Apartmány Prášily - rybářská rekreace

Adresa:
Prášily 97
Prášily
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Plzeňský

Druh: kemp, ubytovna

Dům obsahuje pouze dva apartmány (byty 3+kk cca 50 m2). Každý zaujímá celé podlaží a má vlastní vchod, velký boiler a kotel. U domu je uzamykatelný společný prostor pro odkládání sportovního vybavení. Na pozemku u domu lze zdarma parkovat.
Apartmán je koncipován pro 6 dospělých osob, naleznete zde dvě ložnice. Jedna je vybavena manželskou postelí a palandou (je tedy pro 4 osoby) a druhá má dvě samostatné postele (dvě osoby). Všechny postele jsou vybaveny antialergickými lůžkovinami s možností volby letní a zimní přikrývky a většina postelí také zdravotními matracemi. V každé ložnici je prostorná skříň na uložení oblečení a dostatek místa např. pro dětskou postýlku.
Dále je v apartmánu kuchyně s plně vybavenou kuchyňskou linkou, která obsahuje dřez, lednici s mrazákem, elektrický sporák s troubou, mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici, dostatek talířů, hrnečků, skleniček, příborů a hrnců pro pohodlné vaření. V kuchyni je také jídelní stůl s židlemi a lavicí. Vedle kuchyňské linky je televize připojená na digitální satelit.
Apartmán má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a velkým boilerem.
Na přilehlém pozemku je prostorná pergola, velký gril a ohniště.
Pro děti je zde pískoviště a velká trampolína. Asi 5 min. pěšky od domu je velké hřiště - houpačky, skluzavky,prolézačky ...

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Klatovy (33 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

17,7 km - VOLYŇKA 3 B - MP
18,4 km - DRNOVÝ POTOK 1 - P
12,1 km - OTAVA 7 - P
10,5 km - OTAVA 8 - P
8,1 km - OTAVA 8 A - P
10,3 km - ŘEZENSKÝ POTOK 1 - P
15,4 km - ÚHLAVA 10 - P

Rybářské prodejny v okolí

17,0 km - Rybářský sport - muškaření
17,5 km - Rybářství Alexandra Brejchová

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry