Sumci z Labe 2

Pokračování sumcařiny na řece s Ondrou Hrouzkem Sádlíkem.

Martin M. - Profil, 13.12.2010

Uživatel je autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

Ravachol - Profil | Ne 3.1.2016 15:22:31

Hunter 234 >> souhlas :)

Hunter 234 - Profil | Ne 3.1.2016 15:17:25

Ravachol >> Přesně,jako já sám se za sportovního rybáře nepokládám mě osobně rybařina a obecně lov nepříjde jako sport,když chci chytnu si kapra na jídlo nemám s tím problém ale napíchnou živou rybu na háček a trápit ji přijde už i mě hnusné,já chytám na mrtvé je to šetrnější,ale jde o to moralizování jak pořád někdo říká - ryba je kámoš ne žrádlo,kapr na jídlo je jen do 50 atd a pak sám udělá něco čím si protiřečí tak ať si to nechají pro sebe,ano cílem rybařiny není cpát si mražák rybama ale nikde není psáno že si nemůžu 60 kapra vzít na jídlo není to pořád. Pro mě je rybařina koníček ne sport .

Ravachol - Profil | Ne 3.1.2016 14:35:35

Hunter 234 >> jako máš pravdu ze s láskou k zivejm tvorům nemá muceni prosity zivy ryby nic spolecnýho. Ale tohle je problém rybariny celkově - sumec s trojhákem v hlavě a druhým v jícnu taky nemá radost, ze ho za probodnutou hlavu vytahujes z vody a proto delá ten brajgl a bojuje naplno o zivot, coz vetsinu na tomhle konícku bere...čím víc se rve o prezití, tím lepší zážitek pro vetsinu lidí...Myslivost mi v tomhle prijde o dost min brutalni.
Já spíš vzdycky nechápu lidi, co takhle za drzku tahnou pul hodiny z vody zivyho tvora 500x za rok a pak moralizujou vsechny ostatní jestli ryby poustej,vemou si je domu na obed, na co je polozej apod. Treba na mrku je to neustálá klasika - je to casto dost zábavný a ve vetsine pripadu absurdní:)
Podle mě je zrovna v rybarine neskutecne ošemetný urcit co je košer a co uz je pres čáru (pro hodne nerybaru je rybarina jako kratochvíle pres čáru celkově). Sám na živý ryby nechytám, ale nedelám si iluze ze když rvu z vody patnact minut parmu s drzkou roztrhanou trojhákem a propíchlým okem,tak jsem o uroven vejs nez typek kterej týrá na háku ctyrycítku tlouste celou noc...tohle je podle ně fakt složitý soudit. Prostě největší životní hrůza kapra jsou kaprari, kteri ho celej zivot tahaj za drzku z vody, ikdyz tvrdej jak maj ty tvorecky rádi a tak je to u kazdýho druhu rybariny, pokud jen nefotíš ryby ze brehu. Rybarina je morbidní koníček :)

Hunter 234 - Profil | Ne 3.1.2016 12:28:34

Tady je nádherně vidět jaká je pro vás "sportovní" rybáře ryba úžasnej kámoš,napíchnout pěknýho tlouště živýho na trojhák a nechat ho ať se trápí v zájmu chycení sumce :/

deliqvent - Profil | St 10.7.2013 14:11:40

Nie len ja by som prijal video o chytačke sumcov na podvodný plavák na rieke, dik vopred! :))

tessi - Profil | So 29.12.2012 20:32:02

Nemohl by mi někdo poslat fotku nebo něco jak udělat ten návazec začínám a nevím jak na to ? :P

nepijunesouložimnekouřimapouštim - Profil | Čt 23.6.2011 23:48:26

Peteee >> promiň:-)

