Penzion Pod Zámkem - rybářská rekreace

Adresa:
Nové Stavení 16
Jindřichův Hradec

Kraj: Jihočeský

Druh: kemp, ubytovna

Penzion pod zámkem se nachází v Jižních Čechách v centru historické části města Jindřichův Hradec, v jednom z nejkrásnějších míst v České republice, přímo nad řekou Nežárkou, s nejkrásnějším výhledem na jindřichohradecký zámek, který se nachází v bezprostřední blízkosti - na druhém břehu řeky.

Ubytování Jižní Čechy

Vyberte si ubytování v nádherných romantických pokojích v penzionu s příjemnou rodinnou atmosférou, přímo nad řekou Nežárkou s výhledem na řeku a Jindřichohradecký zámek.

Penzion Pod Zámkem je Vaší skvělou volbou, jak prožít nádhernou relaxační, rodinnou a rekreační dovolenou, či jen romantický víkend v krásných Jižních Čechách, v Jindřichově Hradci.

Penzion je situován jen 200m od hlavního náměstí Jindřichova Hradce, ale v klidné zóně bez nežádoucího hluku městského centra.

Penzion Pod Zámkem Vám nabízí kompletní zajištění a organizaci svatby a svatebních hostin na klíč v romantických Jížních Čechách. Připravíme pro Vás firemní akce, firemní večírky, školení, teambuildingy, rauty, oslavy a promoce.

Náš příjemný personál je připraven splnit každé Vaše přání.

Na své si přijdou i příznivci aktivní dovolené v podobě cykloturistiky, poznávání historických památek v oblasti Jižních Čech jako je Státní hrad a zámek v Jindřichově Hradci, Červená Lhota, Hrad a zámek Stráž nad Nežárkou, hrad Landštejn, zámek Hluboká, Třeboň a Telč.

Historie domu sahá až do 16. století a představuje výjimečný soulad historie se současností.
Je zde zachováno mnoho původních prvků, vstupní kamenný portál se stuhou a zaoblenými rohy, klenuté stropy, původní trámy, v severní zdi domu /dnešní restaurant Apetit/se nachází zbytky pozdně gotického ostění, zazděné okenní otvory a výklenky. Do patra vede původní kamenné schodiště a dominantou celého domu je monumentální mansardová střecha

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Tábor (39 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

0,4 km - HAMERSKÝ POTOK 1 A - MP
6,9 km - KAMENIČKA 1 A - MP
10,8 km - NEŽÁRKA 2 - MP
4,6 km - NEŽÁRKA 3 - MP
0,3 km - NEŽÁRKA 4 - MP
11,4 km - NOVÉ ŘEKY 1 - MP
12,5 km - ŽIROVNIČKA 2 - MP
3,1 km - HAMERSKÝ POTOK 1 P - P
2,5 km - NEŽÁRKA 5 - P
6,9 km - ŽIROVNIČKA 1 - P

Soukromé revíry v okolí

18,0 km - Staňkovský rybník