Penzion FAN - rybářská rekreace

Adresa:
U trati 57/5
Karlovy Vary
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Karlovarský

Druh: kemp, ubytovna

GARNIHOTEL / Penzion FAN ***, od roku 2006 certifikovaný Asociací hotelů a restaurací ČR, se nachází v Karlových Varech, čtvrť Bohatice. Je zde k dispozici 8 dvoulůžkových pokojů, 2 jednolůžkové a 2 dvoulůžkové s přistýlkou. 10 pokojů je nekuřáckých, kuřácké na objednávku.
Okolí Karlových Varů nabízí široké spektrum cyklistických tras jak pro náročné, tak pro víkendové cykloturisty. GARNIHOTEL / Penzion FAN *** je ideálním místem, kde můžete strávit nejen cykloturistický víkend, ale navštívit i světově proslulé lázně. Pokud máte strach sami vyrazit na cykloturistickou trasu, zprostředkujeme Vám cykloturistického průvodce.
GARNIHOTEL / Penzion FAN*** nabízí mj. krátkodobé pobyty spojené s moderním sportem zvaným Nordic Walking (chůze s holemi). Velice rádi Vám zajistíme kvalitního trenéra tohoto sportu včetně vybavení (hole). Nordic Walking je nejdynamičtěji se rozvíjející sport, snadno naučitelný a velmi prospěšný organismu.
Pokud sháníte příjemné a klidné místo na pořádání firemní akce či přátelského večírku, GARNIHOTE/ Penzion FAN *** Vám velmi rád pronajme svůj salónek.
Výhodná poloha GARNIHOTELU/Penzionu FAN*** v okrajové části Karlových Varů a jeho dobrá dostupnost ze všech hlavních silničních tahů na straně jedné a dosažitelnost centra i lázeňské čtvrti pohodlně městskou dopravou na straně druhé, předurčuje GARNIHOTEL/Penzion FAN*** k tomu, aby poskytl všem, kteří jsou na pracovní cestě, kvalitní a přitom levné ubytování.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Sokolov (18 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

5,7 km - DALOVICKÝ POTOK 2 - MP
5,9 km - CHODOVSKÝ POTOK 1 - MP
2,9 km - OHŘE 13 - MP
0,7 km - OHŘE 13 A - MP
2,9 km - OHŘE 14 - MP
7,3 km - OHŘE 15 - MP
5,0 km - TEPLÁ 2 - MP
2,6 km - ROLAVA 1 A - P
7,2 km - ROLAVA 1 B - P
1,0 km - TEPLÁ 1 - P