Prodejna -Párysův rybářský ráj

Průmyslová 1292, Jičín
okr. Jičín,
tel.: +420 227 272 797
email: info@parys.cz
web: www.parys.cz

Prodejní plocha: 500 m2
Počet míst k parkování: 12

Popis cesty, spojeni s MHD

Naši prodejnu naleznete v průmyslové zóně v Jičíně na adrese Průmyslová 1292. Naše prodejna se nachází hned vedle skladů firem Koupelny Ptáček a Garland. U prodejny můžete bez problému zaparkovat.

Popis, sortiment

Základní popis: Prodejna Párysův rybářský ráj byla nově otevřena v srpnu 2007. Na rozloze více než 500m2 najdete široký sortiment pro všechny způsoby rybolovu. Každý rybář u nás nakoupí rybářské pruty , rybářské sedačky,bivaky,čluny, rybářská lehátka , podběráky , háčky, boilies, pelety, navijáky, rybářské oblečení a další rybářské potřeby, které jsou potřebné na každé rybářské výpravě.Pro letošní rybářskou sezónu máme připravenou řadu akčních nabídek na většinu námi nabízeného rybářského sortimentu. Jičín je srdcem Českého ráje. Přijeďte s rodinou na výlet a nezapomeňte nás navštívit. Naši prodavači, také rybáři, se s Vámi rádi podělí o své zkušenosti a rádi Vám pomohou vybrat to nejlepší podle Vašich představ.

Popis sortimentu: Nabízený sortiment uspokojí jak začátečníky, tak i náročné a zkušené rybáře. V naší nabídce máme sortiment jak zahraničních značek, jako jsou například Fox, Nash, Daiwa, Shimano, Korda, Ridgemonkey, Trakker, Sportex, Prologic, Starbaits, Sensas, Delphin, Dam, Madcat, JRC, Lowrance, Savage Gear, Rapala, Salmo, tak i domácích značek, jako jsou Mivardi, Giants Fishing, Mikbaits, Zfish, TB Baits, Jet Fish, Nikl, LK Baits, Chytil, Carp Inferno a desítky dalších. Vybrat si můžete z více než 250 značek. Kompletní nabídku námi nabízeného sortimentu najdete na našich internetových stránkách www.parys.cz

Systém slev: Pro naše zákazníky připravujeme pravidelně akční slevy na vybranné produkty a pro určitá období je vždy připravena sleva na celý sortiment. O námi připravovaných akcích se dozvíte na našem eshopu www.parys.cz , kde je zároveň připraven i věrnostní program Parys Team. Ten umožňuje získání slevy na celý sortiment našeho eshopu. Rozsah slev je od 5% do 12%. Více informací najdete na našich internetových stránkách www.parys.cz

Akční nabídka:
Na loňské modely a nejen na ně je pro naše zákazníky vždy připravena akční sleva na konkrétní sortiment. Slevy a výprodej rybářských potřeb najdete též na www.parys.cz

foto prodejny
foto prodejny
foto prodejny

Provozní doba

Pondělí - 8:00 - 19:00
Úterý - 8:00 - 19:00
Středa - 8:00 - 19:00
Čtvrtek - 8:00 - 19:00
Pátek - 8:00 - 19:00
Sobota - 8:00 - 19:00
Neděle - 8:00 - 19:00

Rozsah sortimentu

Plavaná -
Kaprařina -
Feeder -
Muškaření -
Přivlač -
Sumcařina -
Mořský rybolov -
Outdoor -
Na splátky -
Věrnostní slevy -
Žive nástrahy -
Půjčovna -
Komise, bazar -
Povolenky -
Platba kartou -

Aktuální akční nabídky této prodejny

akce, rybareni

Nash křeslo Low Moon Chair | SLEVA 46%

Za 1.899 Kč od PÁRYSŮV RYBÁŘSKÝ RÁJ

Využijte luxusní akce na jedno z neoblíbenějších a nejpohodlnějších křesel od značky Nash. Akce platí pouze do vyprodání zásob.

akce, rybareni

Nash Batoh Dwarf Ruckall | SLEVA 38%

Za 1.499 Kč od PÁRYSŮV RYBÁŘSKÝ RÁJ

Propracovaný batoh v Dwarf designu. Ruckall má dvě přední kapsy spojené klipem, kdy po rozepnutí se dají obě kapsy rozložit, kde se pod nimi nachází hlavní kapsa na zip. Využijte skvělé akce pouze do vyprodání zásob.

akce, rybareni

Nash Přehoz Na Autosedačku | SLEVA 54%

Za 599 Kč od PÁRYSŮV RYBÁŘSKÝ RÁJ

Ochrana interiéru vozu v elegantním a jedinečném kamuflážovaném Scope designu se silikonovým logem Scope Compass pod hlavou. Vyrobeno z jemné tkaniny Matte 5000. Univerzální, elastický potah s rychlým uchycením na sedadlo. Potahy jsou prodávány v párech.

akce, rybareni

Nash Signalizátor Siren S5R | SLEVA 60%

Za 599 Kč od PÁRYSŮV RYBÁŘSKÝ RÁJ

Využijte skvělé akce a pořiďte si TOP signalizátor doslova za hubičku. Věhlasná řada signalizátorů Siren od značky Nash.

Interaktivní mapa