Penzion Blatský Dvůr - rybářská rekreace

Adresa:
Borkovice 105
Veselí nad Lužnicí
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihočeský

Druh: kemp, ubytovna

Ubytování je řešeno formou osmi apartmánů. Všechny apartmány mají vlastní kuchyň zařízenou vším potřebným . Apartmány mají jednu nebo dvě ložnice dle velikosti a počtu lůžek. V apartmánu je posezení s televizorem s možností výběru sat. programů. Dále je součástí každého apartmá, koupelna se sprchovým koutem a sociálním zařízením.
K dispozici je venkovní posezení pod pergolou s ohništěm v zahradě což k ubytování Jižní Čechy také jistě patří .
Pro milovníky cykloturistiky jsme připravili uzamykatelnou kolárnu což návštěvníci penzionu Blatský dvůr na Třeboňsku jistě ocení.
Nově asfaltované silnice kolem Blatského dvora přímo lákají na in line bruslení nebo cykloturistiku, ke které je zde vyhrazeno i několik cyklotras Blatskou krajinou. Ty Vás mohou provézt Třeboňskou pánví, krajem rybníků,které pro nás zanechali naši předci a Vás bezesporu okouzlí.

Nabízíme Vám cyklotrasy jižní čechy trochu jinak, tedy po řece Lužnici na vodních kolech. . Překrásný výlet po řece se stane nejlepším zážitkem Vašeho pobytu a pokud ubytování objednáte získáte vyjížďku zdarma což penziony Jižní Čechy nenabízí.
Pro děti jsou v rozlehlé zahradě připraveny houpačky, skluzavka a pískoviště. V parných dnech přijde vhod 600m vzdálené přírodní koupaliště nebo 7km vzdálené jezero Vlkov s písečnou pláží.
Na všech pokojích je přístup k internetu prostřednictvím Wi-Fi což by penziony jižní Čechy měli již nabízet jako základní službu zdarma.

Parkování v objektu Blatský dvůr v uzavřeném areálu popřípadě po dohodě v garáži Vám Ubytování v Jižních Čechách určitě zpříjemní. Nemusíte tak mít strach ani o Vašeho plechového miláčka .
Ubytování s dětmi je u nás velice příjemné čímž se penziony Jižní Čechy mohou jen málokdy pochlubit.
Samozřejmě ale věříme, že pobyt u nás bude nezapomenutelným zážitken. Lesy ve kterých je Blatský dvůr zasazen přináší nejen místo na krásné procházky přírodou, ale nabízí i spousty hub , borůvek a dalších plodů lesa.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: České Budějovice (28 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

7,6 km - ČERNOVICKÝ POTOK 1 - MP
12,0 km - LUŽNICE 5 - MP
5,4 km - LUŽNICE 6 - MP
5,4 km - LUŽNICE 7 - MP
6,1 km - LUŽNICE 7 B - MP
8,7 km - LUŽNICE 8 - MP
4,7 km - NEŽÁRKA 1 - MP
11,6 km - NEŽÁRKA 2 - MP
8,0 km - ŽIDOVA STROUHA 1 - MP

Rybářské prodejny v okolí

16,1 km - Rybářské potřeby
16,0 km - Víkend Macháček
14,0 km - Radek Statečný
18,8 km - MAFISTO
18,8 km - Hahl Filaments, s.r.o.
7,7 km - Kovář Martin
15,5 km - Marek Beran

Soukromé revíry v okolí

9,2 km - Rašelina
10,6 km - POŇEDRÁŽKA