Prodejna -Milo Brno

Zvonařka 5, Brno
okr. Brno-město,
tel.: 543 255 305, 776 588 442
email: obchod@milobrno.cz, milobrno@seznam.cz
web: www.milobrno.cz

Prodejní plocha: 230 m2
Počet míst k parkování: 1000

Popis cesty, spojeni s MHD

Znáte brněnskou Vaňkovku? Naše Rybářské potřeby Milo najdete hned vedle tohoto obchodního centra, přímo naproti autobusovému nádraží(přes silnici). Už žádné cestování někam na sídliště, když potřebujete vyzvednout zboží, pro Brňáky i přespolní je naše adresa prostě výborná. Spojení: tramvaje a autobusy zastávka Zvonařka, mapa spojů. Parkoviště je ve Vaňkovce a několik parkovacích mís se nachází vzadu za prodejnou.

Popis, sortiment

Základní popis: Profesionální eshop a moderní kamenná prodejna v centru Brna na Zvonařce.

Rybaření je naše láska a vášeň, stejně jako příroda a voda. Proto jsme pro Vás připravili tento eshop s rybářskými potřebami, denně hledáme a řešíme, jaké lepší, kvalitnější a výhodnější rybářské vybavení pro Vás najít. Mezi našimi zákazníky jsou profesionální závodníci, cestovatelé do exotických rybářských rájů, zkušení celoživotní rybáři, ale i začátečníci, muži i ženy. Všem nabízíme naše vlastní rybářské zkušenosti s jednotlivými kousky rybářského vybavení a doporučujeme vždy jen to nejlepší, co je v možnostech zákazníka.

Rybářské potřeby různých cenových kategorií Ano, je to tak. I mezi nejlevnějšími rybářskými pruty, navijáky a dalším vybavením najdete naprosto perfektní kousky, které za danou cenu poslouží nad očekávání dobře. Snažíme se tedy vybírat pro náš obchod rybářské potřeby špičkové kvality i kvality pro hobby rybáře nebo začátečníky. Každý by si měl mít možnost vybrat, ať jsou jeho představy a možnosti jakékoliv.

Rybářské potřeby pro většinu rybolovných technik Množství rybolovných technik je nepřeberné a sem tam někdo zase a znovu vymýšlí další vychytávky, jak chytrou rybu obelstít a dostat na háček. Sledujeme vývoj všech dostupných rybolovných metod a držíme kompletní nabídku rybářských potřeb pro všechny často používané techniky u nás. Přesto jste marně hledali něco konkrétního, co nemáme? Zavolejte! Každý námět na zlepšení je pro nás dobrý! Rybářské potřeby jako dárek?

Na prodejně ty lidi poznáte na první pohled- hned za dveřmi zůstanou bezradně stát a bloudí očima po prodejně. Přišli vybrat dárek rybáři z rodiny, ale nemají potuchy, co by tak potřeboval. Řada našich zákazníků v obchodě i na eshopu řeší stále stejnou situaci, blíží se Vánoce / narozeniny / svátek, budeme mít výročí, co ale tomu svému rybáři - manželovi / bratrovi / otci / dědovi koupit? Jestli jste ve stejné situaci a všechny rybářské potřeby Vám přijdou stejné, nechte pátrání a zavolejte na prodejnu, rádi poradíme a vysvětlíme cokoliv, co budete potřebovat. Část našeho sortimentu má vyloženě dárkový charakter, rádi Vám něco doporučíme.

Rybářské potřeby - akce, slevy a výprodeje Jakmile narazíme ve skladech na posledních pár kousků, vůbec nemáme problém rybářské potřeby výrazně zlevnit. Rádi pro Vás vytváříme akce jako 1+1, také vystavené kousky, jako třeba pruty s navijáky, sem tam prodáváme s výraznou slevou. Pokud je právě akční prodej to, co hledáte, neodejdete s nepořízenou.

Virtuální prohlídka prodejny

foto prodejny
foto prodejny
foto prodejny

Provozní doba

Pondělí - 9:00 - 19:00
Úterý - 9:00 - 19:00
Středa - 9:00 - 19:00
Čtvrtek - 9:00 - 19:00
Pátek - 9:00 - 19:00
Sobota - 8:00 - 15:00
Neděle - zavřeno

Rozsah sortimentu

Plavaná -
Kaprařina -
Feeder -
Muškaření -
Přivlač -
Sumcařina -
Mořský rybolov -
Outdoor -
Na splátky -
Věrnostní slevy -
Žive nástrahy -
Půjčovna -
Komise, bazar -
Povolenky -
Platba kartou -

Interaktivní mapa