Penzion Panorama - rybářská rekreace

Adresa:
Hliniště 9
Mikulov
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihomoravský

Druh: kemp, ubytovna

Penzion Panorama vás určitě nadchne. Zrekonstruovali jsme objekt nedaleko centra malebného městečka na jihu Moravy, v těsné blízkosti hranice s Rakouskem. Budete bydlet v naprosto klidné zóně pod jednou z dominant města - svatým Kopečkem. Z oken penzionu a z jeho zahrady, která je součástí objektu, uvidíte okouzlující panorama Mikulova včetně jeho tří dominant - Zámku, Kozího hrádku a svatého Kopečku.
Pokud přijedete do Mikulova, můžete samozřejmě shlédnout všechny jeho historické krásy, udělat si krásnou procházku chráněnou přírodní rezervací Pálava anebo se projet na kole po nových cyklistických stezkách Jižní Moravy a Dolního Rakouska. Pokud vás lákají jeskyně, zajistíme vám prohlídku znovu zpřístupněných jeskyní.
Penzion PanoramaPoskytneme vám zázemí a rádi vás přivítáme v našem penzionu, kde najdete veškeré pohodlí. Ubytujeme vás ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích, které jsou vybaveny televizí a vlastním sociálním zařízením se sprchovacím koutem. Můžete také využít parkovací místa uvnitř objektu, kde budou vaše vozy opravdu v bezpečí. Do našeho penzionu můžete i s domácím zvířetem.
Pokud vás lákají jiné "krásy" Mikulova, nezklameme vás. Zprostředkujeme vám posezení v překrásných sklepech, které jsou plné dobrého mikulovského vína.
Ve všech pokojích je k dispozici WIFI připojení k Internetu. Na zahradě čeká na malé i velké návštěvníky výběh s klokany.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Břeclav (18 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

7,5 km - Dyje 4B - MP
7,3 km - Dyje 4C - MP
8,5 km - Dyje 4D - MP
7,4 km - Dyje 5 - Novomlýnská nádrž - MP
9,9 km - Dyje 5A - MP
9,8 km - Dyje 7 - údolní nádrž Mušovská - MP
8,2 km - Dyje 7A - MP
10,7 km - Dyje 7B - MP
11,6 km - Jihlava 1 - MP
7,9 km - Dyje 4C/1 - MP

Rybářské prodejny v okolí

10,2 km - Gutman team
15,2 km - Rybářské centrum Hustopeče
1,3 km - RYBÁŘSKÉ CENTRUM
10,2 km - Rybářské potřeby
1,4 km - Rybářské potřeby
10,2 km - Velkoobchod s krmivem a ryb....
2,1 km - Petr Šmíd

Soukromé revíry v okolí

4,3 km - Sedlec u Mikulova
8,7 km - pískovna Zaječí
18,8 km - Františkův rybník
8,8 km - Dyje 6 - Věstonická nádrž