Chata Baraba, Popelka - rybářská rekreace

Adresa:
Strážné 147
Strážné

Kraj: Královéhradecký

Druh: kemp, ubytovna

Hledáte místo, kam vyrazit na lyže, nebo chcete strávit léto v příjemném horském prostředí? Sháníte dobré ubytování za rozumnou cenu nedaleko sjezdovek a turistických tras? Chata Baraba, Popelka toto vše nabízí. Zažijte příjemnou dovolenou v Krkonoších.

Náš penzion najdete v těsné blízkosti lyžařského areálu Strážné, což z něj činí ideální místo pro zimní dovolené. V okolí najdete mnoho sjezdovek a možností pro další zimní sporty. Pro milovníky zimních sportů, školy či rodiny s dětmi nabízíme i základní lyžařské kurzy pod dohledem zkušených profesionálů. Samozřejmostí je úschovna lyží a další služby pro lyžaře.
Ani v létě se u nás nudit nebudete. V blízkosti najdete mnoho turistických tras vedoucích skrz nádhernou přírodu Krkonošského národního parku. Možností různých výletů je bezpočet, v blízkosti našeho penzionu najdete třeba rozhlednu Žalý, krásný Vrchlabský zámek a další pamětihodnosti.
Nabízíme ubytování pro jednotlivce, ale zajímavé jsou i naše nabídky ubytování pro školy v přírodě a další kolektivní pobyty.
Pro zájemce nabízíme také polopenzi s chutným jídlem z naší kuchyně. Na pokojích najdete vlastní sociální zařízení i TV.
Ať už hledáte odreagování a relaxaci uprostřed přírody, nebo jste vyznavačem zimních sportů a jiných radovánek, u nás najdete vše, co můžete potřebovat

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Jablonec nad Nisou (14 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

10,5 km - Jizera 12 - MP
5,2 km - Labe 38 - MP
9,8 km - Čistá 1 - P
10,6 km - Jizera 12 P - P
12,0 km - Jizera 13 - P
8,3 km - Labe 38 P - P
1,4 km - Labe 39 - P
1,5 km - Labe 39 A - P
1,8 km - Malé Labe 1 - P
11,0 km - Velká Úpa 1 - P

Rybářské prodejny v okolí

4,4 km - Hobby-g

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry