Prodejna -ML SPORT

Bohunická 67, Brno
okr. Brno-město,
tel.: 547 210 316, 724 775 582
email: info@mlsport.cz
web: www.mlsport.cz

Prodejní plocha: 250 m2
Počet míst k parkování: 10

Popis cesty, spojeni s MHD

Prodejna se nachází v areálu Bohunická, u křižovatky brněnských dálnic D1 a R52. Sjezd z Vídeňské ulice na Bohunice, přímo naproti autosalonu Ford - Rašíno. Spojení MHD: konečná stanice tramvajová smyčka Ústřední hřbitov, tramvaje č.2 a 5. Tramvajová zastávka Bohunická (č.2). Autobusová zastávka Bohunická (buš č. 50 a 79). Parkování v areálu, kde se také nachází Parkování v areálu, kde se také nachází např. prodejna Barvy laky, Autodoplnky.cz, PIEDRA.

Popis, sortiment

Základní popis: Náš sortiment zahrnuje potřeby pro rybáře známých značek pro plavanou, feeder, položenou (kaprařina), sumcařinu, přívlač a mořský rybolov. Vysoké rozměry prodejny s vysokými stropy dávají prostor pro nabídku i u nás doposud méně obvyklých výrobků. Možnost nákupu přes internet na našem e-shopu www.mlsport.cz .

Popis sortimentu: rybářské potřeby prodáváme již více než 20 let a náš sortiment zahrnuje kaprařinu – vedeme Nikla, Václavíka, Mikbaits, Starbaits, Radical a mnohé další, určitě ne v kompletním sortimentu, ale většinu podstatných produktů od těchto nejznámějších výrobců. Co se mořského rybolovu týče, najdete u nás vše od pletených šňůr po elektrické multiplikátory i klasické navijáky. Náš sortiment návazců, pilkerů, gum a ostatních nástrah je skutečně obrovský a naše zkušenosti s rybolovem v Norsku, ale třeba i ve Středozemním moři (tuňáci) nebo na Kanárských ostrovech (amberjack, medregal, wahoo), jsou více než slušné. Plavané a feederu jsme se kdysi věnovali dokonce závodně, takže nás žádná otázka doufám nezaskočí. Co se lovu sumců týče – řadu let jsme provozovali rekreační areál na řece Ebro ve Španělsku a počty i velikost námi ulovených sumců jsou pro většinu rybářů dost neuvěřitelné – ale fotky na stěnách dokazují, že nepřeháníme. V poslední době hodně klademe důraz na přívlač a dle stále stoupajícího počtu zákazníků i toto děláme docela slušně. Nyní dokonce dáváme před sumci ve Španělsku a treskami v Norsku přednost švédským štikám. Provozujeme 2 internetové obchody na doménách mlsport.cz a tahoun.cz, kde je většina nabízeného sortimentu. Co najdete u nás na stránkách jsme na rozdíl od řady jiných obchodů měli skutečně osobně v rukách. Samozřejmě lze vaše eshopové objednávky vyzvednout i osobně, jinak posíláme zboží spediční firmou GLS a využíváme i Českou poštu. Pokud, ale dáváte přednost osobnímu přístupu, budete u nás vítáni. Koncept naší prodejny je téměř 100% samoobslužný, ale vždy je k dispozici někdo, kdo pomůže a poradí, nebo podá správnou velikost. Samozřejmostí na prodejně je navíjení vlasců, pletených šňůr, kompletace a základní instruktáž zakoupeného vybavení, především u člunů a lodních motorů. Prodej živých nástrah- žížal, červů, rybiček. Nabízíme i zapůjčení celé škály rybářského vybavení na mořský i sladkovodní rybolov a v případě vašeho zájmu lze využít i nákupu vybavení na splátky za zvýhodněných podmínek..

foto prodejny
foto prodejny
foto prodejny

Provozní doba

Pondělí - 9:00 - 18:00
Úterý - 9:00 - 18:00
Středa - 9:00 - 18:00
Čtvrtek - 9:00 - 18:00
Pátek - 9:00 - 18:00
Sobota - 9:00 - 12:00
Neděle - zavřeno

Rozsah sortimentu

Plavaná -
Kaprařina -
Feeder -
Muškaření -
Přivlač -
Sumcařina -
Mořský rybolov -
Outdoor -
Na splátky -
Věrnostní slevy -
Žive nástrahy -
Půjčovna -
Komise, bazar -
Povolenky -
Platba kartou -

Interaktivní mapa