Peteee - Profil | Čt 23.6.2011 22:59:17

nepijunesouložimneko >> nepijunesouložimnekouřimapouštim - 29.4.2011 23:56:04 >> Koukám další chytráček :-) Normálně na diskuzi nechodím,ale když jsem si přečetl ty tvoje keci.Mužu se tomu jen pousmát.Ještě že se chováš jako dravec :-d Když si jdeš k vodě pro rybu a za rok si odneseš od každé jeden kus.Asi by jsi nebyl zrovna v nejlepší kondici,ještě že toho asi moc nechytneš :-Djediný štěstí kdyby byli všici jako ty asi by sisi šel k vodě jen sednout..třeba jako ten tvuj dravec..když už jsme u těch myslivců.Myslíš že když tady začneš machrovat s číslama si něco dokážeš.Jen pro tovou informaci v Rusku myslivce nemají.Ale to jen detail vid??Tvuj zaujatej mozeček to asi stejně nepobere.Klasická myslivost je jen v ČR všade jinde je to pouze lov.Když chceš machrovat..něco si o tom prvně zjisti.Takových lidí jako jsi asi ty znám dost a dost.Pustí psa do lesa at si prozene srnku a ta potom umira v bolestech na zapal plic??Nekolik dni??Myslivci lovi zver,ale ridi se podle urcitych pravidel a vse je v opojeni tradic....a toulavy pes nema v lese co pohledavat.Ale jak se rika..Jaky pan takovy pes.Tem tvejm kecum se vazne musim jenom smat...,,zasahne,, jak zasahne???Tím chceš ríct ze po lese by meli behat psy a chytat srnky??Bez ohledu na to jestli to neni zrovna mama od dvou malych srncat??nebo primo vybirat maly bezbrany srncata na louce??Honit zajice aby nemeli ani chvili klid??Prober se kamarade.Vubec se divim,ze jsem na na tvuj dementni komentar reagoval.jen me stve ze takovej blbecku je cim dal vic.... :-) ale s tim uz nic nenadelame

Petrsek - Profil | Ne 22.5.2011 12:19:26

Ahoj, hezké video a pro začínající rybáře pastva pro oči. Jen si myslim že by právě ti začínající uvítali podrobnější popis jak co vytvořit. Zkušenějším to je jasné, ale začínajícím asi ne vše :)

wasssil - Profil | Ne 15.5.2011 15:22:13

nepijunesouložimneko >> nepijunesouložimnekouřimapouštim - 2.5.2011 22:02:14 >> takže seš prostě racionální nesportovní rybář, a když už se pleteš do diskuze nás co to baví, běž si radši koupit támhle do Tesca rybu na váhu, když ti to nepřináší nic jinýho než pocit nasycení :) My si užíváme ten pocit ''dát šanci'' poraženýmu, u tebe si užívaj jenom chuťový buňky. Taky si rybu občas odnesu, nic proti, ale pro tebe bude lepší dát pár stovek za uzený makrely než za povolenku. Love and peace patří i do rybařiny, člověče! ;-)

nepijunesouložimnekouřimapouštim - Profil | Po 2.5.2011 22:02:14

tož ogaři, zabrali jste pěkně, ale protože jste kultivovaní, tak vás vracím vodě, teda manželkám :-)
Martine, máš pěkná videa, tedy ty, ve kterých sám vystupuješ. Sou s citem, vkusná, toto nebyl ten případ.
Malda a hrdobec- :-) se nedivte, že jste museli- atraktor jsem poctivě přimíchal, prošil jsem příspěvek jehlou na balony, ustřih mu vocas, aby se sumík líp trefil... Jináč dneska jsem si od vody kapra vodnes, je uplně jedno, jestli ho sežeru já nebo ho prošijete a sežere sumík.
afjee, to se radši ani neptám co chytáš. To budou velcí sumci nebo kapři:-)
Ryby nestresuju, neplaším, netrhám - Já je prostě sním.

afjee - Profil | Po 2.5.2011 19:58:52

nepijunesouložimneko >> nepijunesouložimnekouřimapouštim - 29.4.2011 23:56:04 >> Nahoře v liště máš bazar, tam naházej nějaké info o svých věcech a prodej to rybářské náčiní, všechno. Ryby si choď kupovat do Tesca už mrtvé.

Cituji Tě:"Ryby nestresuju, neplaším, netrhám." >= Takže ty chytáš jak, jestli se mohu zeptat ..? Bez háčků? Agregátem?

Malda512 - Profil | Po 2.5.2011 19:50:38

Hrdobec >> Právě :-)

Hrdobec - Profil | Po 2.5.2011 19:49:56

Malda512 >> Nojo nějak mě to nedalo něco k tomu nenapsat.

Malda512 - Profil | Po 2.5.2011 19:47:30

Hrdobec >> Neřáde. jsi mně předběhl :-))))))))))))
Je to přesně jak to píšeš. On má asi nějaký komplex ? :-)

Malda512 - Profil | Po 2.5.2011 19:46:35

nepijunesouložimneko >> nepijunesouložimnekouřimapouštim - 29.4.2011 23:56:04 >> Promin že se do toho pletu , ale tvé uváhy postrádají veškerou logiku. Protože ty když jdeš na ryby tak už předem víš že pokud ulovíš malou rybu že ji budeš muset pustit zpět. Takže nechápu proč tady valíš něco o nějakých predátorech. Jestli ulovíš a pustíš malou rybu zpět tak je to to samé jko když uliíš mírovou a pustíš ji zpět. A hlavně se pouštějí ryby které mají už nějaké to kg a nevěřím že na každém pařezu ve vodě stojí sumec a čeká na puštěnou rybu. S prominutím si myslím že to máš v hlavě nějaké popletené.