Penzion H & P - rybářská rekreace

Adresa:
Petříkov 81
Branná
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Olomoucký

Druh: kemp, ubytovna

Ubytování Petříkov HP Penzion - Rekreační zařízení Penzion H&P v Petříkově, celoroční ubytování a restaurace v rekreačním zařízení v Petříkově v horské chráněné krajinné oblasti Jeseníky.

Dovolená na horách v srdci Jeseníků
Chata pod Ostružníkem( turistické ubytování 20 lůžek)
cena 250,- Kč/os/den

Rodinný penzion nabízí celoroční ubytování a stravování. K dispozici zde máte 42 lůžek v celkem šesti pokojích- čtyř až osmilůžkových, v podkroví pak dva apartmány se společným příslušenstvím. Příjemné pokoje jsou standardně vybavené, mají vlastní barevnou televizi a satelit, koupelnu se sprchou a WC. Tři pokoje v prvním patře mají balkon s otevřeným výhledem na protější svah s lyžařským vlekem-pro lyžaře dlužno podotknout, že od penzionu je to k nejbližšímu vleku hrubým dohadem nějakých 50 metrů vzdušnou čarou, což ocení hlavně rodiče s neunavitelnými dětmi. Starší ratolesti, sami znaveni lyžováním, odsud zvládnete kontrolovat i vizuálně.V obci se nachází hned několik lyžařských vleků-tři v bezprostřední blízkosti penzionu. Ubytování hosté si mohou vybrat mezi pouhou snídaní a polopenzí, na požádání personál zajistí i plnou penzi.Ceník ubytování je sezonní a mimosezonní. Zimní sezona s výbornými podmínkami pro lyžování zde trvá až do konce dubna.Kromě sjezdového lyžování oceníte i běžkařské trasy-nejznámější vede právě kolem Penzionu U Skoupilů na 5 kilometrů vzdálený paprsek a dál až na Králický Sněžník. Je ale spousta pádných důvodů navštívit tento líbezný kousek Jeseníků a taktéž Penzion u Skoupilů i v dalších ročních obdobích. Každé z nich má něco do sebe. Mimo zimní sezonu sem návštěvníky láká hlavně turistika a cykloturistika, na přelomu července a srpna přijíždějí sběrači borůvek, kterých je v okolních lesích skutečně mnoho a později samozřejmě houbaři a milovníci podzimní barevné krásy. Individuální turistika po hřebenech hor vás zavede např. na chatu-Šerák, kam vás ale může vyvézt i lanovka. Modrá značka vás dovede až ke státní hranici s Polskem k rozcestí Smrk. V létě, unaveni pěším výšlapem po zalesněném okolí, můžete strávit příjemný večer posezením u venkovního ohniště, spojeným s grilováním.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Šumperk (25 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

10,5 km - Staříč 1 A - MP
10,3 km - Střelnice 1 A - MP
10,0 km - Želva 1 A - MP
11,1 km - Žulovské Kamenolomy 1 A - MP
5,0 km - Branná 1 - P
8,1 km - Krupá 1 - P
6,0 km - Staříč 1 - P
10,7 km - Vidnávka 1 - P
5,1 km - Stříbrný potok 1 - P

Rybářské prodejny v okolí

12,0 km - RP Nerušil

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry