic "protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena" opakoval si pořád do kola, aby rozptýlil své myšlenky a odhodil strach při nepovoleném způsobu rybolovu. Najednou ho z letargie vyruší skutečnost, že mu prut sjel do vody.
poslal pro něj svého věrného psa jménem Žuralík, aby ho aportoval. to byla chyba téměř osudová. Žuralík byl totiž nejen pes, ale i polovodník, něco jako vlkodlak. na suchu pes, ve vodě vodník. strašná příšera, která topí lidi by i koně.A tahle příšera dokázala schroupnou i človíčka který přišel navštívit nepoctivého ženo rybáře z plackou na hrudním koši. Žuralík v tu ránu stáhl suchozemskou potvoru pod vodní hladinu a rybář žena nežena opět vyváznul ze svého počínání desperáta jen o vlásek. Žuralík se prostě nažral a ryba nezůstala celá.
Po celodenním lovu se upachtěný homosexuální kovář vrací se svým věrným zvířecím přítelem domů. Jako obvykle rozrazí dveře a chce zvolat: ženo, jsem doma. Avšak tentokráte stojí s otevřenou hubou a je mu do pláče. Jeho ošklivá žena leží na lince mezi špinavým nádobím, nohy v prak a mezi jejími vetchými a chlupatými stehny se pohybuje cizí chlap

NJarda 2004 - Profil | St 24.8.2011 11:24:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic "protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena" opakoval si pořád do kola, aby rozptýlil své myšlenky a odhodil strach při nepovoleném způsobu rybolovu. Najednou ho z letargie vyruší skutečnost, že mu prut sjel do vody.
poslal pro něj svého věrného psa jménem Žuralík, aby ho aportoval. to byla chyba téměř osudová. Žuralík byl totiž nejen pes, ale i polovodník, něco jako vlkodlak. na suchu pes, ve vodě vodník. strašná příšera, která topí lidi by i koně.A tahle příšera dokázala schroupnou i človíčka který přišel navštívit nepoctivého ženo rybáře z plackou na hrudním koši. Žuralík v tu ránu stáhl suchozemskou potvoru pod vodní hladinu a rybář žena nežena opět vyváznul ze svého počínání desperáta jen o vlásek. Žuralík se prostě nažral a ryba nezůstala celá.

Npepa-č - Profil | St 24.8.2011 10:40:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic "protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena" opakoval si pořád do kola, aby rozptýlil své myšlenky a odhodil strach při nepovoleném způsobu rybolovu. Najednou ho z letargie vyruší skutečnost, že mu prut sjel do vody.
poslal pro něj svého věrného psa jménem Žuralík, aby ho aportoval. to byla chyba téměř osudová. Žuralík byl totiž nejen pes, ale i polovodník, něco jako vlkodlak. na suchu pes, ve vodě vodník. strašná příšera, která topí lidi by i koně.

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 24.8.2011 9:49:47

Hlava >> (když chceš něco sdělit, potom to musíš dát do závorek. Psát jenom dovětky je blblost, páč by v tom pak byl bordel)

NHlava - Profil | St 24.8.2011 9:32:08

hlavne pistel len dovetky kto to ma citat stale odznova. :-))))

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 24.8.2011 9:16:13

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic "protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena, protože byl stále ta stejná žena" opakoval si pořád do kola, aby rozptýlil své myšlenky a odhodil strach při nepovoleném způsobu rybolovu. Najednou ho z letargie vyruší skutečnost, že mu prut sjel do vody........

NParanoidní Schizofrenik - Profil | St 24.8.2011 9:13:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic......protože byl stále ta stejná sebevědomá žena...

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 24.8.2011 9:05:51

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstat i po půlnoci a chytat na tři pruty. Chytat na tři pruty, to se tehdá nemohlo milé děti. Povídalo se, že kdo chytá na tři pruty, pro toho přijde klekánice. Pracovitý homosexuální kovář se však nebál vlka nic......

NMiras - Profil | St 24.8.2011 9:03:55

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.
A tak se stávalo, že musel u vody zůstávat i po půlnoci a chytat na tři pruty.

Npepa-č - Profil | St 24.8.2011 9:02:43

Netipa - poslední hrdina MRKu >> (proč by registrovaný partner neměl mít ženu?tajný sŇatek, nevěra, lhaní podvody, skrývaná orientace, naopak je tam prostor pro originální milostný trojúhelník - nebo mnoho úhelník
chlapík vnitřně zemřel má registrovaného partnera kováře, ale kovář je ženatý
zápis platí)

Nkakr - Profil | St 24.8.2011 8:54:50

Fishky >>
ženu měl na domácí práce.....

Npepa-č - Profil | St 24.8.2011 8:52:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner, který měl zlou a hádavou ženu a proto chodil na ryby.
on musel. žena ho bila bez ryby se nesměl vrátit domů. kdžy přinesl jen 6kilo ryb, musel zpět pro další kilo do limitu, jinak byl bit.

NFishky - Profil | St 24.8.2011 8:51:35

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář, jeho registrovaný partner....

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 24.8.2011 8:50:24

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení. Nebojte, zemřel pouze uvnitř. Něco v něm umřelo. Kus jeho samotného,když zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář......

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 24.8.2011 8:43:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena. Tuto skutečnost odhalil čistě náhodou. Když si depiloval nohy, tak jak to kapraři dělají, a narovnával kostici u podprsenky, přistihl se, jak si pod řídký knírek brouká typicky ženskou melodii. Z prvu se s tím nedokázal vyrovnat, avšak záhy se s tím vyrovnal. Nicméně to jsme odbočili, jelikož o tomto chlapíkovi příběh nevypráví. Příběh nás zavádí zpět za několik těch moří, řek a podobně, kde v malé vísce žil pracovitý kovář......

Npepa-č - Profil | St 24.8.2011 8:43:29

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena a pak náhle zemřel bez bližšího vysvětlení.

NParanoidní Schizofrenik - Profil | St 24.8.2011 8:35:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána, kdy zjistil, že se chová jako žena......

NNetipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 24.8.2011 8:16:22

michec - >> z otevřené povídky vznikne paskvil, jelikož každý je na něco jiného a nebude to mít jednotný rámec ani utříbenou myšlenku.

(Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden malý a pracovitý kaprař. Kamarádi mu říkali Lukyn. On si neříkal nijak. Byl to tichý mladík se sklony k samotě, co ve volném čase ujížděl na pravidelné stolici a frčel i v jiných zajímavých záležitostech. Žil si svým malým a nezajímavým životem až do jednoho potemnělého podzimního rána........)

NJM - Profil | St 24.8.2011 8:09:24

Bylo nebylo, za devatero řekami, devatero jezery a devatero moři, žil byl jednou jeden.....