Zámecký hotel Vranov nad Dyjí - rybářská rekreace

Adresa:
8.května 92
Vranov nad Dyjí
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihomoravský

Druh: kemp, ubytovna

Zámecký hotel se nachází v malebném údolí řeky Dyje, která protéká Vranovem nad Dyjí, v těsné blízkosti státního zámku Vranov nad Dyjí. Velmi klidné prostředí, které tu najdete, nabízí společně se starobylou budovou hotelu komfortní odpočinek pro všechny naše hosty.Navíc si mohou hosté také vybrat z nespočtu zážitků jak ve Vranově nad Dyjí, tak v blízkém i širokém okolí.

Zámecký hotel nabízí k ubytování 25 pokojů, které jsou rozděleny na dvou až čtyřlůžkové, a dále 2 nádherné apartmány. Celkem Zámecký hotel nabízí možnost ubytování až 68 lidem.
Součástí hotelu je také restaurace, malý salónek s kapacitou 20 osob, konferenční sál pro 120 osob a vinárna a letní terasa s výhledem na zámek

Hotel je v blízkosti známé Vranovské přehrady a sportovcům nabídne také velké množství cyklotras a turistických tras, které spojují všechny zajímavé památky jako hrad Bítov, Corštejn, Hardegg nebo zámek Riegersburg.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Znojmo (18 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

15,9 km - Dyje 11A - MP
1,2 km - Dyje 15 - nádrž Vranov - MP
12,1 km - Grešlovomýtský potok 1 - MP
11,1 km - Jaroměřice 1A - MP
12,6 km - Jevišovka 3 - MP
12,7 km - Želetavka 1A - MP
13,7 km - Dyje 12 - nádrž Znojmo - P
13,5 km - Dyje 12A - P
1,2 km - Dyje 14 - P