Pravidla pro přidání otázky

Nová otázka musí splňovat:
- stejná nebo velmi podobná otázka ještě na MRKu nebyla (použijte vyhledávání)
- není příliš obecná, nekonkrétní a špatně položena (Jak chytat na těžko?)
- není hloupá, vulgární, urážející nebo netýkající se rybařiny.
V případě porušení těchto pravidel bude vaše otázka smazána.
Chcete-li rychlou stručnou odpověď, využijte raději "Diskuse o rybaření" a novou otázku nezakládejte.

Jste moderátorem svých otázek, co to znamená?

Jako moderátor můžete ovlivňovat průběh diskuse ve své otázce. Máte právo mazat (resp. zneviditelňovat) nevhodné zápisy a máte právo rozdávat žluté a červené karty uživatelům, pokud dojde k porušení pravidel MRK.cz.

Mazání zpráv - zápisy uživatelů můžete skrýt (zneviditelnit) a zase zviditelnit kliknutím na odkazy "Skrýt" resp. "Vrátit" u každého zápisu.

Karty - žlutou kartou vyřadíte uživatele z diskuse jen pro tento den, červenou natrvalo. Takový uživatel bude moci diskusi číst, ale nebude schopen do ní zapisovat. Seznam udělených karet vidíte vy i všichni ostatní v dolní části diskuse. Zde také máte možnost udělené karty mazat kliknutím na odkaz "smazat", který je u každé karty.

Děkování - máte možnost poděkovat autorům dobrých odpovědí ve své otázce. U odpovědí se vám budou zobrazovat tlačítka "Poděkovat", na které můžete kliknout a poslat autorovi své poděkování. Autoři dobrých odpovědí očekávají, že jim budete děkovat - pokud tak neučiníte, nemusí vám přístě již poradit. Naopak pokud budete bezmyšlenkovitě děkovat každému nebo pokud budete děkování jakkoliv jinak zneužívat, může vám administrátor odebrat možnost děkovat.